• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۸۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۸
اجتماعی » انتظامی و حوادث
رئیس جمعیت هلال احمر:

اولویت هلال احمر؛ جذب حداکثری داوطلبان تا پایان سال

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: امسال سال افزایش داوطلبان است و تا آخر سال برای جذب حداکثری داوطلبان هلال احمر اقدام می‌کنیم.

اولویت هلال احمر؛ جذب حداکثری داوطلبان تا پایان سالبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ دکتر کولیوند با حضور در نشست پیشکسوتان، داوطلبان و جوانان هلال احمر شهرستان اسدآباد ضمن تبریک روز جهانی داوطلب گفت: خداوند در قرآن کریم فرموده: «ان الله یحب المحسنین». پس خوشا به حال شما که بی مزد و منت خدمت داوطلبانه خود را برای رضای خدا در جمعیت هلال احمر انجام می‌دهید.
 
او ادامه داد: از همه شما جوانان تقاضا دارم گر روزی حتی کارمند رسمی هلال احمر هم بودید؛ بخشی از زندگی و وقت خود را صرف برنامه‌های داوطلبانه و خارج از وظیفه کاری برای کمک به مردم کنید.
 
رئیس جمعیت هلال احمر با تشریح برنامه تامین نیروی انسانی داوطلب جمعیت هلال احمر گفت: امسال سال افزایش داوطلبان است و تا آخر سال برای جذب حداکثری داوطلبان هلال احمر اقدام می‌کنیم. سال آینده را به آموزش می‌پردازیم و ۱۴۰۳ فصل به‌کارگیری این اعضا در برنامه‌های متنوع جمعیت خواهد بود.
 
کولیوند تاکید کرد: اکنون داوطلبان هلال احمر در بخش‌های مختلف در امداد و نجات، در کمک به تحصیلات عالیه افراد کم‌برخوردار و حتی در کاهش آسیب‌های اجتماعی به مردم کمک می‌کنند.
 
رئیس جمعیت هلال احمر از افزایش خدمات امداد و نجات این جمعیت در شهرستان اسدآباد خبر داد و گفت: برای پایگاه امداد و نجات گردنه اسدآباد یک خودروی نجات و یک دستگاه آمبولانس را تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده تهیه و تحویل خواهیم داد.
 
کولیوند همچنین برای پوشش بهتر امداد و نجات زمستانه و همچنین خدمت‌رسانی بهتر به زائران عبوری اربعین حسینی با پیشنهاد فرماندار اسدآباد برای دائمی‌شدن پایگاه یک پایگاه امدادی موقت در محور اسدآباد به کرمانشاه موافقت کرد.
 
رئیس جمعیت هلال احمر پیرامون بهبود وضعیت معیشت نجاتگران و کارکنان این جمعیت گفت: با کمک مجلس موانع سر راه جذب نجاتگران برداشته خواهد شد. همچنین در بخش کارکنان هم تدارک ویژه‌ای برای کمک به معیشت داوطلبان دیده شده است که تا آخر امسال به ثمر خواهد نشست.
 
همچنین کیومرث سرمدی‌واله نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی ضمن خوشامدگویی به رئیس جمعیت هلال احمر گفت: شهر تاریخی اسدآباد در کنار بزرگراه کربلا است. در گردنه معروف اسدآباد که راه مواصلاتی با استان کرمانشاه و حرکت به سمت مرز عراق است، حوادث متعدد ترافیکی رخ می‌دهد. اوج این حوادث در زمستان است.
 
او تاکید کرد: هر وقت حادثه‌ای در گردنه اسدآباد پیش آمده فرشتگان هلال احمر را دیده‌ایم که چگونه زحمت می‌کشند و خدمت‌رسانی می‌کنند. اما امکانات فعلی کافی نیست و نیاز به توسعه تجهیزات و امکانات است.
 
در این جلسه فرماندار اسدآباد گفت: تقاضا دارم محل جدیدی با هماهنگی هلال احمر و دپوی امکانات امدادی کافی برای ایجاد اردوگاه اسکان اضطراری در نظر گرفته شود تا در زمان اوج تردد زائران اربعین حسینی، مردم این شهرستان شرمنده زائران نباشند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
بهبود معیشت کارگران از اولویت های مجلس است
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)