• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۹۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۹
سیاسی » مجلس

بررسی وضع بودجه در نشست امروز هیئت رئیسه

نایب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده کرمان درخصوص تاخیر دولت در تقدیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ به مجلس، گفت: براساس ماده ۱۸۲ آیین نامه، دولت موظف است حداکثر تا ۱۵ آذرماه لایحه بودجه را تقدیم مجلس کند، هیئت رئیسه مجلس نیز در نشست امروز خود وضع لایحه بودجه را بررسی خواهد کرد.

بررسی وضعیت بودجه در نشست امروز هیات رئیسهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت؛  محمدرضا پورابراهیمی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۰ آذرماه) مجلس شورای اسلامی ابتدا در تذکر به دستگاه دیپلماسی کشور گفت: تذکر جدی دارم درباره اقدامات اخیری که در منطقه شاهدیم به ویژه درخصوص بیانیه مشترک کشور‌های منطقه در جهت ادعای واهی ای که درباره جزایر سه گانه مطرح کردند که جای تعجب و تأمل است که کشور چین در این مذاکرات حضور داشته باشد و در این بیانیه مشارکت کند، به طور قطع دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با اقتدار از مواضع نظام، مردم و دولت دفاع خواهد کرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس یازدهم در ادامه با استناد به مواد ۱۸۰، ۱۸۲ و ۱۸۴ آیین نامه داخلی مجلس در قالب تذکری افزود: زمان مناسب بررسی لایحه بودجه در حال از دست رفتن است، زیرا براساس قانون در تاریخ ۱۵ آذرماه هر سال، دولت باید این لایحه را به مجلس تقدیم کند.

وی تصریح کرد: درست است که برنامه هفتم توسعه به دلایل مختلفی از جمله ابلاغ سیاست‌ها به تاخیر افتاد، دولت هم در تدوین و ارائه لایحه براساس زمانبندی عمل نکرد، اما اگر امروز اصرار ما درخصوص برنامه هفتم توسعه این باشد که موضوع برنامه که هنوز مشخص نیست، تکلیفش کجاست و چه اتفاقی برای آن می‌افتد، هم وضع برنامه توسعه و هم بودجه در کشور دچار مشکل می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: اگر بودجه به صورت چند دوازدهم تصویب شود، اساساً علامت خوبی در اقتصاد کشور نیست، چون همه فعالان اقتصادی در این حوزه معمولا پایان سال آنچه را به عنوان احکام بودجه مبنا قرار می‌گیرد، در تصمیمات خود برای حوزه کلان اقتصادی مدنظر قرار می‌دهند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد مجلس باید در این خصوص تصمیم جدی بگیرد، زیراکه سال گذشته یک متن و عبارتی را برای یک سال تمدید کردیم، بنابراین هم اکنون نیز این ظرفیت قانونی وجود دارد، ضمن اینکه هم دولت می‌تواند لایحه ارائه کند و هم مجلس می‌تواند طرح بدهد تا از این شرایط خارج شویم.

پورابراهیمی از هیئت رئیسه خواست تا این موضوع را طی نشستی بررسی کند و افزود: اگر قرار است بررسی برنامه هم به شکلی در اولویت قرار گیرد، باید در این زمینه تصمیم گیری شود، زیرا که الان هم مجلس و هم کشور بلاتکلیف رها شده اند.

علی نیکزاد ثمرین نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: تذکر شما دقیق و وارد است و براساس ماده ۱۸۲ آیین نامه، دولت موظف است حداکثر تا ۱۵ آذرماه لایحه بودجه را تقدیم مجلس کند، ضمن اینکه تا جایی که اطلاع داریم، هم اکنون دولت در چند شیفت به صورت دائم جلسه برگزار می‌کند و بنا دارد احکام دائمی را تقدیم مجلس کند.

وی تصریح کرد: ما در جلسه قبلی هیئت رئیسه این موضوع را مطرح کردیم و مجدد امروز نیز در جلسه‌ای که داریم این موضوع را مطرح خواهیم کرد تا موضوع برنامه هفتم و بودجه سال ۱۴۰۲ به سرانجام مطلوبی برسد، ضمن اینکه این نظر شخصی بنده است که تصویب بودجه کشور در قالب سه دوازدهم مطلوب نیست. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
آغاز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در منطقه ویژه جازموریان در آینده نزدیک
آتش در تالاب انزلی فروکش کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)