• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۱۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح ،

خدا ترس بودن و تقوا داشتن برای یک قاضی امر مهمی است

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح گفت:جایگاه قضاوت خطیر است، اما در مقابل ارزش و ثواب آن بسیار زیاد است.

خدا ترس بودن و تقوا داشتن برای یک قاضی امر مهمی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از میزان،  آیین افتتاحیه دوره کارآموزی دانش آموختگان قضایی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح امروز دوشنبه «۲۱ آذر» با حضور رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، محمد باقر الفت معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، مدیرکل آموزش قوه قضاییه و معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در ابتدای این جلسه بیان کرد: قضاوت از آن خداوند است و اوست که حق قضاوت کردن بین دیگران به پیغمبران خود اعطا کرده است.

وی افزود: باید در دوران کارآموزی خوب بتوانیم ورزیده شویم و به یک قاضی ورزیده به تمام معنا برای تحقیق و برای صدور حکم در دادسرا و دادگاه تبدیل شویم.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح خطاب به دانش آموختگان قضایی این سازمان، گفت: خدا ترس بودن و تقوا داشتن برای یک قاضی امر مهمی است.

وی افزود: در محکمه جز خدا و وجدان هیچ چیز دیگری حاکم است، قاضی در پایان کار خود حکم را با توکل به خداوند و وجدان خود صادر می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین پورخاقان اظهار کرد: جایگاه قضاوت خطیر است، اما در مقابل ارزش و ثواب آن بسیار زیاد است.

در ادامه جلسه محمد باقر الفت معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه بیان کرد: امروز شاهد راه اندازی دوره جدید با برنامه‌های تحقیق یافته و تکمیل یافته هستیم تا خروجی این دوره باعث شود سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با کیفیت بهتری نسبت به گذشته عمل کنند.

وی افزود: تلاش می‌کنیم تا در دوره‌های کارآموزی دانش آموخته‌ها را به سمت حرفه‌ای شدن، مجرب شدن و کارآمد شدن پیش ببریم.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه تصریح کرد: فعالیت‌های قضایی را به صورت خاص به دانش آموختگان، آموزش می‌دهیم، کار قضایی یک فن خاص است.

وی افزود: باید قوانین ملکه ذهن دانش آموختگان قضایی باشد تا زمانی که در آینده می‌خواهند دادرسی انجام دهند به مشکل برنخورند.

الفت گفت: یک رسم در قوه قضاییه وجود دارد خوب یا بد و آن اینکه در قوه قضاییه و در ابتدای کار، یک قاضی به هر عنوان و صفتی شناخته شود تا پایان کارش با همان صفت از وی یاد خواهد شد.

وی خطاب به دانش آموختگان قضایی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح گفت: باید نور عدالت در کلام، رفتار و برخورد وجودتان روشن باشد.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه هر دعوایی خواص خود را دارد، اظهار کرد: قاضی باید به روز باشد.

وی خطاب به دانش آموختگان قضایی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح گفت: نظارت گریزی برای قاضی خوب نیست و قطعا در آینده برای وی مشکل ایجاد می‌کند، افتخار یک قاضی باید شفافیت وی باشد.

الفت ادامه داد: قضات نباید ارتباط خود را با دانشگاه و تدریس قطع کنند، در کنار قضاوت باید تدریس دانشگاهی نیز توسط یک قاضی انجام شود.

اضافه شدن ۸ عنوان دادرسی اختصاصی به دروس قضایی قضات سازمان قضایی نیروی‌های مسلح

محمدرضا یزدانیان معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح نیز در ادامه جلسه بیان کرد: اولین دوره در سال ۶۹ در قوه قضاییه برگزار شد که در این دوره تعداد پذیرفته شدگان نهای۳۰ نفر بودند که این افراد از دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی و دانشگاه شیراز بودند.

وی افزود: در سال ۸۵ که دوره آموزشی برگزار شد،۴۰ نفر، در سال ۸۷ تعداد پذیرفته شدگان دوره ۴۶ نفر در آزمون علمی و در نهایت ۲۶ نفر پذیرفته شدگان نهایی بودند.

معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح تصریح کرد: در آخرین دوره که در سال جاری برگزار شد، هزار و ۸۹۰ نفر شرکت کردند و در نهایت ۴۷۹ نفر پذیرفته شده در مرحله مصاحبه علمی و ۴۲ نفر پذیرفته شده نهایی بودند.

وی با بیان اینکه این دوره از طریق آزمون سراسری قوه قضاییه برگزار شد، گفت: تعیین سیاست‌های کلی نظام آموزشی با آموزش قوه قضاییه است، اما از آنجایی که دادرسی اختصاصی است رویکرد این دوره دادرسی اختصاصی با هدف رسیدگی تخصصی است.

یزدانیان با بیان اینکه ۸ عنوان دادرسی اختصاصی به دروس اضافه شد، گفت: ۴ درس عناوین مجرمانه نیز به دروس مصوب قوه قضاییه اضافه شد.

وی افزود: ۸ منبع کمک آموزشی نیز توسط منابع آموزش قوه پیشنهاد شد تا به ذیل منابع درس نامه‌ها اضافه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح‌های گسترده ایمنی جاده‌ای در محور ارومیه–تبریز
تولید لباس کار به روش بدون کارخانه
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی و صهیونیستی در بردسکن
گرامیداشت چهلمین روز شهات رضا نوری
«تسبیح سحر» از حرم بانوی کرامت مهمان خانه‌های مردم می‌شود
اطلاعیه برق قائم‌شهر برای قطعی فردا شنبه
کتاب «معلمی و آداب زندگی» اثری برای کنشگران تعلیم و تربیت
مسئولان مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان را پیگیری کنند
پیروزی میزبانان در دور رفت مرحله نیمه پایانی سوپر لیگ گلف
تأکید بر تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور
برگزاری مانور یاوران انقلاب در میناب
دستگیری عوامل سرقت دو شماره کانکس در عملیات ماموران کلانتری ۲۲
روایت یک پهلوان مردمی در «آخرین زنگیِ زمانه»
پایان عملیات ساخت پل منطقه مال جونکی مسجدسلیمان
دشمن در پی انتقال میدان تقابل از حوزه نظامی به معیشت مردم است
نام نویسی بیش از ۸ هزار نمایندگی در انتخابات شورا‌های روستایی هرمزگان
عدالت مالیاتی با ساماندهی معافیت‌ها
جشنواره ورزشی، فرهنگی و هنری اجتماعات نخبگان استان قم
تسهیلات ۸۵ درصدی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی
مهم ترین خبرهای ورزشی فارس، امروز اول اسفند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)