• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۱۴۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰
اقتصادی

طلب بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومانی قطعه سازان از خودروسازان

­عضو هیئت مدیره انجمن صنایع همگن قطعه سازان خودرو گفت: طلب قطعه سازان از خودروسازان بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان است که حدود ۸ هزار میلیارد تومان آن معوق شده است.

آقای رضا رضایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ با بیان اینکه مطالبات معوق قطعه سازان به حدود ۶ ماه رسیده است گفت: اگر بناست که عبور مستقیم خودرو از خط تولید ادامه یابد و در عین حال افزایش تولید هم رقم بخورد خودروسازان باید طلب قطعه سازان را هر چه زودتر پرداخت کنند تا قطعه سازان در تامین مالی بنگاه خود با مشکلات عدیده دست به گریبان نباشند.

وی اضافه کرد: یکی از زیرساخت‌های بسیار مهم و راهبردی، تامین اقتصادی قطعه سازان است که به توانمندی خودروسازان بر می‌گردد از این رو وزارت صمت و خودروسازان باید تلاش بیشتری کنند تا بخش عمده‌ای از مطالبات قطعه سازان را هم به روز کنند. این در حالی است که بخشی از پول قطعه سازان به محض دریافت در بانک‌ها بلوکه می‌شود و با وجود اینکه وزیر صنعت، معدن و تجارت می‌گوید این عمل قانونی نیست،  بانک‌ها به شکلی دیگر این عمل را اجرا می‌کنند و قطعه سازان اگرچه از توان اقتصادی پایینی برخوردارند،  با تمام تلاش سعی دارند در کنار خودروسازان باشند.

رضایی با اشاره به تولید خودروی ناقص در سال گذشته و دپوی ان‌ها در پارکینگ‌های خودروسازان گفت: دپوی خودرو‌ها در پارکینگ‌ها مثل تولید معیوب یک قطعه که دوباره کاری نیاز دارد از نظر کیفیت و مدت زمان هزینه زیادی دارد لذا همه برنامه ریزی وازرت صمت و خودروسازان باید بر این مبنا باشد که این اتفاق نیفتد و باید توان قطعه سازی و شرایط زیرساخت عبور مستقیم که همان تامین قطعات است تامین شود تا قطعه سازان متحمل هزینه دیگری نشوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

عضو هیئت مدیره انجمن صنایع همگن قطعه سازان افزود: در دو سال اخیر و به خصوص امسال بخش عمده‌ای از قطعاتی که از خارج وارد کشور می‌شد برای خودرو‌هایی که اکنون تولید می‌شوند، داخلی سازی و هم از نظر میزان تولید بهتر از سال قبل شد و برای این مهم، خودروسازان باید با در نظر گرفتن امکانات و توانمندی قطعه سازان، برنامه ریزی خود را به صورتی اعلام کنند که قابل تحقق باشد یعنی توان سنجی به گونه‌ای باید باشد که حداقل خودروساز برنامه یک ماهه اش را زودتر از موعد به قطعه سازان تحویل دهد تا قطعه ساز بداند که چه کاری را باید انجام دهد.

وی اضافه کرد: تعداد خودرویی که در حال حاضر تولید می‌شود بهتر از شرایطی است که در سال قبل وجود داشت و اگر در حرکت رو به جلو مشکلاتی پیش نیاید خودروسازان توان بیشتری برای تولید بیشتر خواهند داشت.

رضایی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه گفته می‌شود برخی قطعه سازان، قطعات را به موقع نمی‌دهند و شکل گیری انحصار‌هایی در افزایش قیمت تمام شده خودرو دخیل است مورد تایید است؟ اظهار داشت: خیر؛ این مورد را تایید نمی‌کنم، قطعه ساز علاقه‌مند است که کارگاه آن فعالیت داشته باشد و با توجه به هزینه‌های گزافی که واحد‌های تولیدی دارند تمایلی به این موضوع نیست و اگر هم اتفاقی بیفتد قطعا از حیطه و عهده قطعه ساز خارج است و عمدا به این صورت نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات اجرایی جمع آوری و انتقال فاضلاب بروجرد
خدمت رسانی رایگان کاروان سلامت در آباده
برگزاری یادواره شهدای روستای توکهور شهرستان میناب
ساماندهی کودکان کار و متکدیان کرمانی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
کاروانسرای شاه عباسی ماهیدشت، فرصتی برای توسعه گردشگری
رفع موانع تولید از اولویت‌های دستگاه قضا
اطلاعیه قطع گاز در کلاته رودبار
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هجدهم آبان ۱۴۰۴)
آزادی اشتباهی ۳۷۷ زندانی در انگلیس
جوی پایدار و افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها
گلایه اهالی روستای قپچاق چهاربرج از نبود روشنایی
ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین و رئیس خبرگزاری شینهوا
ویژه برنامه «شب خاطره» برگزار می‌شود
کشف محموله شکار غیر مجاز قوچ ، بره، گرگ و بز وحشی در مناطق حفاظت شده دنا
آغاز مسابقات والیبال قهرمانی کارگران کشور از امروز
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)