• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۳۹۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم:

آیین‌نامه استخدامی اعضای غیر هیئت علمی دانشگاه‌ها بازنگری می‌شود

مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بررسی و بازنگری آیین‌نامه استخدامی اعضای غیر هیئت علمی و تدوین سند جامع برنامه‌ریزی نیروی انسانی خبر داد.

آیین‌نامه استخدامی اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه‌ها بازنگری می‌شود/ تدوین سند جامع نیروی انسانیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمد افکانه در اولین نشست تخصصی مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی استان تهران که امروز در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد گفت: یاوران علمی رکن مهمی در مجموعه آموزش عالی محسوب می‌شوند و نقش موثری در یکپارچگی سیستم و اثرگذاری بر فرآیند‌ها دارند و می‌توانند دو رکن دیگر را نیز جهت‌دهی کنند.

افکانه اهداف نشست تخصصی مدیران منابع انسانی و پشتیبانی را شناسایی چالش‌ها، فرصت‌ها و استفاده بهینه از ظرفیت‌های منابع انسانی جامعه دانشگاهی کشور، اتخاذ سیاست‌ها، راهبرد‌ها و اقدامات حوزه منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه‌های کشور، تقویت ارتباطات و تعاملات موثر و کارآمد بین مدیران منابع انسانی جامعه دانشگاهی کشور، ارائه نظرات و پیشنهادات اصلاحی در زمینه چالش‌های کنونی و پیش روی منابع انسانی و تعامل و تبادل تجارب متولیان و متخصصان حوزه منابع انسانی به منظور هم‌افزایی موثر و کارآمد برشمرد.

مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم، در خصوص بررسی و بازنگری آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیات علمی گفت: برای اصلاح آیین نامه استخدامی با استخراج از اسناد به ۸ اصل محوری؛ جوان‌گرایی، توجه به زنان و خانواده، تسهیل امور اداری، شایسته‌سالاری، اولویت‌بخشی به دانش و تجربه به جای مدرک سالاری در شرایط احراز، توجه به ثبات شغلی و مدیریتی، توجه به کرامت انسانی و توجه به تفویض اختیار به هیئت‌های اجرایی و رئیسه رسیدیم.

وی درباره مراحل تدوین سند برنامه‌ریزی نیروی انسانی به بررسی اسناد بالادستی و سیاست‌های کلان نظام آموزش عالی، بررسی نمونه سند برنامه‌ریزی نیروی انسانی در دستگاه‌های دولتی کشور، بررسی و تدوین فصول مختلف سند برنامه‌ریزی نیروی انسانی، ارائه فصول مدون در جلسات کارگروه، جمع‌بندی نهایی و ارائه در جلسه هیئت اجرایی منابع انسانی جهت تایید و ارسال به سازمان اداری و استخدامی کشور جهت تصویب اشاره کرد.

افکانه، گام‌های عملیاتی تدوین سند برنامه‌ریزی نیروی انسانی را احصای ماموریت‌ها، اهداف برنامه‌ها و تکالیف قانونی، احصای سیاست‌های ناظر بر نیروی انسانی بخش دولتی، تعیین راهبرد‌ها و فناوری‌های انجام وظایف‌ها، تدوین اهداف برنامه نیروی انسانی دستگاه اجرایی، تعیین نیروی انسانی مورد نیاز، تحلیل وضعیت موجود نیروی انسانی و برآورد عرضه از منابع داخلی، انجام مقایسه بین تقاضا و عرضه نیروی انسانی و تهیه تراز و در نهایت تدوین برنامه‌های عملیاتی برای رسیدن به وضعیت تعادل دانست.

وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که این جلسات تخصصی به صورت ماهانه برگزار شود.

نظام اداری دانشگاه‌ها را متصل به نظام حکمرانی کشور می‌دانیم
دکتر علیرضا علیخان‌زاده رئیس امور جذب، به‌کارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور نیز در این نشست گفت: نگاه ما در سازمان اداری و استخدامی کشور به دانشگاه‌ها، نگاهی محوری است. می‌دانیم که دانشگاه‌ها منشا تحول هستند، لذا آن‌ها را به صورت ویژه می‌بینیم.

وی با بیان اینکه در این دولت امیدواریم فصل جدیدی در جهاد علمی ایجاد شود و حرکت جدیدی در دانشگاه‌ها رقم بخورد، تصریح کرد: قصد داریم در نظام اداری کشور و اداره و حکمرانی کشور بستری را فراهم کنیم که این تحول سریع‌تر و بهتر رقم بخورد.

علیخان‌زاده افزود: ما نظام اداری دانشگاه‌ها را متصل به نظام حکمرانی کشور می‌دانیم، بنابراین تعاملات ما با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ابتدا سعی شده که به صورت تنگاتنگ باشد تا مسائل دانشگاه‌ها را مرتفع کنیم.

رئیس امور جذب، به‌کارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه باید خروجی دانشگاه‌ها به ورودی دولت وصل باشد اظهار داشت: از حدود ۲۰ روز قبل فضایی فراهم شد که بدنه نخبگانی را با یک فضای مناسب‌تر و تسهیل‌کننده‌تری در فرایند‌ها وارد بدنه نظام اداری کنیم. هفته بعد نیز اختتامیه دوره اول جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی را خواهیم داشت و به این ترتیب تا سال‌های آینده چند هزار نفر تزریق به بدنه دولت می‌کنیم.

وی افزود: امیدواریم در تعاملات آینده در نظام برنامه‌ریزی منابع انسانی دولت طوری عمل کنیم که بتوانیم نیاز‌های آتی دولت را به دانشگاه‌ها اعلام کنیم و برنامه‌ریزی برای تامین نیروی انسانی در دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی مبتنی بر نیاز آن‌ها به صورت دانشجو و حتی پژوهشگر نیز به کار گیرند.

علیخان‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود افزود: باید متناسب با فضای آتی دانشگاه‌ها سند نیروی انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به‌روز کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)