• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۴۳۰۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
با حضور مدیرعامل کانون؛

جلسه هم‌اندیشی هشتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی برگزار شد

جلسه بررسی کلیات طرح هشتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی و طرح خانه خلاق با حضور مدیرعامل کانون پرورش فکری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این جلسه آیدین مهدیزاده رئیس شورای نظارت بر اسباب‌بازی کانون پرورش فکری با ارائه گزارشی کوتاه از روند برگزاری جشنواره اسباب‌بازی در دوره‌های پیشین گفت: سه دوره اول جشنواره اسباب‌بازی بیشتر برای فروش بود و از دوره چهارم به بعد جشنواره شکل متفاوت‌تری به خود گرفت.

وی افزود: جشنواره اسباب‌بازی کانون پرورش فکری در بخش‌های رقابتی، بازار، تخصصی، علمی و ترویجی برگزار می‌شود.
مهدیزاده ادامه داد: پیشنهاد ما برای زمان برگزاری این دوره از جشنواره مانند سال گذشته در بخش علمی و رقابتی اواخر سال ۱۴۰۱ و بخش ترویجی و نمایشگاهی اوایل سال ۱۴۰۲ است.

وی تصریح کرد: پررنگ کردن بخش بین‌الملل یکی دیگر از موضوع‌های مورد توجه است. سال گذشته جشنواره به شکل مجازی برگزار شد و توانستیم از این فرصت برای حضور چهره‌هایی از سایر کشور‌ها استفاده کنیم. همچنین بخش ترویجی معمولا در جشنواره کمرنگ است، اما امسال قصد داریم پررنگ‌تر برگزار شود.

مهدیزاده اظهار کرد: تقریبا جشنواره خودگردان است. در دوره‌های قبل ما کمترین هزینه را داشتیم، اما درآمد به آن صورت نداشتیم و گاهی حمایت‌های مالی هم صورت گرفته است.

قاسم سلیمانی مدیرکل روابط عمومی کانون نیز بهره‌مندی از ظرفیت‌های استان تهران در برگزاری جشنواره را مورد توجه عنوان کرد و ادامه داد: جشنواره می‌تواند در استان‌ها هم باشد، اما تهران را هم حذف نکنیم.

وی برگزاری جشنواره به‌صورت ترکیبی را در سال گذشته تجربه موفقی عنوان کرد و گفت: اگر در بخش تولید فعالیت داشته باشیم بخش درآمدزایی سود بیشتری خواهد کرد.

تعریف یک موضوع یا پروژه خاص فرهنگی برای هر استان و بررسی راه‌های جذب شرکت‌ها جهت حضور در جشنواره از پیشنهاد‌هایی بود که محمود مروج مطرح کرد.

همچنین شریک کردن سازمان تعلیم و تربیت در برگزاری جشنواره از دیگر موضوع‌هایی بود که مروج به آن اشاره داشت.
سپس لیلا بابایی مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون بر اهمیت بخش ترویجی تأکید و اظهار کرد: همه استان‌ها قابلیت اینکه بخش ترویجی را برگزار کنند دارند. در جشنواره می‌توانیم از اسباب‌بازی ایرانی همان استان استفاده کنیم و در بخش ترویجی هم برایش تعریفی داشته باشیم. بخش ترویجی از تولیدکنندگان مهم‌تر است.

بابایی تصریح کرد: سطح تعامل‌ها باید به حدی برسد که بازی و سرگرمی بخشی از فرآیند آموزش شود. همچنین سطح برگزاری جشنواره طوری باشد که آموزش و پرورش و تولیدکننده را درگیر کار کنیم تا برایش سودآوری داشته باشد.

در ادامه حامد علامتی مدیرعامل کانون با جمع‌بندی صحبت‌های انجام شده ضمن تشکر از آیدین مهدیزاده گفت: اهمیت اسباب‌بازی برای ما مهم است و ثمره فرهنگی ما محسوب می‌شود. آنچه مسلم است کانون پرورش فکری وارد موضوعی نمی‌شود، اما وقتی وارد شد به بهترین نحو انجام خواهد داد.

وی افزود: ما می‌توانیم یک کار پژوهشی کوتاه مدت یا میان مدت داشته باشیم. همچنین در برنامه‌هایی دو سه نفر صاحب نظر در عرصه اسباب‌بازی بحث کنند.

علامتی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به ورود تولیدکنندگان به روز در این حوزه تأکید کرد و خواست پنل‌هایی برای این قضیه تعریف شود.

مدیرعامل کانون تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش، سازمان تعلیم و تربیت، وزارت ارشاد و وزارت ورزش و جوانان می‌توانند در این زمینه همکاری داشته باشند. اگر کار علمی هم درکنارش داشته باشیم خیلی مهم است. در این زمینه می‌توان معاونت پرورشی و کتاب‌های درسی را هم درنظر گرفت.

علامتی در پایان گفت: تا هفته اول دی مکتوبات آماده و کمیته‌بندی انجام شود. همچنین درباره استان‌ها فکر شود که چطور دخیل باشند و این اتفاق به یک رویداد تبدیل شود. پیشنهاد برگزاری همزمان در تهران و استان‌ها بررسی و برآورد هزینه پیوست شود.

در این جلسه که بعدازظهر روز سه‌شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱ در دفتر مدیرعامل برگزار شد حامد علامتی مدیرعامل، محمود مروج معاون فرهنگی، هادی یوسف‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع، فرهاد فلاح دستیار مدیرعامل، لیلا بابایی مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای، روح‌الله عباسی‌نژاد مدیر دفتر مرکزی حراست و قاسم سلیمانی مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجدید بیعت عشایر ایران با آرمان های شهدا در رزمایش مشهد شهیدان شلمچه
روحیه بسیجی، ضامن پیشرفت ایران و خنثی‌کننده توطئه‌ها
پیشنهاد ۵۰ همتی برای تامین کالابرگ تا دهک هفت
سرنگونی۱۷ پهپاد متخاصم توسط پدافند ارتش در غرب کشور
تفکر بسیجی بزرگترین دستاورد انقلاب است
همایش کتابخوانی یار مهربان در اهواز برگزار شد
روان سازی ترافیک با ساخت زیرگذر شهدا در بوکان
علم آموزی و آگاهی سیاسی؛ مهمترین رسالت دانشجویان
تیراندازی گارد ساحلی یونان به سوی قایق ماهیگیری ترکیه
راه اندازی مرکز آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی باغ گیاه شناسی و جنگل آموزشی و تحقیقاتی
بسیج یاری‌رسان کشور و مردم در همه شرایط
برپایی جشنواره خلاقیت‌های علمی _پژوهشی با شرکت در یاسوج
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی گردشگری آنکارا با حضور ایران
برگزاری یادواره شهدای بندر تیاب
اجرای رزمایش جهادی تخصصی در عرصه‌های دامی و زراعی هفتکل+فیلم
آسمان آبادان و خرمشهر باز هم در محاصره ذرات آلوده هوا
پرونده قتل عمد در میاندوآب با صلح اولیای دم خاتمه یافت
بسیج در تمامی مشکلات وبحران‌ها پیش‌قدم در دفاع از کشور است
تولید بیش از ۷۴۰ هزار تن اوره و آمونیاک
یک محکوم به قصاص در میاندوآب به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) بخشیده شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسمپور در شانس مجدد
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)