• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۵۱۴۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

باید از تولید کننده‌ها و ثروت آفرینان برتر، حمایت بیشتری کرد

رئیس قوه قضائیه در دیدار با تولیدکنندگان و صنعتگران استان زنجان گفت: فردی که در کشور تولید بیشتر و ارزآوری مضاعفی دارد و ثروت افزون‌تری را برای کشور ایجاد می‌کند، باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرد.

محسنی اژه ایبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در دیدار با تولیدکنندگان و صنعتگران استان زنجان اظهار کرد: شما متولیان اصناف و اتحادیه‌ها در استان زنجان برای حمایت و کمک به سه قشر از هم‌صنفان احیانا خطاکار، مجرم یا زمین‌خورده صنف خود، چه سازوکار‌های حمایتی‌ای دارید؟ آیا شما وقتی یکی از هم‌صنفانتان مرتکب جرم می‌شود، او را تنها می‌گذارید یا اینکه در راستای تنبّه او و رجوع به مرجع قضایی ذی‌ربط برای رفع مشکل او اقدام می‌کنید؟ آیا تلاش می‌کنید این هم‌صنف شما به موجب مجازات قانونی که بر او اعمال می‌شود، متحمل زیان مضاعف نشود و بنگاه تولیدی یا اقتصادی‌اش تعطیل نگردد و آبروی خود و خانواده‎‌اش ریخته نشود؟

رئیس دستگاه قضایی اظهار داشت: وقتی فردی جرمی را مرتکب می‌شود باید به شیوه‌ای با این فرد مجرم برخورد شود که شخصیت، کار، آینده و خانواده او از حیّز انتفاع خارج نشود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به موضوع بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی برای اعمال مجازات جایگزین حبس با محوریت خدمات اجتماع‌محور و عام‌المنفعه که در جریان سفر سال گذشته به استان گلستان و دیدار با فعالان اقتصادی آن استان مطرح کرد، گفت: شما فعالان صنفی چه سازوکار‌هایی دارید که به دستگاه قضایی منتقل کنید تا وقتی یکی از هم‌صنفان شما که احیانا جرمی مرتکب شده و باید مجازات شود، به جای مجازاتی نظیر حبس، مبادرت به توسعه و آبادانی و ارائه خدمتی کند؟

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: ما این آمادگی را داریم تا فهرستی از فعالان اقتصادی استان زنجان که مشکل قضایی دارند را با رعایت ملاحظات ناظر بر آبروی فرد مزبور، به شما هم‌صنفانش ارائه دهیم تا شما هر کمک و مساعدتی که از دستتان برمی‌آید به این هم‌صنف خود برای جلوگیری از تعطیلی بنگاه اقتصادی‌اش ارائه کنید.

وی خطاب به فعالان اقتصادی و تولیدی استان زنجان گفت: شما چه سازوکار‌هایی می‌توانید تعبیه کنید که اگر قوه قضاییه بخواهد ارفاقی را برای یک فعال حوزه تولید که به واسطه جرمش محکوم شده، اعمال کند، این تاسیسات ارفاقی موثر واقع شود؟

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: باید فردی که در کشور تولید بیشتر و ارزآوری مضاعفی دارد و ثروت افزون‌تری را برای کشور ایجاد می‌کند، بیشتر مورد حمایت قرار گیرد.

رئیس قوه قضائیه بیان داشت: ما در دستگاه قضایی مصمم بر حمایت جدی از سرمایه‌گذاری صحیح برای رونق تولید و اشتغال در کشور هستیم و این آمادگی را داریم که از نقطه‌نظرات و پیشنهادات شما فعالان اقتصادی و تولیدی بهره‌مند شویم.

رئیس دستگاه قضایی در پایان خطاب به فعالان اقتصادی و تولیدی استان زنجان گفت: هر مانعی را که در حوزه امورات شما فعالان تولیدی و اقتصادی که قابل رفع شدن است، اما به هر دلیلی رفع نمی‌شود، به طرق مختلف از جمله مکاتبه، به من منتقل کنید تا من در راستای رفع آنها اقدام کنم.

محسن افشارچیپیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، «محسن افشارچی» استاندار زنجان با بیان اینکه تدابیر لازم را برای رونق بخشیدن هرچه بیشتر شهرک‌های صنعتی در نظر گرفته‌ایم، اظهار کرد: با مساعدت دستگاه قضایی تلاش داریم تا «سرجین‌بافت» را به عنوان بزرگترین واحد نساجی شمال غرب کشور راه‌اندازی کنیم؛ در صورت راه‌اندازی این واحد تولیدی برای ۲ هزار نفر اشتغالزایی خواهد شد.

رئیس اتحادیه تراشکاران استان زنجان نیز به نمایندگی از صنوف این استان خواستار افزایش حمایت‌های قضایی از اصناف شد و اظهار کرد: آموزش در حوزه اصناف مغفول مانده و مورد کم‌لطفی و بی‌مهری قرار گرفته است.

قائم‌مقام شرکت ایران ترانسفو و نماینده شرکت‌های دانش‌بنیان استان زنجان نیز در این جلسه از مسئولان دادگستری این استان به واسطه عملکرد آنها در حل و فصل مشکلات و موانع پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان قدردانی کرد و خواستار استمرار این تلاش‌ها شد.

نماینده شرکت‌های معدنی استان زنجان نیز در سخنانی خواستار اجرای قانون تجمیع عوارض شد و گفت: در قانون تجمیع عوارض مقرر شده همه عوارضی که بر تولیدات معدنی تعلق می‌گیرد به صورت یکپارچه از تولیدکنندگان این حوزه اخذ شود، اما متاسفانه این قانون اجرا نمی‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان نیز طی سخنانی با بیان اینکه از مجموع هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در این استان ۲۰ درصد تعطیل هستند و ۳۳ درصد نیز با ظرفیت زیر ۵۰ درصد فعالیت می‌کنند، گفت: بدهی‌های بانکی، عدم تامین مواد اولیه، کمبود نقدینگی و مشکلات ارزی از جمله موانع تولید پیش‌روی بخش خصوصی در زنجان هستند.

همچنین «مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان»، «مدیرعامل شرکت مینو»، «مدیرعامل شرکت پوشاک نانومهیار»، «مدیرکل صنعت و معدن استان زنجان» و «یکی از فعالان حوزه نساجی» نیز در این جلسه به بیان دغدغه‌ها و مسائل و مشکلات خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)