• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۶۳۲۶
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۰۶:۱۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

محدودیتی برای کار هنرمندان حتی با سلایق متفاوت قائل نیستیم

محمدمهدی اسماعیلی،حمایت از جریان متعهد سینما حقیقت و دامن زدن به تولید در حوزه فرهنگ و هنر شعار محوری اداره حوزه فرهنگ و هنر است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدمهدی اسماعیلی شامگاه دیشب در آیین پایانی شانزدهمین جشنواره سینما حقیقت، اظهار داشت: دولت عزم راسخی برای حمایت از هنرمندان و رفع مسائل و مشکلاتی دارد که دهه هاست پیش پای آن‌ها بوده است. باید در کنار هم بایستیم و این فضا را برای اعتلای فرهنگ و هنر بیش از گذشته آماده کنیم.جامعه ما نباید دچار شکاف شود

وزیر ارشاد افزود: دشمن و بدخواهان مردم ایران در تلاش هستند جلوی رشد و پیشرفت را بگیرند و این محسوس است. آنها با فتنه انگیزی و ایجاد غبار تلاش می‌کنند جلوی حقیقت را بگیرند. 

وی افزود: می‌توان تشخیص داد جریان تروریسم رسانه‌ای که امروز فضای کشور را مکدر کرده وابسته به چه دستگاه‌های جاسوسی و ضد فرهنگی و صد دمکراسی است. این جریان به کشور‌هایی وابسته است که بویی از آزادی، حقوق بشر، دمکراسی و مشارکت نبرده اند. این جریان به کشور‌هایی وابسته است که دستشان در تمام توطئه‌ها علیه مردم ایران آشکار و هویداست.

وزیر ارشاد گفت: مگر ۲۸ مرداد توسط انگلیس نبود؟ آیا این رسانه دلسوز مردم است؟ کسانی که روزنامه نگار مطرح را با آن عملکرد شنیع از بین بردند، امروز مدعی نقض حقوق بشر در ایران هستند. فقط برای اینکه شکاف ایجاد کنند امروز جامعه ایرانی در معرض این تهدیدهاست.

وی ادامه داد: ایران میراث و شخصیت‌های بزرگی دارد که با انواع شیوه‌ها از وحدت ایران دفاع کردند و نگذاشتند نام ایران از بین برود. امروز رهبری عزیز انقلاب نماد وحدت ملی و سرزمینی ماست. سینماگران باید در این عرصه فعالیت کنند برجستگی ایران عزیز دستاورد‌های بزرگ را به نمایش بگذارند حتماً سینمای مستند ابزاری برای جهاد تبیین است باید پیشرفت‌های ایران بزرگ نشان داده شود.

وزیر ارشاد در ادامه با اشاره به مستند‌های حاضر در جشنواره گفت: کاری که درباره زاگرس انجام شده جای تجلیل دارد. یک تیم درجه یک ایرانی این اثر را ساخته‌اند. همه بخش‌های مختلف در فرهنگ و تاریخ و جغرافیای ما باید در حوزه حقیقت نمایش داده شود. به صورت ویژه از سینمای مستند حمایت می‌کنیم. 

حوزه فرهنگ و هنر بهترین جا برای بیان دیدگاه هاست
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بهترین جا برای بیان دیدگاه‌ها حوزه فرهنگ و هنر است و هیچ محدودیتی برای کار هنرمندانه حتی با نگاه و سلیقه متفاوت در حوزه فرهنگ و هنر قائل نیستیم. همه می‌توانند در چارچوب قوانین کار و خلاقانه ایده‌های خود را دنبال کنند و ما به عنوان خادمان شما موظف به حمایت از این جریان هستیم.جامعه ما نباید دچار شکاف شود


اسماعیلی افزود: یکی از مصادیق اصلی در حوزه فرهنگ و هنر آزادی بیان و اندیشه است و دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خود را موظف به حراست از  موضوع آزادی بیان و اندیشه می‌داند.


وی همچنین اظهار داشت: قطعا به سینمای مستند به عنوان یکی از دستورد‌های بزرگ فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی نگاه می‌کنیم. این درخت تناوری که امروز به ثمر رسیده است.

اسماعیلی افزود: در جشنواره امسال به لحاظ کمی و کیفی با قضاوتی که عزیزان درگیر در هیئت‌های داوری داشتند، آثاری که به جشنواره رسیده رشد محسوسی  داشته است. به لحاظ کمی ۱۶ درصد به نسبت به سال گذشته افزایش داشته و بخش‌های مختلفی را پوشش داده است.

اسماعیلی با بیان این که از جریان متعهد سینما حقیقت باید حمایت کنیم، اظهار داشت: جشنواره با یک رشد فزاینده‌ای به کار خود ادامه داده است. سینماگران مستند، مستندسازان بسیار خوب و فیلمسازان کار می‌کنند. در کنار آن سینمای جوان و بخش‌های مربوط به دیگر حوزه‌های هنری را داریم. در همه بخش‌های کشور حوزه فرهنگ و هنر با استقبال گرم مردم و هنرمندان روبه رو است.


وی افزود: در نگاه اصلی خود برای اداره حوزه فرهنگ و هنر یک شعار محوری داریم و آن دامن زدن به تولید در حوزه فرهنگ و هنر است و الزامات آن را باید فراهم کنیم.

 

تاکید بر تمرکززدایی از تهران
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این موضوع باید از تمرکززدایی و تهران زدگی خارج شود و به نقاط مختلف کشور برود. در استان‌ها و شهرستان‌ها باید نیروی مولد تربیت شود این کار شروع شده است.


وی افزود: برای شهرستان‌های محروم و استان‌هایی که به لحاظ امکانات دچار ضعف هستند قرارگاه محرومیت زدایی از هنر دایر شده است در مرحله اول ۳۸ هزار و در مرحله دوم بیش از ۶۰ هزار نفر در کشور آموزش دیده و توانستند پروانه مهارت کسب کرده و به کار فرهنگی مشغول شدند. به این‌ها مجوز موسسه و آموزشگاه داده می‌شود.


اسماعیلی گفت: حوزه فرهنگ و هنر باید دارای رشد منطقی در تمام بخش‌های کشور باشد این سیاست راهبردی است که دنبال می‌کنیم.

در پایان مراسم اختتامیه جشنواره سینما حقیقت، آثار برگزیده این دوره از جشنواره معرفی و از صاحبان آنها قدردانی شد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تسلیت فرمانده کل سپاه در پی درگذشت مادر حاج احمد متوسلیان
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)