• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۶۸۵۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

کتاب «لاهوتیان» منتشر شد

کتاب «لاهوتیان» تالیف سید امیرحسین سید کشمیری منتشر شد .

کتاب «لاهوتیان»  منتشر شدبه گزارش خبر گزاری صدا و سیما ، این کتاب شامل شرحی کوتاه درباره زندگی یاران باوفای ائمه شیعه (ع) کاری از شرکت چاپ و نشر بین الملل است . 

کتاب «لاهوتیان» برداشتی است آزاد از گزاره‌های تاریخی درباره زندگانی یاران با وفای ائمه شیعه (ع)؛ مانند ابوذر عفاری، عمروبن‌حمق، ابوخالد کابلی و غیره است .

در این اثر به انتخاب نویسنده، ۲۸ نفر از یاران اهل بیت که شرح حال شأن در کتاب رجال کشی آمده است، انتخاب شده‌اند.

شناخت راه و روش و زندگی یاران و تربیت یافتگان مکتب اهل بیت علیه‌السلام، خود راهی است برای رسیدن به ایشان، زیرا که فرمودند همانا آثار و نشانه‌های موجود از ما، دلالت‌کننده و راهنمایی است برای رسیدن به ما؛ و رسیدن به آن حضرات نیز یعنی رسیدن به نهایت قرب پروردگار عالمیان.

«لاهوتیان» شرحی کوتاه و برداشتی آزاد از گزاره‌های متقن تاریخی و رجالی شیعه، با حفظ اصالت متن و روایت و با زبانی گویا و داستان‌گونه است.

قصه سرسپردن‌ها و جان‌فشانی‌ها و بر فرازها و فرودهای زندگی اصحاب خورشید از دل تاریخ، شور و شیرین‌های زندگی و امتحانات الهی بر یاران راستین، پای ولایت امام معصوم ایستادن و هزینه دادن تا جان، داستان عاشق شدن‌ها اما نه از جنس عشق ناسوتی، بلکه عشق و دل‌دادگی بر آستان لایقان عشق.

این کتاب از تردیدهای حسین‌بن‌بشار و حیرانی ابوخالد کابلی در معرفت امام زمانش، از رشادت‌ها و جان‌فشانی‌های عمار یاسر و اویس قرنی در رکاب مولایش، از قضاوت‌های مؤمن الطاق گرفته تا سرسپردگی محمدبن‌مسلم، از معرفت و کمال سلمان فارسی تا قناعت و مرگِ در غربتِ ابوذر غفاری، از سر بر دار گشتن عمروبن‌حمق خزایی تا بریده شدن زبان میثم تمار، از اعتراض‌های سفیان‌بن‌ابی‌لیلی تا جاماندگی یعقوب‌بن‌عرقوفی از قافله کربلا، اینها همه و همه شرح ورق ورق کتاب لاهوتیان است و بس.

نویسنده در این اثر کوشیده است تا به اعماق تاریخ سفر کرده و بخشی از صفحات زندگی آنان را از یکی از معتبرترین و متقدم‌ترین کتاب‌های شیعی، یعنی کتاب «معرفة الناقلین عن الائمة الصادقین‌»، تألیف شیخ محمدبن‌عمربن‌عبدالعزیز کشی، متوفای قرن چهارم که بعدها به کوشش شیخ طوسی خلاصه شده  است، خارج نموده و گزاره‌ها و روایات آن را استخراج و پس از ترجمه و با تأکید بر حفظ اصالت روایی و پایبندی به اصل متن تبدیل به داستان‌هایی جذاب با برداشتی آزاد کرده است تا بدین سبب خواننده هم با منابع و گزاره‌های صحیح روایی و تاریخی و رجالی شیعی بهتر انس گرفته و آشنا شود  و هم به‌نوعی با بیان داستانی آن سرمشقی برای مواجهه با امام زمانش در دل و جانش ترسیم گردد.

در این اثر به انتخاب نویسنده، ۲۸ نفر از این افراد در بین مجموعه کتاب رجال کشی که حدود پانصد و پنج تن بودند، برگزیده شده است.

از نکات قابل توجه در این نگارش پرداختن به بخش‌هایی از زندگی برخی اصحاب است که شاید هیچ‌گاه اثری داستان‌گونه حتی کوتاه از آنان خلق نگشته و قطعاً نامشان در نزد برخی مخاطبان نا آشناست که این خود نیز یکی از جذابیت‌های کتاب است.

این کتاب با شمارگان هزار نسخه و در ۲۷۰ صفحه، عرضه شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهل روز پس از آسمانی شدن
۷۰۰ همت برای حمایت از طرح‌های صنعتی نیمه تمام لرستان نیاز است
رمضان؛ ماه بندگی و بهره‌مندی از میهمانی الهی
مصمم به اجرای سریع برنامه همکاری راهبردی ایران و روسیه هستیم
تجلیل از رتبه‌های برتر آذربایجان غربی در آزمون سراسری
مهروموم ۲۱ واحد صنفی متخلف در بندر ماهشهر
تشریح جزئیات نسخه بازنگری‌شده آیین‌نامه ارتقای هیئت علمی
پخش دو دیدار از لیگ قهرمانان آسیا و اروپا از شبکه ورزش
تداوم تنش آبی؛ بارندگی‌های اخیر کافی نیست
برگزاری نخستین همایش شهر اندیشی مدیریت مصرف انرژی با محوریت گاز در همدان
قهرمانان بوچیا؛ مستعد و بی ادعا
برپایی نمایشگاه نقاشی هنر و طبیعت در گرمسار
مراسم اربعین شهدای فتنه آمریکایی - صهیونیستی در گرگان
توسعه همکاری‌های زمین‌شناسی ایران و روسیه
بزرگترین سفره افطاری جهان اسلام در مشهد برپا می‌شود
استقبال مردم از ماه مبارک رمضان
فعالیت عمرانی در ۳۶ بقعه خراسان جنوبی
توزیع ۹۲ دستگاه لوازم خانگی بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) گنبدکاووس
توسعه زیرساخت‌های آب و برق خوزستان با قدرت ادامه دارد
قرارداد راه آهن رشت - آستارا به زودی امضا می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۳ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ویژه‌های رمضانی شبکه چهار  (۱ نظر)
درخشش بانوان جودوکار نيشابوری در مسابقات استانی  (۱ نظر)