• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۷۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

بازار جهانی نانومواد تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۳۲ میلیارد دلار می‌رسد

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، بازار جهانی نانومواد تا سال ۲۰۳۰ به ۳۲٫۷۷ میلیارد دلار می‌رسد که رشد ترکیبی سالانه ۱۴٫۹ درصد را در بازه زمانی ۲۰۲۲ تا ۲۰۳۰ تجربه می‌کند.

نانوموادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ کاربرد‌های بالقوه نانومواد در زمینه‌های الکترونیک، زیست پزشکی، تحویل دارو و اپتیک خواهد بود. علاوه بر این، فناوری نانو در صنعت مراقبت‌های بهداشتی در کاربرد‌های مختلف مانند ضدعفونی، عصب شناسی و اختلالات قلبی عروقی به‌طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
پیش‌بینی می‌شود بخش نانومواد تیتانیوم (Ti) در دوره پیش‌بینی ۱۶٫۳ درصد رشد ترکیبی سالانه را تجربه کند. صنعت مواد شیمیایی به‌دلیل مقاومت عالی در برابر خوردگی بزرگترین کاربرد نانومواد تیتانیوم است. صنعت هوافضا دومین کاربرد بزرگ به دلیل قدرت بالا و چگالی کم و همچنین توانایی آن‌ها در برابر دمای زیاد و کرایوژنیک است.
 
پیش‌بینی می‌شود که حوزه رنگ و پوشش در این دوره پیش‌بینی ۱۳٫۴ درصد رشد کند. پوشش‌های مبتنی بر نانو به طور گسترده‌ای برای کاربرد سطوح و محافظت استفاده می‌شود، که انتظار می‌رود تقاضای نانومواد را در دوره پیش‌بینی افزایش دهد.
 
اروپا بر این بازار مسلط شده و انتظار می‌رود در دوره پیش‌بینی به دلیل افزایش تقاضای صنعت دارویی ۱۱٫۸ درصد رشد را تجربه کند. افزایش سرمایه‌گذاری در آلمان منجر به پیشرفت‌های فناوری برای در بخش انرژی تجدیدپذیر، همراه با توانایی نانومواد در افزایش کارایی سلول‌های خورشیدی آلی شده است.
 
بازیگران برجسته از راهبرد‌های مختلف تجاری مانند توسعه تجارت و محصول، ادغام شرکت و همکاری برای رقابت در بازار جهانی نانومواد استفاده کرده‌اند. علاوه بر این، چندین شرکت و دانشگاه برای یافتن کاربرد نانومواد در دارو‌ها و تشخیص بیماری‌ها مشغول فعالیت‌های تحقیق و توسعه هستند.
 
فناوری نانو همچنین در صنعت الکترونیک برای ساخت حسگر‌های نانو، نانوالیاف و نانولوله‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر این، در باتری‌های چاپی سه‌بعدی، الکترود‌های تخریب‌پذیر و تراشه‌های فوق‌العاده انعطاف‌پذیر نیز کاربرد دارند. این فناوری همچنین در تصفیه فاضلاب و از بین بردن ذرات فلزی معلق از سیستم‌های آبی استفاده می‌کند.
 
پیشرفت‌های سریع در فناوری مراقبت‌های بهداشتی، توسعه در صنعت تشخیص پزشکی و چندین مزیت در برنامه‌های تصویربرداری پزشکی پیش‌بینی می‌شود که این بازار را گسترش دهد. علاوه بر این، افزایش تمرکز بر تحقیقات مربوط به افزایش هزینه‌های دولت در مورد تحقیقات و توسعه دارویی و زیست‌فناوری، انتظار می‌رود که در دوره پیش‌بینی رشد بازار جهانی نانومواد را در افزایش دهد.
 
نانومواد عمدتاً برای اهداف تجاری و تحقیقاتی سنتز می‌شوند. مواد اولیه توسط تولیدکنندگان تجاری برای تولید در مقیاس بزرگ و توسط آزمایشگاه‌های تحقیقاتی برای تولید در مقیاس کوچک تهیه می‌شود. نانومواد در آزمایشگاه‌ها برای اهداف تحقیق تولید می‌شود، که در آن این نانوذرات برای استفاده در کاربرد‌های بالقوه مورد مطالعه و کاوش قرار می‌گیرند.
 
نانومواد اکسید آلومینیوم به دلیل خاصیت ساختاری و فیزیکوشیمیایی غیرمعمول آن‌ها مانند مقاومت زیاد در برابر استرس مکانیکی، سایش و مواد شیمیایی در طیف متنوعی از برنامه‌ها استفاده می‌شود. انتظار می‌رود هزینه کم آماده‌سازی و سهولت در دسترس بودن نانوذرات اکسید آلومینیوم باعث شود تقاضای آن‌ها در طول دوره افزایش یابد.
 
انتظار می‌رود ارزیابی سمیت نانوذرات یکی از مهمترین محدودیت‌های این صنعت باشد. افزایش تولید نانوذرات منجر به تقویت نیاز به روش‌های استانداردتر و قابل اطمینان‌تر برای ارزیابی مضر بودن نانوذرات تحت شرایط مختلف بیولوژیکی، دوز و قرار گرفتن در معرض شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)