• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۹۱۱۳
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۶
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

مراسم تجلیل پژوهشگران برتر رفسنجان به مناسبت هفته پژوهش

رئیس دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان گفت: در شاخص نوآوری دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان به رتبه ۳۵ کشوری ارتقا پیدا کرد.

مراسم تجلیل پژوهشگران برتر رفسنجان به مناسبت هفته پژوهشبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، ، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر (اساتید، دانشجویان و دانش آموزان) به مناسبت هفته پژوهش با حضور جمعی از مسئولان شهرستان و هیئت رئیسه دانشگاه ولیعصر (عج) در محل سالن شهید پرتوی این دانشگاه برگزار شد.
رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان در این مراسم افزود: همه دستاورد‌هایی که در سایه علم و دانش به دست می‌آید حاصل سال‌ها پژوهش و برنامه ریزی پژوهشگران و محققان است.
وی افزود: نتایج و ماحصل پژوهش‌های دانشگاه ولیعصر (عج) در قالب ۱۱ کتاب به تألیف درآمده که در اختیار سایر دانشگاه‌های کشور گذاشتیم تا بتوانند مشکلات و معضلات موجود در جامعه را حل کنند.
دکتر رنجبرکریمی با اشاره به پتانسیل‌هایی مانند معادن، کشاورزی پسته، جاذبه‌های گردشگری و ... در رفسنجان و استان کرمان تصریح کرد: به میزان خیلی کمی از حوزه دانش بنیان‌ها در این عرصه‌ها استفاده شده و تا رسیدن به اثربخشی لازم علم و دانش فاصله زیادی وجود دارد.
رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان بیان کرد: با وجود ۲۸۴ عضو هیئت علمی در دانشگاه، این اعضا در هر زمینه‌ای از جمله کشاورزی، صنعت، مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تخصص دارند و می‌توانند به حل مشکلات کمک کنند.
وی ادامه داد: دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در شاخص نوآوری به جهش بسیار خوبی دست یافته است و در این خصوص سال قبل رتبه ۴۹ را در کشور به دست آورد که امسال این رتبه به ۳۵ ارتقا پیدا کرده است.
دکتر رنجبرکریمی یادآورشد: ارتباط دانشگاه ولیعصر (عج) با صنعت از رشد ۳۰۰ درصدی برخوردار است و در این زمینه دانشگاه با صنایع استان از جمله صنعت مس و گل گهر سیرجان ارتباط برقرار کرده است.
در ادامه دکتر مرتضی جعفرپور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هم گفت: دانشگاه ولیعصر (عج) در بحث همکاری بین المللی توانسته از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ تعداد ۲۷۶ مقاله بین المللی را به چاپ برساند.
وی بیان کرد: همچنین این دانشگاه ۳۸۸ مقاله داخلی را در عرصه‌های مهندسی، صنعتی، کشاورزی، شیمی و فیزیک به چاپ رسانده است.
دکتر جعفرپور افزود: سه نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در لیست دانشمندان ۲ درصد جهان قرار دارند که در دنیا ۸ میلیون دانشمند وجود دارد که از این تعداد ۹۰ هزار در لیست ۲ درصد جهان قرار دارند.
دکترجعفرپور با اشاره به اینکه مرکز رشد دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان به عنوان مرکز برتر در استان کرمان شناخته شده خاطرنشان کرد: که در این مرکز ۵۷ شرکت فناور مستقر هستند و دستاورد‌های علمی را برای حل مشکلات جامعه عرضه می‌کنند.
وی ادامه داد: در این واحد‌های فناور ۳۳ درصد دستاورد‌ها در حوزه صنعتی، ۲۸ درصد در حوزه کشاورزی و ۲۳ درصد در بخش فناوری اطلاعات و بقیه در سایر حوزه هاست.
وی گفت: در طرح دستیار فناوری هم در استان کرمان ۲۶ دانشجو دستیار فناور در شرکت‌ها به کار گرفته شدند که از این تعداد ۲۰ دانشجو از دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آب، مهر یاس نبوی
شهادت فرمانده حزب الله لبنان به دست صهیونیست‌های جنایتکار
۴ نشان جهانی بر گردن کاراته کا‌های فارسی
وضعیت ذخایر برنج در استان کاملاً مطلوب است
­حذف سرخوش از اسنوکر انتخابی قهرمانی انگلیس
عزاداری روستاییان استان البرز در غم شهادت ام ابیها(س)
پیام روشن وفاداری ملت به مسیر ایثار و امنیت
نیروگاه‌های استان تهران بدون مازوت فعالیت می‌کنند
محور سه قلعه به دیهوک را قبل از مهلت ۱۵ ماهه تکمیل می‌کنیم
توزیع بیش از ۱۳ تن سمنو در ۴۷ موکب مردمی برخوار
برگزاری دوره آموزشی بازرگانان نسل فردا در چادگان
پیروزی پرگل شهرداری همدان در فوتبال جوانان کشور
احتمال انباشت آلاینده ها در قم 
تشییع پیکر قهرمانان گمنام وطن در سراسر کشور
بهره مندی ۲۰۰ شهروند مسکن مهر دره شهر از خدمات کاروان سلامت
برنامه تشییع پیکر‌های شهدای مقاومت در ضاحیه
قهرمانی دختر کاراته کای هم استانی در المپیک ناشنویان جهان
تشییع شهید گمنام در سرتشنیز
دستگیری ۲۱ متهم در رابطه با مواد مخدر در خنداب
درخشش پوراسماعیل و ذلیکانی؛ دو طلای المپیک برای بابلسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)