• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۸۲۷۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
بوشهر » اجتماعی

برگزاری کارگاه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در ۲۲۰ روستای بوشهر

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از برگزاری کارگاه‌های آموزشی در ۲۲۰ روستای استان خبر داد و گفت: زمینه اشتغال مستقیم افراد جویای کار در پارس جنوبی با اخذ مدرک در ۵ حرفه مرتبط، از مراکز فنی و حرفه‌ای فراهم شده است.

برگزاری کارگاه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در ۲۲۰ روستای بوشهربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عبدالمجید دراهکی در جلسه شورای مهارت شهرستان دشتستان با بیان اینکه امروزه ایجاد اشتغال برای جوانان و کاهش نرخ بیکاری یکی از بزرگترین چالش‌ها در جامعه مدرن است، به اهمیت فراگرفتن آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: کشور ایران در سازمان جهانی کارعضویت دارد و تمام گواهی نامه‌های صادر شده از سوی این سازمان، بین‌المللی و در ۲۲۷ کشور دنیا قابل ترجمه و اعتبار است.
 
مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان نقش و جایگاه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در تامین نیروی کار و بنگاه‌های اقتصادی را یکی از مولفه‌های مهم در استان بوشهر عنوان کرد و افزود: این سازمان ۱۸ جامعه هدف به‌منظور توانمندسازی نیروی انسانی خود در دستور کار دارد، که مهمترین و با اهمیت‌ترین این جوامع دانشجویان هستند.
 
وی بزرگترین چالش در سطح استان بوشهر را تطابق نداشتن بین نیاز بنگاه‌های اقتصادی و نوع ارائه آموزش در دانشگاه‌ها دانست و افزود: درحال حاظر تمامی دانشگاه‌های استان بوشهر برای ایجاد این تقارن و تطابق بین آموزش‌ها و نیاز بنگاه‌های اقتصادی، فعالیت‌های خود را آغاز کرده و در حال تلاش هستند.
 
دراهکی بوشهر را یکی از معدود استان‌های صنعتی کشور با ظرفیت اشتغال بسیار بالا در حوزه‌های مختلف عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها و مجموعه‌های فنی و حرفه‌ای می‌توانند افراد را توانمند ساخته تا از ظرفیت‌های استان برای ایجاد یک کسب وکار جدید استفاده کنند، یا به‌عنوان نیروی کار در اختیار بنگاه‌های اقتصادی باشند.
 
وی از برگزاری کارگاه‌های آموزشی در ۲۲۰ روستای استان بوشهر خبر داد و افزود: کارگاه‌های آموزشی مختلفی به‌صورت سیار و مستقر در حوزه‌های مورد درخواست دهیاران در روستا‌های استان درحال برگزاری است.
 
مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان با بیان اینکه ۷۰ درصد توانمندسازی و آموزش مددجویان کمیته امداد برعهده فنی حرفه‌ای است، افزود: سازمان فنی حرفه‌ای با همکاری بخش خصوصی برای متقاضیان بیکاری که با مدرک‌های مختلف در جامعه بدون داشتن مهارت قادر به کسب یک شغل در بنگاه‌های اقتصادی نیستند، آموزش‌هایی در نظر گرفته است.
 
وی به انعقاد قرارداد ۱۰ ساله با اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر اشاره کرد و گفت: معرفی مدارس کاردانش و هنرستان‌ها به‌منظور ارائه آموزش و توانمندسازی باید از سوی اداره کل آموزش و پرورش انجام شود، که تا کنون در اکثر شهرستان‌ها به‌جز دشتستان تعامل برقرار و آموزش‌ها ارائه شده است.
 
دراهکی همچنین از انعقاد تفاهم نامه‌ای بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، استانداری بوشهر و شرکت ملی نفت به‌منظور فراهم شدن زمینه اشتغال خبر داد و اضافه کرد: در مرحله اول این قرارداد ۵ حرفه شامل لوله کشی صنعتی، برق صنعتی، ابزار دقیق، انواع جوشکاری و تعمیرات تخصصی ماشین با تثبیت اشتغال افراد در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی فراهم شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)