• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۸۴۴۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۸
سیاسی » مجلس

حل مسائل پیچیده حکمرانی امروز نیازمند ایجاد یک زیست بوم نخبگانی و دائمی است

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه با بیان اینکه امروز اهمیت حکمرانی دانش بنیان کمتر از اقتصاد دانش بنیان نیست، گفت: مسائل حکمرانی امروز یک فرایند پیچیده هستند که باید برای رفع آن‌ها زیست بومی نخبگانی و دائمی شکل گیرد.

حل مسائل پیچیده حکمرانی امروز نیازمند ایجاد یک زیست بوم نخبگانی و دائمی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری در رویداد آموزشی و مهارت‌افزایی مسئله نوردی که امروز (پنجشنبه یکم دی ماه ۱۴۰۱) با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس، کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس و مرکز راهبری برهان، برگزار شد، گفت: دکتر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، در دوره جدید مسئولیت مرکز پژوهش‌ها با اتکا بر اصول ۴ گانه یازدهمین دوره مجلس شامل مردمی سازی، شفافیت، هوشمندسازی و کارآمدسازی، تاکید داشتند که مرکز در کنار پیشبرد رویکرد‌های قبلی و استفاده از ظرفیت کارشناسان برجسته مقیم در مرکز، رویه جدیدی با شیوه نوآوری باز به منظور بهره‌مندی از توان نخبگانی اندیشکده‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و جامعه در راستای وظایف قوه مقننه در حوزه قانونگذاری و نظارت در پیش گیرد.

وی افزود: راه اندازی خانه خلاق و مرکز نوآوری و برگزاری ۱۷ رویداد همچون اقدام، نظاره، نوایند، همرسان انرژی، حمل و نقل و بهداشت، آموزش و نظایر آن در مرکز پژوهش‌های مجلس در راستای نوآوری باز و استفاده از ظرفیت نخبگانی جامعه بوده است.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، تصریح کرد: مجموعه این اقدامات باعث شده تا زیست‌بومی در مرکز پژوهش‌های مجلس حول نوآوری اجتماعی، مسائل عمومی و در مسیر حل مسئله شکل گیرد که تاکنون بیش از ۲۵۰۰ نفر در این زیست بوم از جامعه اندیشکده‌ای و دانشگاهی کشور حضور داشته‌اند که نشست امروز گامی در جهت حضور طلاب عزیز در این زیست بوم است.

وی ادامه داد: بسیاری از زیست‌بوم‌های نوآورانه شکل گرفته در کشور روی موضوع فناوری و بخش دانش بنیان خصوصی تاکید دارند در حالیکه در مرکز پژوهش‌های مجلس به دنبال ایجاد زیست‌بوم‌هایی با رویکرد نوآوری اجتماعی با دغدغه عمومی هستیم.

نگاهداری با بیان اینکه امروز اهمیت حکمرانی دانش بنیان کمتر از اقتصاد دانش‌بنیان و ساده نیست، توضیح داد: امروزه در دنیا حکمرانی به امر پیچیده‌ای تبدیل شده است که با نگاه خطی نمی‌توان به حل مسائل آن پرداخت به همین منظور ما در مرکز پژوهش‌های مجلس با تهیه نقشه پویایی شناسی ابرچالش‌های حکمرانی کشور به دنبال تغییر این رویکرد از حالت خطی به حالت چرخه‌ای هستیم.

وی با تاکید بر اینکه هیچ مسئله‌ای در حکمرانی به طور دائم حل نمی‌شود، گفت: مسائل حکمرانی امروز یک فرایند مستمر هستند که باید برای رفع آن‌ها زیست بومی دائمی شکل گیرد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه در این مرکز به دنبال تشکیل زیست‌بومی برای حل مسائل کشور هستیم، تصریح کرد: باید به طور واقعی زمینه را برای حضور نخبگان جوان در شناخت و حل مسئله در کشور ایجاد کنیم.

وی یکی از بهترین بستر‌ها برای گفتگو به منظور حل مسئله را پارلمان دانست و خاطرنشان کرد: پارلمان دانشجویی که مرکز پژوهش‌های اقدام به برگزاری آن کرد گامی در جهت استفاده از ظرفیت نخبگانی نسل جدید کشور در مسئله شناسی کشور بود که با امتداد و توسعه آن با برگزاری آن با حضور اقشار مختلف می‌توان حتی به تربیت حکمرانان برای آینده کشور، امیدوار بود.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در پایان تصریح کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس به دلیل اتصال به نظام قانونگذاری کشور می‌تواند نقطه اتصالی بین زیست بوم حکمرانی و زیست بوم علم، فناوری و نوآوری کشور به منظور شناخت و حل مسائل حکمرانی و قانونگذاری باشد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)