• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۸۴۹۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶
فارس » سیاسی

لزوم توجه به خانواده اسلامی در نقشه فرهنگی فارس

امام جمعه شیراز گفت:طرح خانواده اسلامی و متعالی در نقشه مهندسی فرهنگی استان باید مورد توجه قرار گیرد.

لزوم توجه به طرح خانواده اسلامی در نقشه فرهنگی فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به اینکه طرح خانواده متعالی برای پیشبرد ارزش‌های دینی مطرح شده و مسئولین فرهنگی استان هم تلاش‌هایی در این زمینه داشته اند گفت: لازم است مسئولان و متصدیان فرهنگی و دینی این طرح  را در بین مردم تشریح کنند.
آیت الله دژکام با بیان اینکه باید سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) در جامعه رواج یابد افزود: رقبای ما  سبک زندگی غرب را رواج می‌دهند، در مقابل مسئولین هم باید در این زمینه در بین مردم باشند و سبک زندگی حضرت فاطمه را در جامه زواج دهند و مطمئن باشید که قدرت الهی پشت سر شماست و از شما حمایت میکند.
وی با بیان اینکه مسأله خانواده در اسلام بسیار با اهمیت است و در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا لازم است مکتب فاطمی را در سبک زندگی اسلامی مرور کنیم و آن را در جامعه خود پیاده کنیم ادامه داد: مسأله کم توجهی و بی اعتنایی به خانواده در غرب به یک بیماری تبدیل شده آن‌ها همجنس‌گرایی را به یک قانون تبدیل کرده اند و اصل و بنیان خانواده متعالی را زیر سوال برده اند همان کاری که قوم لوط یک زمانی انجام میداد و خدا آن‌ها را نابود کرد.
نماینده، ولی فقیه در استان گفت:لازم است طرح خانواده متعالی به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد تا غرب نتواند این بیماری که ریشه خانواده هارا نابود میکند را وارد فرهنگ ما کنند.
آیت الله دژکام با گرامیداشت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) تصریح کرد این ایام فرصت مناسبی است تا مکتب و راه و روش زندگی حضرت زهرا بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه شیراز با اشاره به وضعیت پتروشیمی در استان و اینکه زمانی پتروشیمی شیراز قطب پتروشیمی و آموزش کشور بوده بطوری که عموم مدیران ارشد پتروشیمی کشور ریشه در پتروشیمی شیراز دارند گفت: مشکل اینجاست که استان فارس ۸ پتروشیمی مصوب شده دارد که باید اجرا شوند، ولی متاسفانه هیچ کدام اجرا نشده است.
آیت الله دژکام ادامه داد: استان فارس از نظر منابع گازی بعد از خلیج فارس رتبه دوم کشور ارا دارد، ولی چرا این ۸ طرح در استان اجرایی نشده جای سوال است، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی چه برنامه‌های برای اجرای این ۸ طرح در برنامه توسعه دارند، چرا این طرح‌ها زمینه توسعه استان را دارد مورد بی توجهی قرار گرفته اند.
وی با تاکید بر حمایت از مباحث علمی دانش بنیان گفت: پتروشیمی هم از مراکز دانش بنیان هست که بایستی مورد حمایت قرار گیرد.

نماینده، ولی فقیه در استان با بیان اینکه متاسفانه در پتروشیمی شیراز تخلفاتی بوده و در چند ماه اخیر تعدادی هم بازداشت شده اند، گفت: مدیر دلسوزی در پتروشیمی منصوب شود تا با برنامه ریزی و سرمایه گذاری تولید محصولات پتروشیمی افزایش یابد.
امام جمعه شیراز افزود: با همکاری نمایندگان و همدلی مردم این مشکل که بار‌ها در جلسات خصوصی هم تذکر داده شود حل شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)