• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۹۰۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۲
سیاسی » عمومی
وحیدی:

دشمن از باورهای دینی و اعتقادی مردم شکست خورد

وزیر کشور گفت: دشمن زمانی که دید از اغتشاشات به نتیجه نمی‌رسد برنامه‌ریزی جدیدی برای آسیب زدن به ایران از طریق جنگ اقتصادی کرد.

دشمن از باورهای دینی و اعتقادی مردم شکست خورد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما،احمد وحیدی بعد از ظهر سه شنبه در همایش نوزدهمین همایش فاطمیون بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) یک تنه برای دفاع از اسلام اقدام کرد و برخی از خواص در این شرایط نیز دچار لغزش شدند.

وی ادامه داد: اگر پایداری دخت نبی مکرم اسلام (ص) نبود بسیاری از خواص مسیر اسلام را گم می کردند این در حالی است که حضرت زهرا (س) به آسمان ها نور بخشید و این نور تاکنون ادامه دارد و شهدای اسلام با جان نثاری تمام هستی خود در این مسیر قرار گرفتند.

وزیر کشور تاکید کرد: شهدا از بالاترین نقطه به مردم نگاه می کنند و از مردم میخواهند که در این مسیر قرار بگیرند نباید فراموش کرد که اولین شهید اسلام حضرت زهرا (س) است و همه شهدا نیز ادامه دهنده این راه اند.

با طیف جدیدی از شهدا همراه هستیم

وی در ادامه با اشاره به اینکه شهدا رهسپار حضرت زهرا (س) هستند یادآور شد: امروز با طیف جدیدی از شهدا همراه هستیم که این شهدا شهدای امنیت هستند و تلاش می کنند که مسیر انقلاب در راه حقیقی خود دور نشوند.

او ادامه داد: اگر شهدا نبودند راهی برای رسیدن به آسمان و تعالی نبود و جریان شهادت برگرفته از مکتب جهاد و از بین برنده دشمن و برنامه ریزی دشمنان است.

به گفته وحیدی خون شهید به قدری پر صلابت است که هیچکس توانایی مقابله با آن را ندارد و عاملی برای نابودی دشمن و برنامه های آنان است.

وحیدی. تاکید کرد: شهدای امروز جامعه ایران با قامت استوار در مقابل برنامه های پیچیده دشمن ایستادند تا نقشه های آنان را نابود کنند و عاملی برای دفاع از مکتب انقلاب و آرمان های انقلاب باشند.

استفاده دشمن برای اجرایی کردن نقشه های خود از افراد خود باخته و وطن فروش

وزیر کشور خاطرنشان کرد: هدف توطئه‌های دشمن مبانی فکری و اعتقادی نظام بود و در این شرایط سخت تنها یاری دهنده ملت ایران خون شهدا بود که دشمن پرکینه و فریبکار ایران را شکست داد.

او در خصوص اغتشاشات اخیر بیان کرد: دشمن با برنامه ریزی به جنگ مکتب انقلاب و اسلام آمده بودند و فکر می کردند می‌توانند مبانی فکری و اعتقادی ما را مورد هدف قرار بدهند.

وزیر کشور متذکر شد: دشمن برای اجرایی کردن نقشه های خود از افرادی استفاده کرد که خود باخته و وطن فروش بودند این در حالی است که در اتفاقات اخیر افرادی دارای تریبون بودند که وطن فروشی ویژگی بارز آنان بود و در تلاش بودند تا انقلاب اسلامی ایران را دچار ضعف کنند.

وحیدی با اشاره به اینکه دشمن فکر میکند با اینگونه رفتارها میتواند عمق باورهای انقلابی مردم را دچار ضعف کنند عنوان کرد: دشمن بسیار ضعیف است و با ایجاد خانه عنکبوت در تلاش بود تا هویت ایرانی و اسلامی را خدشه دار کنند.

دشمن بار دیگر شکست خورد

به گفته او دشمن بار دیگر شکست خورد این در حالی است که دشمن تمامی ظرفیت خود را به کار گرفته بود اما پایداری، قوت ایمانی و اعتقادی و بصیرت مردم شکست سنگینی بر دشمنان وارد کرد.

وحیدی تاکید کرد: دشمن زمانی که دید از اغتشاشات به نتیجه نمی رسد برنامه ریزی جدیدی برای آسیب زدن به ایران از طریق جنگ اقتصادی کرد لازم به ذکر است که این موضوع زمانی اثرگذاری بدی دارد که برخی که مدعی روشن فکری هستند در تلاش اند تا این برنامه ریزی را در داخل کشور پیاده سازی کنند.

وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: در انتخابات ٨٨ بیش از ٩٠ درصد از مردم در انتخابات شرکت کردند اما برخی در داخل با بیان موضوعاتی در تلاش بودند تا نظام را متهم به ایجاد مشکل در انتخابات کنند از این رو فتنه ٨٨ را دشمن ایجاد کرد تا کشور در مسیر توسعه قرار نگیرد.

باید نسبت به بیان دستاورد های انقلاب در جامعه و جهان اقدام کرد

وی تاکید کرد: دولت سیزدهم از روز نخست فعالیت بر این اساس استوار بود که با آمریکا مقابله کرده و کشور را در مسیر توسعه قرار دهد همین مقاومت باعث شد که دشمن از فشار حداکثری که بر ایران روانه کرده بود پشیمان کند.

به گفته این مقام مسئول دشمن دست از دشمنی برنمی‌دارد و باید نسبت به بیان دستاورد های انقلاب در جامعه و جهان اقدام کرد زیرا منشا تمامی برکاتی که مردم کسب کرده اند انقلاب اسلامی ایران است.

وزیر کشور تاکید کرد: اگر نگاهی به دنیای غرب داشته باشیم شاهد مشکلات متعدد در دنیای غرب بوده زیرا کشور های غربی مملو از مشکلات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی اند البته نباید فراموش کرد که ایران نیز دارای مشکلاتی بوده اما باید در کنار هم قرار گرفت تا با همدلی مشکلات را برطرف کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مذاکره ادامه دارد بدون عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
مسیر جاده‌ای شیراز به جنوب کشور ، ۶۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)