• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۹۱۹۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

اجرای بیش از هزار میلیارد ریال پروژه مخابراتی در کردستان

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: در ۹ ماهه سال جاری هزار و ۳۵۶ میلیارد ریال پروژه در بخش‌های توسعه سیستم‌های مخابراتی، حوزه سیار، توسعه دیتا، حوزه انتقال، شبکه کابل و فیبرنوری در استان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آزاد حکمت روز چهارشنبه گفت : ایجاد مرکز مستقل با حذف کابل‌های اقماری در ۱۷ روستا با ظرفیت‌سازی هزار و ۴۷۲ پورت، تعویض سوییچ‌های قدیمی در ۱۰ نقطه با مجموع هزار و ۹۲۰ پورت، توسعه سوییچ تلفن ثابت در ۵۲ مرکز شهری و روستایی با مجموع ظرفیت‌سازی ۲ هزار و ۸۶۰ پورت ثابت ADSL و VDSL از جمله اقدامات انجام شده در حوزه سیستم‌های مخابراتی است.

وی ایجاد اینترنت ADSL به میزان ۴۴۸ پورت در ۱۱ روستای جدید، دایری چهار هزار و ۹۷۳ خط تلفن ثابت برای مشتریان جدید، دایری ۱۴ هزار و۷۴۷ پورت جدید اینترنت پر سرعت مخابرات (ADSL)، دایری ۳۸۷ مشترک جدید FTTH و افزایش ظرفیت منصوبه FTTH به میزان هزار و ۲۴ پورت در شهرستان‌های سنندج، قروه و مریوان را از دیگر پروژه‌های حوزه سیستم‌های مخابراتی اعلام کرد.

حکمت با اشاره به اینکه در بخش توسعه حوزه سیار ۷۸۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است افزود: احداث هفت سایت جدید فول تکنولوژی موبایل در شهرستان‌های بانه، سنندج، قروه و مریوان، ارتقای تکنولوژی اینترنت موبایل از نسل دوم به نسل‌های سوم و چهارم در شهرستان‌های بانه، بیجار، سنندج، سقز، قروه، مریوان، کامیاران و دهگلان بر روی ۲۹ سایت از پروژه‌های اجرا شده در این حوزه است.

وی افزود: در بخش توسعه دیتا نیز با مجموع سرمایه گذاری ۲۱ میلیارد ریال، برگردان UPLINK شهرستان‌های کامیاران، دیواندره و بانه بر روی لینک ۱۰ G (معادل پنج برابر شدن پهنای باند) به صورت مجزا در هر شهرستان، برگردان ترافیک بانه، برگردان ترافیک مراکز وحدت و هشترودی سنندج بر روی سوئیچ مرکز وحدت و برگردان MPLS کشوری از مرکز PC به مرکز شهید چمران از اقدامات اجرا شده با هدف افزایش سرعت اینترنت قابل ارائه به مشتریان مخابراتی است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان اجرای پروژه‌های برگردان ترافیک در مرکز شهید چمران سنندج، توسعه uplink مرکز شهید رشیدی نیا به۱۰ G، ارتقا و بهینه سازی ظرفیت Bras استان، ارتقای uplink در ۷۱مرکز روستایی در شهرستان‌های بانه، بیجار، دهگلان، دیواندره، سقز، سنندج، قروه، کامیاران، مریوان و سروآباد را از دیگر فعالیت‌های مخابراتی در بخش توسعه دیتا اعلام کرد.

مدیر مخابرات منطقه کردستان همچنین به پروژه‌های اجرا شده با سرمایه گذاری ۲۵۹ میلیارد ریال در توسعه حوزه انتقال استان اشاره کرد و گفت: افزایش پهنای باند و فراهم کردن زمینه ارائه پهنای باند به اپراتور‌های همراه اول و ایرانسل از جمله این برنامه‌ها است.

وی به نصب و راه اندازی ۵۰ دستگاه CWDM در شهرستان‌های بیجار، دهگلان، دیواندره، سقز، سنندج، قروه، کامیاران، مریوان و سروآباد، نصب و راه اندازی هفت لینک رادیو در شهرستان‌های بیجار، سقز، قروه، دهگلان و دیواندره، نصب و راه‌اندازی تجهیزات لازم در راستای افزایش ظرفیت و برگردان ترافیک به تعداد ۲۱ مورد در شهرستان‌های بیجار، دهگلان، سقز، سنندج، قروه، مریوان را از دیگر پروژه‌های مخابراتی عنوان کرد.

حکمت با اشاره به اینکه تحقق برنامه‌های شهر هوشمند و ارائه خدمات مخابراتی بر بستر‌های نوین ارتباطی در دستور کار منطقه قرار دارد و افزود: در بخش شبکه کابل و فیبرنوری از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است.

وی افزود: اجرای ۹۰ کیلومتر کابل کشی فیبرنوری در نقاط شهری و روستایی، تبدیل ۷۰ کیلومتر فیبر هوایی به خاکی، اجرای فیبر سایت‌های BTS موبایل به منظور ارتقای کیفیت در شهرستان‌های سنندج، سقز، قروه و مریوان بر روی ۱۲ سایت، اجرای بیش از ۲۰ کیلومتر فیبر خاکی قروه به دلبران با هدف برگردان ارتباط رادیویی به فیبر و اجرای بیش از ۱۰ کیلومتر شبکه FTTH در روستای آساوله را می‌توان به عنوان پروژه‌های این منطقه در حوزه فیبر نوری برشمرد.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۶۰ طرح فیبر اختصاصی مربوط به سازمان‌ها و شرکت‌های سطح استان در دست اقدام قرار دارد، گفت: از آغاز پروژه و برنامه‌های فیبرنوری تاکنون پنج هزار و ۵۶ کیلومتر فیبرنوری در استان اجرا شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)