• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۹۱۹۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

اجرای بیش از هزار میلیارد ریال پروژه مخابراتی در کردستان

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: در ۹ ماهه سال جاری هزار و ۳۵۶ میلیارد ریال پروژه در بخش‌های توسعه سیستم‌های مخابراتی، حوزه سیار، توسعه دیتا، حوزه انتقال، شبکه کابل و فیبرنوری در استان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آزاد حکمت روز چهارشنبه گفت : ایجاد مرکز مستقل با حذف کابل‌های اقماری در ۱۷ روستا با ظرفیت‌سازی هزار و ۴۷۲ پورت، تعویض سوییچ‌های قدیمی در ۱۰ نقطه با مجموع هزار و ۹۲۰ پورت، توسعه سوییچ تلفن ثابت در ۵۲ مرکز شهری و روستایی با مجموع ظرفیت‌سازی ۲ هزار و ۸۶۰ پورت ثابت ADSL و VDSL از جمله اقدامات انجام شده در حوزه سیستم‌های مخابراتی است.

وی ایجاد اینترنت ADSL به میزان ۴۴۸ پورت در ۱۱ روستای جدید، دایری چهار هزار و ۹۷۳ خط تلفن ثابت برای مشتریان جدید، دایری ۱۴ هزار و۷۴۷ پورت جدید اینترنت پر سرعت مخابرات (ADSL)، دایری ۳۸۷ مشترک جدید FTTH و افزایش ظرفیت منصوبه FTTH به میزان هزار و ۲۴ پورت در شهرستان‌های سنندج، قروه و مریوان را از دیگر پروژه‌های حوزه سیستم‌های مخابراتی اعلام کرد.

حکمت با اشاره به اینکه در بخش توسعه حوزه سیار ۷۸۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است افزود: احداث هفت سایت جدید فول تکنولوژی موبایل در شهرستان‌های بانه، سنندج، قروه و مریوان، ارتقای تکنولوژی اینترنت موبایل از نسل دوم به نسل‌های سوم و چهارم در شهرستان‌های بانه، بیجار، سنندج، سقز، قروه، مریوان، کامیاران و دهگلان بر روی ۲۹ سایت از پروژه‌های اجرا شده در این حوزه است.

وی افزود: در بخش توسعه دیتا نیز با مجموع سرمایه گذاری ۲۱ میلیارد ریال، برگردان UPLINK شهرستان‌های کامیاران، دیواندره و بانه بر روی لینک ۱۰ G (معادل پنج برابر شدن پهنای باند) به صورت مجزا در هر شهرستان، برگردان ترافیک بانه، برگردان ترافیک مراکز وحدت و هشترودی سنندج بر روی سوئیچ مرکز وحدت و برگردان MPLS کشوری از مرکز PC به مرکز شهید چمران از اقدامات اجرا شده با هدف افزایش سرعت اینترنت قابل ارائه به مشتریان مخابراتی است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان اجرای پروژه‌های برگردان ترافیک در مرکز شهید چمران سنندج، توسعه uplink مرکز شهید رشیدی نیا به۱۰ G، ارتقا و بهینه سازی ظرفیت Bras استان، ارتقای uplink در ۷۱مرکز روستایی در شهرستان‌های بانه، بیجار، دهگلان، دیواندره، سقز، سنندج، قروه، کامیاران، مریوان و سروآباد را از دیگر فعالیت‌های مخابراتی در بخش توسعه دیتا اعلام کرد.

مدیر مخابرات منطقه کردستان همچنین به پروژه‌های اجرا شده با سرمایه گذاری ۲۵۹ میلیارد ریال در توسعه حوزه انتقال استان اشاره کرد و گفت: افزایش پهنای باند و فراهم کردن زمینه ارائه پهنای باند به اپراتور‌های همراه اول و ایرانسل از جمله این برنامه‌ها است.

وی به نصب و راه اندازی ۵۰ دستگاه CWDM در شهرستان‌های بیجار، دهگلان، دیواندره، سقز، سنندج، قروه، کامیاران، مریوان و سروآباد، نصب و راه اندازی هفت لینک رادیو در شهرستان‌های بیجار، سقز، قروه، دهگلان و دیواندره، نصب و راه‌اندازی تجهیزات لازم در راستای افزایش ظرفیت و برگردان ترافیک به تعداد ۲۱ مورد در شهرستان‌های بیجار، دهگلان، سقز، سنندج، قروه، مریوان را از دیگر پروژه‌های مخابراتی عنوان کرد.

حکمت با اشاره به اینکه تحقق برنامه‌های شهر هوشمند و ارائه خدمات مخابراتی بر بستر‌های نوین ارتباطی در دستور کار منطقه قرار دارد و افزود: در بخش شبکه کابل و فیبرنوری از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است.

وی افزود: اجرای ۹۰ کیلومتر کابل کشی فیبرنوری در نقاط شهری و روستایی، تبدیل ۷۰ کیلومتر فیبر هوایی به خاکی، اجرای فیبر سایت‌های BTS موبایل به منظور ارتقای کیفیت در شهرستان‌های سنندج، سقز، قروه و مریوان بر روی ۱۲ سایت، اجرای بیش از ۲۰ کیلومتر فیبر خاکی قروه به دلبران با هدف برگردان ارتباط رادیویی به فیبر و اجرای بیش از ۱۰ کیلومتر شبکه FTTH در روستای آساوله را می‌توان به عنوان پروژه‌های این منطقه در حوزه فیبر نوری برشمرد.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۶۰ طرح فیبر اختصاصی مربوط به سازمان‌ها و شرکت‌های سطح استان در دست اقدام قرار دارد، گفت: از آغاز پروژه و برنامه‌های فیبرنوری تاکنون پنج هزار و ۵۶ کیلومتر فیبرنوری در استان اجرا شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان ثبت‌نام منازل شخصی استیجاری شهر اصفهان برای نوروز ۱۴۰۵
اتصال هوشمند محلات کمتر برخوردار به صنایع بزرگ با هوش مصنوعی
مساجد در تدارک ماه میهمانی خدا
تامين 80 درصد منيزيت صنايع مادر کشور، از معادن منيزيت سیستان و بلوچستان
تمرکز البرز بر توسعه صادرات به اقلیم کردستان عراق
رتبه ۵۳ برای آخرین اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶
آیین اهدای نشان سروسیمین پارسی جان
 افزایش۱۰۶ کرسی به کرسی ها شورا‌ی شهر و روستای استان زنجان
افزایش حجم ذخیره آب سد مهاباد با پرآب شدن رودخانه‌ها
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
توقیف محموله کالای قاچاق در اندیمشک 
غبارروبی مساجد خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان
انتقال بیش از ۲۴ تن پسماند شیمیایی به مراکز مجاز امحاء
خراسان‌رضوی، قهرمان پاراتیراندازی ایران
قرار روزه‌داران با «قرار» مستحکم‌تر می‌شود
صرفه‌جویی ۱.۵ میلیون دلاری داروسازی اکسیر برای کشور
نقش کلیدی سد بالارود در کنترل سیلاب
اخبار کوتاه گلستان؛ چهارشنبه ۲۹ بهمن
آلومینیوم اراک قهرمان لیگ برتر فوتبال امید‌های باشگاه‌های کشور
میزبانی «سحر زمزمه سی» از مهمانان ماه خدا در صداوسیمای آذربایجان غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
لزوم آمادگی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی برای مقابله با موج سرما
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
ویژه‌های رمضانی شبکه چهار  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)