• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۹۵۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۸
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی :

ایجاد رشته‌های فرهنگی هنری و میراث فرهنگی برای سال ۱۴۰۲

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: مصمم به ایجاد رشته‌های فرهنگی هنری و میراث فرهنگی و صنایع دستی برای سال ۱۴۰۲ در این مرکز هستیم.

ایجاد رشته‌های فرهنگی هنری و میراث فرهنگی و صنایع دستی برای سال ۱۴۰۲به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر خلیل جلیلی گفت: با توجه به تعطیلی چند ساله برخی از مراکز علمی کاربردی زیرمجموعه مؤسسات و سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در کشور، دو بخش فرهنگ و هنر و صنایع دستی و میراث فرهنگی در استان متولی دانشگاهی نداشته و علاقه مندان و هنرمندان و نیز فعالان بخش‌های فرهنگی و هنری و نیز صنایع دستی از ادامه تحصیل در یک مرکز دانشگاهی بومی محروم مانده‌اند.

جلیلی افزود: جهاد دانشگاهی به واسطه رسالت فرهنگی که دارد، مصمم است با مساعدت دانشگاه جامع علمی کاربردی و همکاران پرتلاش این دانشگاه در ستاد استانی و نیز هم‌اندیشی و مشورت با دو دستگاه اجرایی متولی این بخش‌ها در استان این کد رشته‌ها را در استان فعال کند.

وی به رایزنی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اشاره کرد و گفت: جوانان این استان و ظرفیت و ذوق سرشار موجود در این نسل در بخش فرهنگ و هنر همواره مایه افتخار استان بوده و ما خود را در قبال این جوانان ارزشمند مسئول می‌دانیم و اکنون که ظرفیت لازم برای فعالیت مجدد رشته‌های فرهنگی و بخشی از رشته‌های هنری متناسب با رسالت جهاد دانشگاهی فراهم شده، آمادگی داریم که در اولین دوره پذیرش دانشجو در سال ۱۴۰۲ با همراهی و مساعدت دانشگاه علمی کاربردی واحد استان کرمانشاه این رشته‌ها را احیاء کنیم.

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه به آغاز پذیرش دانشجو برای ترم بهمن امسال اشاره کرد و افزود: سامانه ثبت نامی برای پذیرش دانشجویان فعال شده و علاقمندان می‌توانند به سامانه www.sanjesh.or و یا حضور در مرکز واقع در سه راه ۲۲ بهمن و یا تماس با شماره مرکز جهاددانشگاهی کرمانشاه ۳۱۰۳۱-۰۸۳ داخلی ۶۵۷ و ۵۰۳ در رشته‌های مورد علاقه خود ثبت نام کنند.

وی گفت: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه در حال حاضر دارای هشت کد رشته کارشناسی حقوق ثبت اسناد و املاک، خدمات حقوقی امورقضایی، مددکاری اجتماعی – خانواده، مددکاری اجتماعی مراکز اورژانس اجتماعی، معماری طراحی محیط داخلی، مهندسی فناوری اطلاعات- فناوری اطلاعات، طراحی و الگوسازی پوشاک –لباس مجلسی و خانگی و طراحی و تکنولوژی دوخت و ۱۲ کدرشته کاردانی شامل تربیت مربی پیش دبستانی، حقوق علوم ثبتی، دستیاری حقوقی امورقضایی، دوخت و تکنولوژی لباس، طراحی لباس، مترجمی زبان انگلیسی – آثار مکتوب و متون رسمی، مددکاری اجتماعی – اورژانس اجتماعی، مددکاری اجتماعی مددکاری خانواده، معماری – معماری داخلی، شهرسازی، فناوری اطلاعات – اینترنت و شبکه‌های گسترده و نرم افزار – برنامه سازی کامپوتری است.

جلیلی با بیان اینکه مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه تنها مرکز همجوار پارک علم و فناوری در کشور است و ما این مزیت ارزنده و ظرفیت ویژه را برای خدمت به دانشجویان به‌کار خواهیم گرفت، عنوان کرد: برنامه ما توانمندسازی کارآفرینی و مهارت افزایی شغلی دانشجویان و دانش آموختگان مرکز است که در الگوی بومی توانمند سازی دانشجویان در جهاد دانشگاهی که با ارتباط ویژه دانشجویان با شرکت‌های فناور و دانش بنیان و مراکز رشد و نوآوری در پارک علم و فناوری میسر می‌شود یقین داریم زنجیره‌های دانش، اشتغال – کارآفرینی تولید و خلق ثروت را در رشته شغل‌های علمی کاربردی جهاد دانشگاهی راه‌اندازی و فعال خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)