• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۹۷۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
با حضور دکتر طهرانچی

بیست‌ودومین اجلاس شورای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

بیست و دومین اجلاس شورای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر طهرانچی در واحد یزد برگزار شد.

بیست‌ودومین اجلاس شورای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بیست و دومین اجلاس شورای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این نشست دو روزه که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و طی دو روز (شنبه و یکشنبه) برگزار شد، سیاست‌ها و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی ، دانشجویی و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاونان، رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی مراکز استان‌ها، مدیران کل و دیگر اعضا در این اجلاس دوروزه حضور داشتند و به ارائه دیدگاه های خود پرداختند.

در حاشیه جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی، پیام دکتر ولایتی به بیست و دومین اجلاس شورای دانشگاه توسط دکتر نوید ادهم دبیر کل هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی قرائت شد و همچنین لوح سپاس دکتر ولایتی برای ارتقای مشهود سطح کمی و کیفی فعالیت‌های دانشی، پژوهشی و فناورانه در دانشگاه آزاد اسلامی تقدیم دکتر طهرانچی شد.

حضور در یادمان شهدای گمنام واحد یزد و تجدید میثاق با شهدای دفاع مقدس، بازدید از کارخانه سیرنگ یزد و کارخانه ایفاسرام، بازدید از دانشکده مهارت و کارآفرینی واحد یزد و دیدار با خانواده شهید مدافع حرم روح‌الله مهرابی ازجمله برنامه‌های دکتر طهرانچی در سفر دوروزه به یزد بود.

بیانیه بیست‌ودومین شورای دانشگاه آزاد اسلامی پس از اتمام این اجلاس دوروزه توسط حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم قرائت شد. در متن این بیانیه آمده است...

بسم الله الرحمن الرحیم
بیست و دومین جلسه شورای دانشگاه در دهم و یازدهم دی ماه ۱۴۰۱ همزمان با ایام شهادت حضرت‌زهرا (س)، نهم دی‌ روز بصیرت و تجدید میثاق امت با امامت و مصادف با سومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی و سالگرد ارتحال علامه مصباح یزدی در دانشگاه آزاد اسلامی استان دارالعباده یزد برگزار گردید.

در شروع اجلاس پیام جناب آقای دکتر ولایتی رئیس محترم هیئت‌مؤسس و هیئت‌امنای دانشگاه که حاوی تقدیر از اقدامات دانشگاه برای ارتقای جایگاه دانشگاه و ورود مسئولانه دانشگاه در بحران‌هایی نظیر کرونا بود؛ قرائت گردیده و بر تقویت هویت اسلامی و ملی و ارتقای جایگاه علمی دانشگاه، پاسداری و صیانت از کیان دانشگاه و گفتمان‌سازی اسلامی دانشگاه مطابق منویات مقام معظم رهبری تأکید گردید. در ادامه نشست افتتاحیه اجلاس، رئیس محترم دانشگاه به طرح موضوع حیات طیبه از مکتب سردار شهید سلیمانی تا تمدن اسلامی مبادرت ورزیدند.

در این اجلاس با تشکیل چندین کمیسیون با سه محور ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه اهم سیاست‌ها و مسائل دانشگاه مورد تبادل نظر قرار گرفته و محور‌های زیر مورد تأکید قرار گرفت.

۱. دانشگاه آزاد اسلامی با گرامیداشت یاد سردار شهید سلیمانی و مرحوم علامه مصباح یزدی همگان را به شناخت فرهنگ و مکتب سردار سلیمانی و مطالعه آثار ارزشمند علامه مصباح فراخوانده و بر ضرورت جهاد همه جانبه و هوشمندانه برای مقابله با ایجاد یأس در نیرو‌های جوان کشور تاکید می‌کند.
۲. دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر ضرورت اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه و بیانیه تعلیم و تربیت اجتماعی بر اقناع سازی فکری، تقویت فضائل انسانی و اجرای برنامه‌های مبتنی بر کنشگری فعال آموزشی-مهارتی، فرهنگی، پژوهشی و فنآوری تاکید می‌کند و استادان گرامی و دانشجویان را به مشارکت اثربخش در شناخت و اجرای این سند فرامی خواند.
۳. بحث هجمه به ارزش‌های انسانی و قانون ازدواج و به رسمیت شناخته‌شدن همجنسگرایی در آمریکا و اخراج ایران از کمیسیون زنان سازمان ملل، موضوعی است که حاکی از حاکمیت جاهلیت نوین بر سیستم‌ها و سازمان‌های بین المللی و سیستم حاکمیتی ایالات متحده امریکا است. دانشگاه آزاد اسلامی اندیشمندان و صاحبان خرد را به واکنش نسبت به این اتفاقات حاوی سقوط اخلاقی و انسانی فرامی خواند و بر ضرورت صیانت از کیان خانواده و نقش والای زنان در پایداری جامعه تاکید می‌نماید.
۴. دانشگاه آزاد اسلامی، خویش را متعهد به جهاد تبیین به عنوان واجب عینی و فوری و همگانی دانسته و در این عرصه اهتمام به کرسی‌های آزاد اندیشی را موهبت بزرگی برای تحقق فضای تضارب آرا و رفع شبهات و مباحثه می‌داند لذا ضمن فراخوان و تشویق دانشجویان عزیز به حضور فعال در صحنه‌های علمی، پژوهشی و فنآورانه به نقش آفرینی آنان در حوزه‌های فرهنگی و تربیتی و اهتمام ویژه به اجرای طرح کرسی‌های آزاد اندیشی تاکید می‌کند.
۵. دانشگاه آزاد اسلامی تربیت پایه‌ای و دوران کودکی را شالوده شکل‌گیری شخصیت آحاد جامعه می‌داند لذا بر توجه به مدارس سما ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت و اهتمام به حمایت و گسترش فعالیت رسالت تعلیم و تربیتی خود تحت عنوان مدارس سما تاکید می‌کند.
۶. دانشگاه آزاد اسلامی با الهام از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اهتمام به عرصه علم و پژوهش، ساماندهی به اقتصاد، عدالت محوری و استقلال و عزت‌مندی در ساحت فردی و اجتماعی برای تحقق سبک زندگی را ضامن تحقق حیات طیبه و راهیابی به تمدن نوین اسلامی دانسته و بر آن است که برنامه‌ریزی اغتشاشات اخیر با استیصال از رویارویی تمدنی، سیاست هجمه به ارزش‌ها و هنجار‌های حیات بخش اسلامی و ایرانی را در دستور کار خود قرار داد و بر این اساس سیاست دانشگاه بر پاسداری از ارزش‌ها و تقیدات شرعی استوار بوده و استادان گرانقدر و همکاران خود را به اقدامات جهادی‌تبیینی و اقناعی و جدیت در تحقق آرمان‌ها و ضوابط تضمین کننده سلامت فردی، خانوادگی و اجتماعی فرامی خواند.
۷. دانشگاه آزاد اسلامی با تقدیر از بصیرت و مقاومت و هوشیاری مردمی و خویشتنداری مسئولان نظام بویژه نیرو‌های حافظ امنیت و با گرامی‌داشت یاد شهدای امنیت، بر رسالت دوچندان مسئولان نظام در خدمت به این امت وفادار و اهتمام به رفع مشکلات بخصوص مشکلات اقتصادی تأکید می‌کند و خود را نیز متعهد به کار و تلاش مضاعف برای پیشگامی در مرجعیت علمی به عنوان پیشران تمدنی می‌داند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب سردشت
آمریکا از اسرائیل در نسل کشی غزه حمایت می‌کند
آزادی پنج زندانی جرایم مالی غیرعمد در ارومیه
شهرکرد سردترین مرکز استان در کشور
شورای عالی انقلاب فرهنگی ، قطب‌نمای هدایت نهاد‌های علمی است
درگذشت مادر شهیده فاطمه حیدری در دزفول
روایت یلدای مازندرانی‌ها در سوته ساری
دستگیری شکارچی غیرمجاز قوچ وحشی در منطقه شکارممنوع مرور
چهار گام فرهنگی برای تبلیغ دینی در نیشابور
اخطار بهداشتی به ۲۵۰ واحد صنفی متخلف در همدان
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
تجلیل از پاکبانان شهر قزوین در شب یلدا
آزادی ۱۱۰ زندانی جرائم غیرعمد از زندان‌های استان سیستان و بلوچستان
ایرانیان مقیم بوسنی یلدا را گرامی داشتند
حمل‌ونقل زمینی و دریایی، پیشران توسعه اقتصادی استان بوشهر
اختصاص نیافتن منابع ارزی از بودجه ۱۴۰۴ برای واردات خودرو
پدر شهید حمزه رضائی آسمانی شد
بازرسی مستمر از سکو‌های فروش آنلاین طلا در قم
پیش بینی هواشناسی هرمزگان یکم دی ۱۴۰۴
رشد ۵۷ درصدی سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)