• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۹۸۹۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۹
گیلان » اقتصادی

نخستین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در آستارا

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری: توجه به صنعت گردشگری در توسعه کشور و اشتغال برای جوانان نقش تاثیرگذاری دارد.

نخستین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در آستارابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درنخستین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری آستارا که دردوبخش پنل تخصصی سرمایه گذاری ونمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری برگزار شد، گفت: همایش ونمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در تمامی استان‌های کشور برگزار می‌شود.

علی اصغر شال بافیان حسین‌آبادی با اشاره به اینکه پیشنهاداتی که در حوزه گردشگری در قالب بودجه به مجلس ارائه شده نیازمند پیگیری نمایندگان است، افزود: در حال حاضر ۲ هزار و ۲۲۶ طرح گردشگر‌ی در کشور درحال اجراست.

وی گفت: کل اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای حوزه‌ی گردشگری بر فرض تخصیص ۳۰ درصدی حدود ۲۲۰ میلیارد تومان است و این یعنی کمتر از ۵۰ میلیون تومان برای هر طرح و مجلس در زمانی رویکرد تحولی خود و اولویت‌هایش را در برخی موضوعات نشان داد و اکنون باید شاهد طرح تحول در صنعت گردشگری باشیم.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: پیشنهاد کردیم برای یکی دو سال مشوقی بگذارند تا پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری می‌رسند، امکان برخورداری از حداقل ۵۰ درصد حق انشعاب و تقسیط سه ساله آن را داشته باشند.

معاون اقتصادی استاندار گیلان هم در این همایش با اشاره به ویژگی‌های منحصربه فرد شهرستان بندری آستارا و ضرورت جذب سرمایه گذار برای رونق اقتصادی مردم منطقه وکشور گفت: مسولان باید به صورت میدانی و جهاد‌ی برای رونق گردشگری و اقتصاد کشور از سرمایه گذاران هرچه بیشتر حمایت کنند.

سید محمد اسحاقی با اشاره به اینکه برای تمامی طرح‌هایی که امروز مطرح شده است، ابتدا تکلیف برعهده اداره میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی است که مطالعات دقیق داشته باشد، افزود: ۲۱۳ مجوز بی‌نام تا امروز در تمامی حوزه‌ها صادرکردیم، اما در حوزه گردشگری در آستارا تنها یک مجوز بی‌نام صادر شده است.

وی با بیان اینکه به اینکه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در این بخش سهم صنعت گردشگری است، گفت: تا امروز رقمی ابلاغ نشده و انتظار می‌رود سهم ملی از سوی وزارت میراث فرهنگی پیگیری شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان هم در این همایش گفت: آستارا دارای ظرفیت‌های بی شمار در حوزه گردشگری است و باید به این بخش توجه ویژه شود.

ولی جهانی بر تعیین تکلیف موضوعات مربوط به سرمایه گذاری در بخش گردشگری شهرستان آستارا تاکید کرد و گفت: مشکلات بر سر راه سرمایه گذاران برطرف تا شاهد رونق بیش از پیش صنعت گردشگری در منطقه باشیم.

غلامرضا مرحبا، نماینده مردم بندر آستارا در مجلس شورای اسلامی بر استفاده بهینه از فرصت‌های سرمایه گذاری گردشگری شهرستان آستارا تاکید کرد و گفت: برای پیشبرد اقتصادی، اشتغالزایی و بهره مندی از گردش مالی مناسب، توجه به صنعت گردشگری باید در اولویت قرار گیرد.

عنایت رضایی پور فرماندار آستار هم، از آستارا به عنوان شهر فرصت‌های طلایی نام برد و بر لزوم حمایت از سرمایه گذاران و برطرف شدن مشکلات و موانع آنان تاکید کرد.

میثم الوان پور شهردار آستارا هم گفت:به زودی پروژه‌هایی در آستارا آغاز می‌شود که با بهره بردای آن در موعد مقرر مردم از نتایج آن بهره‌مند شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان
رویداد تولید محتوای دیجیتال پردیس و قرچک
ماجرای یک پیام!
پاییز رنگارنگ درکوچه باغ‌های شهریار
دستگیری و بازداشت ۲ قرق بان و ۲ نگهبان متخلف 
افتتاح ۸۴ پایگاه سواد آموزی در مدارس استان
نیما عالمیان و شیما صفایی حذف شدند
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
در مسیر درست تاریخ
پایان هفته پنجم لیگ برتر هندبال با پیروزی بالانشین‌ها
نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با استاندار در روز مجلس شورای اسلامی
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
پژوهش چراغ مسیر توسعه پایدار است
بازگشت افتخار آفرینان تیم ملی بدنسازی به میهن
راه اندازی سامانه هوشمند نبض شهر در اصفهان
محکومیت اقدامات آمریکا و اعلام آمادگی برای همکاری‌های معنوی
بستری ۱۵۹ بیمار حاد تنفسی در گیلان
امر به معروف؛ اصل بی‌تفاوت نبودن در جامعه است
رونمایی از پوستر رویداد «کاسپین رباتیک» در رشت
صعود کوهنوردان بسیجی به قله برف انبار قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)