• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۰۱۸۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تعیین تکلیف خودروهای توقیفی در دادگستری استان هرمزگان

معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: در پارکینگ های هرمزگان خودروی توقیفی مربوط به پرونده های قبل از سال ۱۳۹۹ وجود ندارد.

تعیین تکلیف خودروهای توقیفی در دادگستری استان هرمزگانبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خبرگزاری میزان_ معاون قضایی دادستان کل کشور به همراه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از پارکینگ وسایل نقلیه توقیفی ستاد مبارزه با مواد مخدر در بندرعباس بازدید کرد.

علی جمادی معاون قضایی دادستان کل کشور در حاشیه این بازدید اظهار کرد: امروز از پارکینگ وسایل نقلیه توقیفی ستاد مبارزه با مواد مخدر بازدید کردیم و از نزدیک و با مشاهدات میدانی که داشتیم خوشبختانه پرونده ای قبل از سال ۱۳۹۹ نداشتیم و همه خودروهای مربوط به پیش از این تاریخ تعیین تکلیف شده اند.

وی تصریح کرد: در راستای اجرای ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی مقرر شد، پرونده هایی که در این خصوص وجود دارد، به سرعت در مراجع قضایی پیگیری شوند و در کوتاهترین فاصله زمانی ممکن تعیین تکلیف شوند.

جمادی اضافه کرد: در خصوص سایر موارد مربوط به این موضوع و در مواردی که از سه ماه تا شش ماه از توقیف آنها گذشته است نیز به خاطر جلوگیری از تضییع و خراب شدن این قبیل وسایل نقلیه و در اجرای مواد قانونی مقرر شد با برگزاری مزایده نسبت به فروش آنها اقدام شود و وجه حاصل تا تعیین تکلیف نهایی در حساب مشخصی نگهداری شود.

معاون قضایی دادستان کل کشور تأکید کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در استان هرمزگان به ویژه با پیگیری‌های جدی رئیس کل دادگستری و دادستان مرکز استان در این حوزه صورت گرفته و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تلاش های خوبی را انجام داده است.

وی در ادامه افزود: در آینده با مزایده ای که صورت خواهد گرفت ما مشکلی در این جهت در استان نخواهیم داشت و در مزایده مذکور، سایر موارد هم تعیین تکلیف خواهند شد تا بتوانیم در آینده این موارد را به روز داشته باشیم.

وی همچنین تأکید کرد: داستان های عمومی و انقلاب سراسر کشور هم در این راستا در تلاش هستند که نسبت به ضربه زدن به بنیان‌های مالی قاچاقچیان اقدام شود که در همین رابطه اقدامات بسیار خوبی در استان هرمزگان صورت گرفته است.

وی بیان کرد: در بازدیدی که در شهرستان میناب داشتیم مشاهده کردیم که پرونده های مواد مخدر به صورت ویژه مورد رسیدگی قرار می گیرد و بازپرسانی که در این راستا رسیدگی می‌کند خوشبختانه از تجربه و تخصص لازم برخوردار هستند.

معاون قضایی دادستان کل کشور اذعان کرد: در حال حاضر ۵۱۰ دستگاه خودروی توقیفی در پارکینگ های استان هرمزگان نگهداری می شود و هر لحظه ممکن است به این تعداد افزوده شود که بر این اساس مقرر شد: این خودروها نیز به لحاظ جلوگیری از تضییع اموال در آینده و در کوتاهترین فاصله زمانی از طریق مزایده به فروش برسند.

علی جمادی گفت: در همین راستا، حدود ۱۸۴ دستگاه خودروی مصادره ای تعیین تکلیف شده اند و برندگان آنها فردا مشخص می شوند.

وی در پایان از اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و همچنین دبیرخانه شورا به خاطر نظم موجود در پارکینگ وسایل نقلیه توقیفی و مصادره و نظارت مستمر و منظم در این خصوص تشکر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)