• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۰۲۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

همکاری علمی ایران و بلاروس در زمینه انرژی

در دیدار سفیر جمهوری بلاروس در جمهوری اسلامی ایران با قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل ، طرفین بر همکاری‌های علمی و فناوری به ویژه در حوزه مسائل آب و صنایع نفت و گاز تاکید کردند.

همکاری علمی ایران و بلاروس در زمینه انرژیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، دمیتری کالتسوف سفیر فوق العاده و تام الاختیار جمهوری بلاروس در جمهوری اسلامی ایران با حضور در ستاد وزارت علوم با دکتر وحید حدادی اصل قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل دیدار و سند همکاری علمی امضا کردند .
 دکتر وحید حدادی اصل در این دیدار با اشاره به پیشرفت‌های زیادی که جمهوری اسلامی ایران در زمینه علم و فناوری کسب کرده است و از لحاظ علمی رتبه ۱۵ دنیا را در اختیار گرفته است گفت : با این حجم از دستاورد‌های علمی و فناوری به دنبال گسترش همکاری‌های علمی با کشور‌های دوست به ویژه کشور‌های همسایه و نزدیک هستیم.
 رئیس مرکز همکاری‌های علمی و فناوری وزارت علوم افزود : هدف ما از گسترش همکاری‌ های علمی و فناوری انتقال تجربیات و کسب فناوری‌های جدید است و در این زمینه آن دسته از رشته‌های علمی که نیاز‌های امروز صنعت و خدمات ما را پاسخ بدهد در اولویت همکاری‌های علمی قرار دارد.
 وی اضافه کرد :  ایران به عنوان یک کشور غنی از لحاظ منابع نفت و گاز به دنبال نوسازی صنایع مربوط به این حوزه و استفاده از فناوری‌های روز دنیا در صنایع نفت و پتروشیمی است که در این زمینه کشور بلاروس نیز دارای توانایی‌های علمی و تجربیات مناسبی هست و امکان همکاری‌های علمی وجود دارد.
دکتر حدادی اصل با اشاره به قرار گرفتن ایران در اقلیم خشک و کمبود منابع آبی ، مدیریت منابع آب را بسیار مهم دانست و یاد آور شد : علاقمندیم در حوزه علوم و فناوری‌های مربوط به منابع آب با کشور بلاروس همکاری کرده و از پژوهش‌های آن کشور در این حوزه استفاده کنیم.
در ادامه این دیدار دیمتری کالتسوف سفیر فوق العاده و تام الاختیار جمهوری بلاروس در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به روابط نزدیک سیاسی ایران و جمهوری بلاروس گفت : بسیار علاقمندیم که این روابط سیاسی در زمینه‌های علم و فناوری نیز ارتقا یابد.
وی با اشاره به برگزاری هفت دوره کمیسیون مشترک همکاری بین دو کشور در سالیان گذشته گفت: آمادگی داریم با سفر هیئت ایرانی به بلاروس هشتمین کمیسیون مشترک را در یک ماه پیش رو برگزار کنیم تا مقدمات همکاری‌های علمی و فناوری را در آستانه سفر رئیس جمهور بلاروس به ایران فراهم نماییم.
 دیمتری کالتسوف با استقبال از پیشنهاد دکتر وحید حدادی است برای همکاری در زمینه‌های نفت و گاز و مدیریت منابع آب گفت: همکاری در این حوزه‌ها را در دستور کار کمیته مشترک همکاری‌های دو کشور قرار میدهیم.

وی با اشاره به سفر مقاماتی از کشور بلاروس به ایران در گذشته نه چندان دور و بازدید نخست وزیر بلاروس از مرکز توسعه فناوری در مرکز توسعه تجارت ایران گفت : بلاروس به پیشرفت‌های علمی ایران واقع است و به همین دلیل علاقمند به همکاری در این حوزه است .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­غلامی: جام جهانی رؤیای همه ما بود
نگرانی متقاضیان مسکن ملی پرند از تاخیر در تحویل
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
آتش‌سوزی آشپزخانه یک واحد مسکونی در ساختمانی ۳ طبقه در رشت
نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در بغداد
تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه در لرستان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
برپایی میز خدمت حقوقی در مناطق کم برخوردار کشور
آتش در دل جنگل های الیت
جوی آرام و پایدار در لرستان
سرهنگ کارگر فرمانده جدید یگان ویژه استان قم شد  
اولویت‌گذاری برای کاهش ضایعات در ۲۲ محصول کشاورزی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
تشییع شهید گمنام در لامرد
فوران آتشفشان در هاوایی
استان قزوین “قلب تپنده اقتصاد ایران”
تأکید بر تقویت پژوهش‌محوری در مدارس گیلان
هوا در چند شهر آذربایجان‌غربی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد
آیین‌های ویژه هفته بسیج در گیلان
بزودی؛ تکمیل فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای ویس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)