• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۰۲۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

همکاری علمی ایران و بلاروس در زمینه انرژی

در دیدار سفیر جمهوری بلاروس در جمهوری اسلامی ایران با قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل ، طرفین بر همکاری‌های علمی و فناوری به ویژه در حوزه مسائل آب و صنایع نفت و گاز تاکید کردند.

همکاری علمی ایران و بلاروس در زمینه انرژیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، دمیتری کالتسوف سفیر فوق العاده و تام الاختیار جمهوری بلاروس در جمهوری اسلامی ایران با حضور در ستاد وزارت علوم با دکتر وحید حدادی اصل قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل دیدار و سند همکاری علمی امضا کردند .
 دکتر وحید حدادی اصل در این دیدار با اشاره به پیشرفت‌های زیادی که جمهوری اسلامی ایران در زمینه علم و فناوری کسب کرده است و از لحاظ علمی رتبه ۱۵ دنیا را در اختیار گرفته است گفت : با این حجم از دستاورد‌های علمی و فناوری به دنبال گسترش همکاری‌های علمی با کشور‌های دوست به ویژه کشور‌های همسایه و نزدیک هستیم.
 رئیس مرکز همکاری‌های علمی و فناوری وزارت علوم افزود : هدف ما از گسترش همکاری‌ های علمی و فناوری انتقال تجربیات و کسب فناوری‌های جدید است و در این زمینه آن دسته از رشته‌های علمی که نیاز‌های امروز صنعت و خدمات ما را پاسخ بدهد در اولویت همکاری‌های علمی قرار دارد.
 وی اضافه کرد :  ایران به عنوان یک کشور غنی از لحاظ منابع نفت و گاز به دنبال نوسازی صنایع مربوط به این حوزه و استفاده از فناوری‌های روز دنیا در صنایع نفت و پتروشیمی است که در این زمینه کشور بلاروس نیز دارای توانایی‌های علمی و تجربیات مناسبی هست و امکان همکاری‌های علمی وجود دارد.
دکتر حدادی اصل با اشاره به قرار گرفتن ایران در اقلیم خشک و کمبود منابع آبی ، مدیریت منابع آب را بسیار مهم دانست و یاد آور شد : علاقمندیم در حوزه علوم و فناوری‌های مربوط به منابع آب با کشور بلاروس همکاری کرده و از پژوهش‌های آن کشور در این حوزه استفاده کنیم.
در ادامه این دیدار دیمتری کالتسوف سفیر فوق العاده و تام الاختیار جمهوری بلاروس در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به روابط نزدیک سیاسی ایران و جمهوری بلاروس گفت : بسیار علاقمندیم که این روابط سیاسی در زمینه‌های علم و فناوری نیز ارتقا یابد.
وی با اشاره به برگزاری هفت دوره کمیسیون مشترک همکاری بین دو کشور در سالیان گذشته گفت: آمادگی داریم با سفر هیئت ایرانی به بلاروس هشتمین کمیسیون مشترک را در یک ماه پیش رو برگزار کنیم تا مقدمات همکاری‌های علمی و فناوری را در آستانه سفر رئیس جمهور بلاروس به ایران فراهم نماییم.
 دیمتری کالتسوف با استقبال از پیشنهاد دکتر وحید حدادی است برای همکاری در زمینه‌های نفت و گاز و مدیریت منابع آب گفت: همکاری در این حوزه‌ها را در دستور کار کمیته مشترک همکاری‌های دو کشور قرار میدهیم.

وی با اشاره به سفر مقاماتی از کشور بلاروس به ایران در گذشته نه چندان دور و بازدید نخست وزیر بلاروس از مرکز توسعه فناوری در مرکز توسعه تجارت ایران گفت : بلاروس به پیشرفت‌های علمی ایران واقع است و به همین دلیل علاقمند به همکاری در این حوزه است .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
وداع مردم جاجرم با یک قهرمان
بیانیه دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
کشف پنج تن زعفران تقلبی
گیلان، معطر به عطرِ خوشِ لاله‌های فاطمی
هفتمین دوره مسابقات تولید محتوای دیجیتال بسیج در چرداول
برگزاری مراسم نوگلان فاطمی در دورود
محفل بین‌المللی قرآنی در اسلام‌آباد با پیام ایستادگی امت اسلامی
تاکید سفیر ایران بر اهمیت راهبردی سفر لاریجانی به پاکستان
برگزاری یادواره شهدای بخش سلفچگان قم
توقیف و ابطال معاینه فنی در انتظار خودرو‌های آلاینده
فردا مدارس و ادارات سمنان دایر است
پاسخ قاطع کاراکاس به توطئه جدید واشنگتن
تجلیل از حماسه سازان صنفی گیلان در دفاع مقدس ۱۲ روزه
جوی آرام و پایدار برای آسمان لرستان
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
ایران رئیس کمیته پروتکل ریشه کنی تجارت غیر قانونی محصولات دخانی
افتتاح نمایشگاه علمی ثریا در آرادان
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تایوان و اوکراین محور گفتگوی روسای جمهور چین و آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
ایست به اتلاف انرژی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)