• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۰۶۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
البرز » اجتماعی

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به اعضای موثر خانواده های دارای فرد معلول

مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به اعضای موثرخانواده های دارای فرد معلول سبب قطع کمک‌هزینه‌های مستمر، نظیر کمک هزینه نگهداری فرد دارای معلولیت در منزل یا حق پرستاری نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ محمدی فلاح گفت : مصوبه‌ای در شورای عالی اشتغال کشور در راستای حمایت از توانمندسازی و اشتغال جامعه هدف بهزیستی و برخورداری از تسهیلات حمایتی اشتغال در دستور کار قرار گرفته با این مضمون که در صورت عدم امکان بهره‌مندی جامعه هدف از تسهیلات اشتغالزایی به تشخیص سازمان بهزیستی، این سازمان می‌تواند به اعضای موثر خانواده افراد تحت پوشش شامل معلولان، زنان سرپرست خانوار و سایر مددجویان تسهیلات اشتغال اعطا کند.

مدیر کل بهزیستی البرز همچنین تاکید کرد: پرداخت این تسهیلات موجب قطع کمک‌هزینه‌های مستمر، نظیر کمک هزینه نگهداری فرد دارای معلولیت در منزل یا حق پرستاری نخواهد شد و این تسهیلات شامل افراد دارای معلولیتی که در مراکز شبانه روزی بستری هستند یا از مراکز روزانه خدمات می گیرند نمی‌شود.

 

او افزود: تا پیش از این منع قانونی وجود داشت ، که پس از این مصوبه شیوه‌نامه‌ای توسط بهزیستی کشور به استان‌ها ابلاغ و لازم الاجرا شد که مطمئن بخش زیادی از مشکلات مددجویان در این زمینه را حل خواهد کرد.

محمدی فلاح اضافه کرد: در واقع کلیات موضوع به این لحاظ مهم است که در حوزه آسیب و توانبخشی نگاه توانمندسازانه باید از فرد به سمت خانواده وی برود زیرا تقویت و توانمندسازی خانوار در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سلامت و توانبخشی منجر به کاهش هزینه‌های سربار خانوار خواهد شد و خانواده را مُنتفع می سازد.

مدیرکل بهزیستی البرز با بیان اینکه بخش مهم این شیوه‌نامه، افرادی است که امکان پرداخت این تسهیلات به آنها وجود دارد، تاکید کرد: در حوزه افراد دارای معلولیت، افراد دارای معلولیت بین ۱۸ تا ۶۰ سال که توان انجام هیچگونه فعالیت شغلی به طور مستقل را ندارند و براساس نتایج حاصل از ابزارهای عملکردی قادر به زندگی مستقل بدون کمک نباشند، می‌توانیم به اعضای موثر خانوار آنها تسهیلات ارائه دهیم.

به گفته او تمامی گروه‌های دارای کم‌توانی ذهنی شدید و خیلی شدید،‌ بیماران اعصاب و روان تحت پوشش شدید و خیلی شدید، انواع گروه‌های دارای معلولیت شدید و خیلی شدید که نیاز به مراقبت دائمی دارند و توان انجام فعالیت‌های روزمره خود به صورت مستقل را ندارند و بین ۱۸ تا ۶۰ سال سن دارند، یکی از اعضای موثر خانوارشان می‌تواند برای یک بار تسهیلات اشتغال دریافت کنند.

محمدی فلاح درخصوص زنان سرپرست خانوار نیز اعلام کرد: باتوجه به اینکه بخش عمده این افراد در سنین بالای ۶۰ سال دچار مشکلات خاصی هستند، جامعه هدف بهزیستی در بحث اشتغال زنان سرپرست خانوار ، زنان بالای ۶۰ سال در نظر گرفته شده است.

او با تاکید بر اینکه این تسهیلات فقط یکبار برای افراد خانوار داده می‌شود گفت: اولویت پرداخت برای خانواده‌هایی است که جزء دهک درآمدی پایین و متوسط قرار دارند، است؛ به این معنی که دهک‌های ۱ تا ۷ جز اولویت‌های پرداخت این مدل از تسهیلات هستند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام بخش‌های نمایشگاه بین المللی قرآن به حذف غرفه‌های غیرمرتبط
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران
صحنه تماشایی خیابان‌های ایلام، پیش از آغاز راهپیمایی
همه می آیند
لاریجانی: مذاکرات چارچوب‌مند موفق خواهد بود
هوشمندسازی بیش از ۵ هزار کنتور در نیشابور
۴ تالاب مهم کشور در آستانه آبگیری مجدد
حضور مردم یاسوج در خیابان پیش از آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن
امروز، ایران جان در قلب زنجانی‌ها
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
دلنوشته های دانش آموزان برای شکوه و آبادانی ایران اسلامی
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان مازندران
رونمایی ازکتاب چه غریبانه در چهارمحال و بختیباری
نمایشگاه مجازی تصاویر روز‌های انقلاب ۵۷ کهگیلویه و بویراحمد
حضور گسترده اهالی روستای سنجر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
جشن انقلاب در گیلان؛ زیر باران های نقره ای
نصب و راه اندازی ۴۷ نیروگاه کوچک خانگی در تکاب
راهپیمایی مردم خرمشهر در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه ۲۲ بهمن؛ طنین وحدت مردم در خیابان‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)