• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۰۷۱۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۸
ورزشی » ساير حوزه ها
سازمان بسیج ورزشکاران برگزار کرد

تجلیل از ۱۸ ورزشکار جوانمرد

از هجده ورزشکار داخلی و بین المللی که در حمایت از مردم مظلوم فلسطین مقابل ورزشکاران رژیم صهیونیستی از مبارزه خودداری کردند، تجلیل شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره سردار دل‌ها سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مراسم تجلیل از ورزشکاران جوانمرد حامیان ملت مظلوم فلسطین، با حضور جمعی از روسای فدراسیون‌های ورزشی، سینا کلهر معاونت ورزش همگانی وزارت ورزش، پیشکسوتان، قهرمانان ملی و جامعه ورزش در سالن همایش سپاه محمد رسول الله برگزار شد.
 
در این مراسم از ۱۳ ورزشکار داخلی (فاطمه قاسمی، وحید مومنی (رشته کاراته)، مبینا علی نسب (شطرنج)، یونس امامی، محمدصادق فیروزپور، امیرمحمد یزدانی و محمدحسین محمودی (کشتی)، سید میرهاشم حسینی (تکواندو)، مهران احمدی (بازی‌های رایانه ای)، نسیم صفایی و نیما رستم پور (بدمینتون)، مهدی الفتی (ژیمناستیک) و ۵ ورزشکار بین المللی از کشور‌های لبنان و سودان که از مبارزه برابر نمایندگان رژیم غاصب صهیونیستی امتناع کردند، تجلیل شد.
 
سینا کلهر معاون وزیر ورزش در این مراسم اظهار داشت: مسابقه ندادن و به رسمیت نشناختن حریفان رژیم صهیونیستی، یک اتفاق جمعی است و همه از جمله ورزشکار، مربی، مدیر و حتی رسانه‌ها در آن نقش دارند.
ورزشکار ۴ سال زحمت می‌کشد تا به مدال جهانی و المپیک برسد، اما برای حفظ آرمان‌ها از این مدال می‌گذرد. این اتفاق کار کوچکی نیست و باید همه در چنین اتفاقاتی پشت هم باشند. ورزشکاری که ایثار کرده، از مدال خود و تلاش چند ساله‌اش گذشته است نباید از حق خود مانند سایر ورزشکاران کنار گذاشته شود.
ورزشکاری که به خاطر دفاع از مظلوم از حق خودش گذشته، مقامش قابل مقایسه با ورزشکاری که طلا می‌گیرد نیست. در واقع مبارزه با نفس است که رخ می‌دهد. 
 
وی افزود: جهان حقیقتی دارد و باید به باطن قصیه نگاه کنیم. قابل مقایسه با ورزشکاری مدال می‌گیرد نیست. پرچم حمایت از مظلوم روی زمین نمی‌ماند و همواره در دنیا، جوانمردانی هستند که این پرچم را بردارند. نمونه این موضوع را در جام جهانی قطر توسط تیم مراکش مشاهده کردیم. حمایت از مظلوم یک اتفاق مادی نیست و همه آن‌هایی که در این مسیر قدم برداشتند، اجرشان را خواهند گرفت. این راه تا روزی که قدس آزاد شود، ادامه خواهد داشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حمید مقدم‌فر رئیس ستاد مردمی سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، با اشاره به سجایای اخلاقی و مردمی شهید سلیمانی، خطاب به ورزشکارانی که مقابل نمایندگان رژیم صهیونسیتی قرار نگرفتند، اظهار داشت: قهرمانان واقعی و همرزم واقعی حاج قاسم سلیمانی شما هستید. این راحت نیست کسی که امید قهرمانی دارد، به خاطر مردم از این مدال می‌گذرد. در واقع آن ورزشکار قهرمان واقعی؛ کما اینکه حاج قاسم قهرمان واقعی بود و شما هم از همین جنس هستید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان یازدهمین کنگره ملی شعر بسیج در زنجان
ممنوعیت تردد مرزنشینان از مرز تمرچین
نایب قهرمانی ورزشکار کردستانی در مسابقات پاراگلایدر
امضای تفاهم نامه آبرسانی به ۹۰۰ روستای دارای تنش آبی در آذربایجان غربی
کاهش ذخایر آب سد‌های استان بوشهر
دانشجویان امروز، افسران جنگ نرم فردا هستند
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حسینعلی جعفری
صعود کوهنوردان قمی به قله شیرباد «بام خراسان»
حمایت از نخبگان ، دغدغه مشترک همه مسئولان
گره ترافیکی حرم حضرت عبدالعظیم و بازار قدیم ری باز می‌شود
دعوت چهار کشتی گیر نونهال کردستانی به اردوی تیم ملی
گشایش نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم در دیزج‌دیز خوی
برگزاری مسابقات ورزش های الکترونیک
۷۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی در تدارک برگزاری انتخابات شورا‌ها
قاتل خاموش در میانه جان یک نفر را گرفت
اعلام ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته کتاب
دو خانه تاریخی دامغان به سرمایه‌گذار واگذار شد
آخرین قطعه لوله‌گذاری طرح انتقال آب به شهر‌های شمالی کرمان
مصدوم شدن 6 نفر در تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب‌آهن
اعزام ۱۴۰۰ نفر از دانش آموزان آذربایجان غربی به مناطق عملیاتی جنوب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)