• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۰۸۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۴
کرمان » اجتماعی

سومین همایش پدافند غیرعامل در نظام سلامت در جیرفت

سومین همایش پدافند غیرعامل در نظام سلامت جنوبشرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمان،  رئیس اوراژنس کشور و رئیس کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت ظهر امروز در حاشیه برگزاری همایش تخصصی پدافند غیرعامل نظام سلامت در جیرفت گفت: امروز سومین همایش تخصصی پدافند غیرعامل در نظام سلامت قطب جنوب شرق کشور با حضور اساتید و کارشناسانی از دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب شرق در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت آغاز به کار کرد.سومین همایش پدافند غیرعامل در نظام سلامت در جیرفت

دکتر جعفر میعادفر با بیان اینکه کشور ما یک کشور حادثه خیز و مورد تهدید دشمنان است و باید خود را برای پاسخگویی در برابر تهدیدات آماده و مسلح کنیم، افزود: امروز تهدید‌ها صرفا نظامی نیست و شیوه‌های مختلف دارد و ما بر آنیم، تاب آوری خود را افزایش داده، زیر ساخت‌ها را توسعه داده و مقاوم کنیم تا به لطف خداوند متعال کمترین آسیب را در زمان حمله دشمن یا آسیب‌های ناشی از حوادث داشته باشیم.

میعادفر با اشاره به موضوع‌های مختلف این همایش دو روزه در زمینه‌های پدافند زیستی، شیمیایی و هسته‌ای و با تدریس اساتید برجسته کشوری تصریح کرد: اورژانس کشور تلاش کرده، برای خدمت رسانی به مردم هم نقش پدافندی خود را اعمال کند و هم پایگاه‌ها را توسعه دهد و در این راستا حدود ۳ هزارو ۲۰۰ پایگاه فعال در کشور داریم که از این تعداد حدود ۵۰ پایگاه هوائی هستند.

وی با بیان اینکه یک پایگاه هوائی و ۳۹ پایگاه ۱۱۵ فقط در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت داریم، خاطرنشان کرد: توسعه پایگاه‌ها اورژانس توسعه خوبی بوده، تلاش داریم بخش کوچکی از عقب ماندگی که در این منطقه وجود دارد را با همکاری مسئولان دانشگاه برطرف کنیم.

رئیس کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت گفت: بیش از یک هزارو ۷۰۰ پایگاه جاده‌ای در کشور داریم که به فاصله هر ۴۰ کیلومتر مستقر هستند در جنوب کرمان به دلیل پهناوری منطقه تلاش شده، پایگاه‌های اورژانس به اندازه باشد و طی چند سال اخیر گسترش پایگاه‌های اورژانس در جنوب استان بسیار خوب بوده است.

میعادفر عنوان داشت: مشکلی که در حال حاضر در سراسر کشور داریم، بحث فرسودگی ناوگان آمبولانس هاست که در بودجه سال آینده، هم در سازمان برنامه و بودجه و هم در دولت برای خرید آمبولانس پیش بینی‌هایی صورت گرفته و امیدواریم نمایندگان مجلس هم کمک کنند چرا که علاوه بر اینکه مطالبات همکاران است، مطالبات نمایندگان مجلس هم برای حوزه‌های انتخابیه بوده و انتظار داریم بتوانیم سال آینده، بخشی از فرسودگی ناوگان آمبولانس را جایگزین کنیم.

 

دانلود

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دکتر لطیفی معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در این همایش اظهار داشت: اهداف سازمان پدافند مصون سازی کشور و حفظ و ارتقای تاب آوری ملی در برابر تهدیدات است، رویکرد انقلاب دفاع از مظلوم و تاختن بر ظالم است این باعث شده که ما طیف وسیعی از دشمنان و تهدیدات را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تحولی در حوزه پدافند غیرعامل وزارت بهداشت ایجاد شده و خوشبختانه قطب‌های آموزشی ده گانه وزارت بهداشت تشکیل شده است، عنوان داشت: هدف از این سفر حضور در همایش و آشنایی با مسائل پدافندی استان است که مهمترین آن بحث مهاجمان زیستی است که چند استان جنوبی درگیر هستند و آسیب می‌بینند، و در حال حاضر آفت درختان نخل، آسیب‌های جدی اقتصادی ایجاد کرده است.

لطیفی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع پیگیر هستیم این موضوع به مسئله ملی تبدیل شود و با توجه به اینکه استان‌های جنوبی درگیر این آفت هستند به همراه موسسه مبارزه آفات وزارت جهاد و همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت به این موضوع ورود خواهیم کرد اگر چه زمان طلایی برای مدیریت آن را از دست داده ایم.

 

 

 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح‌های گسترده ایمنی جاده‌ای در محور ارومیه–تبریز
تولید لباس کار به روش بدون کارخانه
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی و صهیونیستی در بردسکن
گرامیداشت چهلمین روز شهات رضا نوری
«تسبیح سحر» از حرم بانوی کرامت مهمان خانه‌های مردم می‌شود
اطلاعیه برق قائم‌شهر برای قطعی فردا شنبه
کتاب «معلمی و آداب زندگی» اثری برای کنشگران تعلیم و تربیت
مسئولان مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان را پیگیری کنند
پیروزی میزبانان در دور رفت مرحله نیمه پایانی سوپر لیگ گلف
تأکید بر تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور
برگزاری مانور یاوران انقلاب در میناب
دستگیری عوامل سرقت دو شماره کانکس در عملیات ماموران کلانتری ۲۲
روایت یک پهلوان مردمی در «آخرین زنگیِ زمانه»
پایان عملیات ساخت پل منطقه مال جونکی مسجدسلیمان
دشمن در پی انتقال میدان تقابل از حوزه نظامی به معیشت مردم است
نام نویسی بیش از ۸ هزار نمایندگی در انتخابات شورا‌های روستایی هرمزگان
عدالت مالیاتی با ساماندهی معافیت‌ها
جشنواره ورزشی، فرهنگی و هنری اجتماعات نخبگان استان قم
تسهیلات ۸۵ درصدی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی
مهم ترین خبرهای ورزشی فارس، امروز اول اسفند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)