• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۱۲۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶
یزد » سیاسی

تحریم و اغتشاش نتیجه استیصال دشمن است

رئیس جمهور در جمع مردم یزد: تحریم حداکثری، اغتشاش و برهم زدن نظم اجتماعی جامعه نتیجه استیصال دشمن از صبر و استقامت ملت است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در اجتماع بزرگ مردمی که در میدان امیرچقماق یزد برگزار شد، حضرت زهرا (س) را افتخار همه عالم و بشریت توصیف کرد و گفت: توجه به جایگاه والای حضرت زهرا (س) در خانواده از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید به سخنان و عمل و رفتار و موضعگیری و نقش ایشان در خانواده و همچنین مشارکت در مسائل سیاسی و اجتماعی و رفع مشکلات مردم و حمایت از دین و بشریت توجه ویژه‌ای داشت.تحریم و اغتشاش نتیجه استیصال دشمن است


وی افزود: زنان در جامعه ما به برکت انقلاب اسلامی دارای شئونات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و نقش آفرینی در کنار مردان هستند. آنان افتخاری برای جامعه ما و همه جوامع هستند که با حفظ ارزش‌های الهی توانسته اند در قله‌ها و سکو‌های موفقیت جای بگیرند.


رئیس جمهور ادامه داد: بانوان در دفاع مقدس و یاری رزمندگان و در حوزه‌های فرهنگی و علمی خوش درخشیده و در عرصه‌های اجتماعی نقش آفرینی می‌کنند. برای من افتخار بزرگی است که در جمع مردم عزیز، بابصیرت، الهی، شهیدپرور، پرتلاش و اهل قنوت و نجوای با خدا و اهل قناعت حضور یابم.


وی با اشاره به افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۶ طرح آب و برق در استان یزد تصریح کرد: آب و آبرسانی از دغدغه‌های مهم استان یزد بود که رفع این مساله، امروز به دست توانایی مردم و عزیزان فعال در حوزه‌های سازندگی و مهندسان و کارگران رقم خورده است.


رئیسی اظهار داشت: وعده شده که طرح آبرسانی از خلیج فارس به فلات مرکزی و استان یزد در سه آینده محقق شود، اما انتظار دارم که زودتر به سرانجام برسد و وعده دادیم اعتبارات لازم را تامین کنیم تا این طرح با وجود طولانی بودن مسیر، با کاری جهادی در زمانی کوتاهتر به پایان برسد.


وی با تشکر از استقبال و حضور پرشور مردم در میدان امیرچقماق گفت: کاملا می‌دانم که این حضور برای شخص بنده نیست، بلکه پیام حمایت از ارزش‌ها و انقلاب و پاسداشت خون شهیدان و اعلام آمادگی همیشگی به امام مسلمین است.


رئیس دولت سیزدهم از مسکن به عنوان خواسته مهم مردم یاد کرد و افزود: اگر هر سال یک میلیون مسکن در کشور ساخته می‌شد با مشکل کنونی مواجه نمی‌شدیم. مسکن نیاز کشور و حکم قانون و اراده ما به شمار می‌آید و باید سالی یک میلیون مسکن ساخته شود.


وی با اشاره به اینکه یزد استانی پهناور با زمین فراوان است، تصریح کرد: مسکن که نیاز قطعی استان به ویژه جوانان آماده تشکیل خانواده است، با توکل بر خدا و همت مسئولان و دولت خدمتگزار مرتفع خواهد شد.


رئیسی با اشاره به اینکه مشکل بیکاری استان نسبت به سایر استان‌ها کمتر است، اظهار داشت: زمینه اشتغال در یزد فراهم بوده و کار در معدن در دستور کار قرار دارد. استان یزد زمینه‌های خدادادی اشتغال نظیر صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری را دارد و آمار بیکاری در این استان را با همت مردم و تلاش دولت خدمتگزار به حداقل می‌رسانیم.


وی فشار همه جانبه دشمنان را محکوم به شکست عنوان کرد و ادامه داد: رشد و پیشرفت و شکوفایی کشور با وجود همه توطئه‌ها ادامه دارد. هم اکنون جنگ اراده‌ها راه افتاده که یک طرف آن استکبار است که پیشرفت‌های کشور را نمی‌خواهد و طرف دیگر هم ملتی است که ایستادگی و مقاومت را در پیش گرفته و اراده خود را به دشمن تحمیل کرده است.


رئیس جمهور قطار کشور را در حال حرکت خواند و تأکید کرد: دشمن درصدد توقف صادرات نفت، جلوگیری از تجارت و تولید و ایستادگی در برابر علم و فناوری و دانش بنیان است، اما موفق به تحقق هدف خود نشده و نمی‌شود.


وی با تأکید بر اینکه دشمن خواست و نتوانست، اما ما خواستیم و توانستیم، بیان داشت: اغتشاش و برهم زدن نظم اجتماعی و دشمنی‌ها به دلیل پیشرفت ملت ایران است چرا که آنان از بی نتیجه ماندن تحریم‌ها مستاصل شده و درصدد مختل کردن نظم اجتماعی کشور بودند، اما مانند همیشه با ایستادگی و مقاومت و مشارکت ملت مواجه شدند.


رئیسی همه موفقیت‌ها را نتیجه مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه افراد و جریان‌هایی درصدد ناامیدی و یاس آفرینی هستند، آینده را بسیار درخشان می‌بینیم.


وی خدمتگزاری به مردم استان و کشور را وظیفه دولت دانست و تصریح کرد: توجه به مسائل معیشتی و اقتصادی از مسائل مهم دولت به شمار می‌آید. گرچه مردم صبر و استقامت کرده اند، اما دولت و دولتمردان به این مساله و تامین کالا‌های اساسی که از مهمترین مسائل کشور است کاملا توجه دارند.


رئیس قوه مجریه با اشاره به اینکه استقلال کشور در گرو عزت شکوهمندانه است، افزود: دولت خود را خدمتگزار و نوکر مردم می‌داند و ما به این نوکری برای مردم افتخار می‌کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
عکاس: رضا زارع
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
معرفی مسئول سازمان بسیج رسانه لرستان
توقیف ۱۱ دستگاه خودروی شوتی در تالش
پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به مناسبت روز روحانیت و دفاع مقدس
خبر‌هایی از اطعام روزه داران در آشپزخانه های مهدوی
مس شهر بابک صدر نشین جدید لیگ یک فوتبال
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
گردشگری؛ پربازده‌ترین صنعت برای اقتصاد محلی است
مصاف داماش گیلان و مس کرمان در گام بیست و سوم
حل اختلاف تعدادی از کشاورزان ناصریه با ورود دادستان ریگان
عزم دولت برای پرداخت بدهی‌های خود به فعالان اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)