• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۱۲۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۹
بین الملل » اروپا

هشدار درباره احتمال ورشکستکی بانک‌های انگلیس

با توجه به آماده نبودن بخش مالی انگلیس برای کاهش بهای سوخت های فسیلی، احتمال ورشکستگی این بانک ها بسیار زیاد است.

هشدار درباره احتمال ورشکستکی بانک‌های انگلیسبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ از لندن، براساس گزارش سازمان‌های هوادار محیط زیست، از آنجا که بخش مالی انگلیس برای شرایطی همچون سقوط ارزش سوخت‌های فسیلی آماده نیست، در صورت کاهش شدید بهای نفت و گاز، بحرانی به مراتب بزرگ‌تر از بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۸، در انتظار بانک‌های این کشور است.
بر اساس گزارشی که چندین سازمان هوادار محیط زیست با نام کارزار "وان تو وان" (One to One) در انگلیس منتشر کرده اند، بخش مالی انگلیس، موسوم به سیتی (City)، برای سقوط ناگهانی بهای سوخت‌های فسیلی آماده نیست. در این گزارش آمده است با توجه به جدی شدن بحران محیط زیست و اعمال قوانین سخت تر، بهای نفت و گاز و زغال سنگ در آینده به سرعت کاهش خواهد یافت.
در این گزارش آمده است اگر بخش مالی انگلیس، برای سقوط بهای سوخت‌های فسیلی آماده نشود، احتمالا نیم میلیون نفر در این کشور در مدت کوتاهی بیکار خواهند شد و دولت ناچار خواهد شد به منظور پیشگیری از ورشکستگی بانک‌ها ۶۷۴ میلیارد پوند از پول مالیات مردم انگلیس را به ان‌ها بپردازد.
این سازمان محیط زیستی اعلام کرده، اگر بهای سوخت‌های فسیلی در سال ۲۰۳۰ میلادی سقوط کند، برای پیشگیری از ورشکستگی بانک‌ها باید ۴.۹ تریلیارد دلار هزینه کرد که به بیکاری ۱۳.۶ میلیون نفر در آن سال منجر خواهد شد.
سیتی (The City of London)، محله‌ای در مرکز شهر لندن است که هسته مرکزی پایتخت انگلیس را تشکیل می‌دهد. این محله که حدود سه کیلومتر مربع وسعت و یازده هزار نفر جمعیت دارد، در قرن نوزدهم میلادی، مرکز مالی جهان به شمار می‌رفت و در سال ۲۰۰۸ نیز در فهرست مراکز مالی جهان، از دیگر مراکز مالی از قبیل نیویورک، مهم‌تر ارزیابی شد. روزانه ۳۳۰ هزار نفر در این محله کار می‌کنند که اغلب آنان در بانک ها، موسسات اعتباری و مراکز پولی و موسسات مالی مشغولند. سیتی را یک موسسه مستقل به ریاست یک شهردار لرد اداره می‌کند که علاوه بر مالکیت این محله، مواردی همچون شهرداری و پلیس محله را نیز زیر نظر دارد و مستقل از شهرداری لندن کار می‌کند. چنین سازوکاری به منظور اداره یک محله مالی، ویژه انگلیس است.
روزنامه گاردین نوشت در پی بحران مالی سال ۲۰۰۸ در جهان، شماری از بانک‌های انگلیسی از جمله گروه بانکی لویدز (Lloyds Banking Group) و بانک سلطنتی اسکاتلند (Royal Bank of Scotland) ورشکسته شدند و دولت انگلیس ناچار شد حدود ۵۶۰ میلیارد پوند برای پیشگیری از تعطیلی آن‌ها کمک مالی کند. به نوشته این روزنامه، سازمان‌های هوادار محیط زیست در انگلیس می‌گویند با توجه به این که اغلب کشور‌های جهان، به سمت صفر کردن تولید آلاینده‌های هوا، به ویژه کربن حرکت می‌کنند، بهای سوخت‌های فسیلی در آینده، به سرعت کم خواهد شد. به نوشته گاردین، در سال‌های آینده، مقررات زیست محیطی موجب خواهد شد شرکت‌های نفت و گاز در سال‌های آینده، به راحتی نتوانند محصولات خود را به مشتریان بفروشند، زیرا هدف دولت ها، انرژی پاک و نوشونده است بنابراین، شرکت‌های نفت و گاز، شرکت‌های بیمه فعال در سوخت‌های فسیلی و سهامداران نفت و گاز آینده روشنی ندارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)