• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۱۵۳۴۵
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۹
خراسان رضوی » اجتماعی
از گوشه و کنار خراسان رضوی //تربت حیدریه، فریمان، کهسرخ ، زبرخان، بایگ، شاندیز، بجستان

توجه به صنایع دستی در روستاها عامل توسعه و اشتغال زایی

توجه به صنایع دستی در روستاها عامل توسعه و اشتغال زایی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، امام جمعه تربت حیدریه در بازدید از برخی کارگاه‌های صنایع دستی بانوانتوجه به صنایع دستی در روستاها عامل توسعه و اشتغال زایی روستایی گفت: صنایع‌دستی نقش ویژه‌ای در اشتغال‌زایی برای مردم شهرستان به‌ویژه روستائیان  دارد.

حجت الاسلام و المسلمین  سید محمد معلمی در بازدید از کارگاه‌های فرت‌بافی روستایی افزود: رشد و توسعه صنایع‌دستی بهترین راه رفع معضل بیکاری و رونق اقتصادی به ویژه در روستاها است.

علی محمدی رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تربت حیدریه  هم گفت: در این شهرستان بیش از ۱۲۰۰ هنرمند در ۲۰ رشته صنایع‌دستی از جمله  ابریشم‌کش، نمدمالی، گلیم‌بافی، ابریشم‌بافی، فرت‌بافی، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی و چرم فعال است که بیشتر این هنرمندان در روستاها فعالیت می‌کنند.

جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان فریمان برگزار شد.

جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان فریمان در اداره گاز این شهر برگزار  و مصوب شد برای جلوگیری از قطع گاز خانگی واحد‌های تجاری از سوخت جایگزین استفاده کنند.

  در این جلسه با تشکر از همکاری و همراهی مردم در خواست شد برای جلوگیری از قطع گاز نسبت به کاهش مصرف و پویش یک اتاق گرم همکاری نمایند.

ستاد بحران در روستاهای بخش بررود کوهسرخ تشکیل شد

بخشدار بررود شهرستان کوهسرخ گفت: با هدف مدیریت شرایط اخیر ازجمله یخبندان، کاهش فشار گاز و بارش برف و باران و فراهم آوردن زمینه مشارکت اهالی، ستاد بحران ، در ۱۰ روستای این بخش فعال شد.

ابوالفضل خاتمی وظیفه اصلی این ستاد را مدیریت صحیح و همه جانبه مشکلات و بحران های روستا در لحظات اولیه و تصمیم گیری درست و کارشناسی عنوان کرد.

بالاترین نرخ کاهش مصرف گاز درشهرستان زبرخان

فرماندار زبرخان گفت : شهرستان زبرخان بالاترین نرخ کاهش مصرف گاز درایام پیک مصرف وبرودت شدید هوا را داشته است.

محمدعین القضات افزود:  با هدف تثبیت فشار گاز و بهره مندی مردم عزیز کشورمان از نعمت گازطبیعی با وجود نیاز به مصرف بالاتر از قبل پیک برودت هوا در سطح شهرستان، منجر به کاهش بیش از ۲۵ درصد در مصرف گاز شده بطوریکه در سطح استان خراسان رضوی بالاترین میزان کاهش را داشته ایم.

همسویی مساجد بایگ برای  کاهش مصرف گاز"

امام جمعه بخش بایگ با اشاره به افت شدید دما وپیامد آن افت فشار گاز در کشور واحتمال قطعی گاز گفت: درشرایط فعلی برهمه لازم است تا برای خارج شدن از شرایط بحرانی در کاهش مصرف گاز تلاش کنیم.

حجه الاسلام صادقی گفت:از این رو به مساجد اعلام شده است تا عادی شدن شرایط وخارج شدن کشور ازبحران برگزاری  نمازهای جماعت فقط در نوبت  مغرب وعشاء درمساجد انجام می شود

هوای سرد و یخبندان نمی‌تواند مانع فعالیت حوزه فضای سبز شهرداری شاندیز شود

با توجه به بارش برف، برودت هوا و یخبندان، برخی فعالیت‌ها به کندی صورت می‌پذیرد، اما  مانع اجرای برنامه‌های حوزه فضای سبز و آماده سازی شهر برای استقبال از بهار نخواهد شد.
 مدیر واحد فضای سبز شهرداری شاندیز  گفت: با توجه شرایط جوی حاکم خدمات در حوزه فضای سبز متوقف نشده و بخشی از نیرو‌ها در گلخانه‌های شهرداری فعال و اقدام به تولید گل و گیاه مورد نیاز شهر جهت ایام نوروز می‌کنند.

محسن چرانی افزود:  هم اکنون بیش از۲۰۰۰۰ گل فصلی با تنوع و گونه‌های مختلف در گلخانه شهرداری تولید می‌شود که در ایام نوروز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

چرانی در پایان با اشاره به فعالیت نیرو‌های فضای سبز در یخ زدایی درختان، میادین و پارک‌ها افزود: نگاه این حوزه خدمت رسانی هر چه بیشتر به شهروندان است.

بجستان

مرگ مشکوک مرد ۳۵ ساله در بجستان

 به گزارش خبرنگار ما مردی حدود ۳۵ ساله  در ساختمان نگهبانی گاوداری خود  جان باخته است.

شواهد نشان می دهد وی برای گرم کردن اتاق از کپسول گاز استفاده کرده  و پس از چند ساعت به علت نامعلوم فوت شده است.

  پزشکی قانونی شهرستان تاکنون علت مرگ  رامشخص نکرده  و جسد جان باخته برای تشخیص دقیق به پزشکی قانونی مشهد فرستاده شده است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته کتابشناسی ماه مبارک رمضان
کرمان میزبان جشنواره خوراک و کارگروه گردشگری جاده ابریشم اکو
لیگ قهرمانان آسیا۲؛ شکست سپاهان مقابل الاهلی
ماه رمضان؛ ماه بندگی برای همه نسل‌ها
بسته خبری آپاراتچی
تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری
اعلام اسامی چند برابر ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی
«هنر نقاشی» ستون حیاتی توسعه شناختی کودکان
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
روسیه: حمله مجدد به ایران بازی با آتش است
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ بهمن
روابط اقتصادی ایران و تاجیکستان رو به گسترش است
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)