• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۱۷۲۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در راستای اجرای دستور رئیس قوه‌قضاییه؛

مزایده ۱۸۴ وسیله نقلیه توقیفی در پرونده‌های مواد مخدر استان هرمزگان انجام شد

رئیس کل دادگستری هرمزگان از تعیین تکلیف ۱۸۴ وسیله نقلیه توقیفی پرونده‌های مواد مخدر این استان در راستای اجرای دستور رئیس قوه قضاییه به ارزش بیش از ۲۴۲ میلیارد ریال خبر داد.

مزایده ۱۸۴ وسیله نقلیه توقیفی در پرونده‌های مواد مخدر استان هرمزگان انجام شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بازدیدی سرزده از پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر در کرمان خطاب به مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بر چه مبنایی اعلام می‌کنید خودرو‌ها را با مجوز قضایی تحویل گرفته‌اید درحالیکه در مواردی هیچ مدرکی از آن مجوز‌ها ندارید؟ مگر امکان‌پذیر است یک وسیله نقلیه به پارکینگ ستاد مبارزه با مواد مخدر آورده شود، اما مشخص نباشد که آن وسیله نقلیه مربوط به کدام پرونده است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر همین اساس به رئیس کل دادگستری استان کرمان دستور داد که در سریع‌ترین زمان ممکن، کارگروهی را مرکب از نمایندگان استانداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دادگستری تشکیل دهد تا در آن کارگروه به صورت دقیق بررسی شود چند درصد از خودرو‌های مرتبط با پرونده‌های مواد مخدر که در پارکینگ مرکزی کرمان نگهداری می‌شوند، توقیفی هستند و چند درصد مصادره‌ای می‌باشند؟

رئیس قوه قضاییه در همین راستا با بیان اینکه رئیس کل دادگستری استان کرمان موظف است از سه روز دیگر روند اقدامات انجام‌شده در کارگروه تعیین تکلیف خودرو‌های توقیف یا ضبط شده در پارکینگ مرکزی کرمان را به صورت گام به گام گزارش کند، گفت: نتایج اقدامات این کارگروه باید به نحوی باشد که نهایتا ظرف یک ماه آینده وضعیت تمامی خودرو‌های موجود در این پارکینگ مشخص شود.

در راستای دستور رئیس قوه قضاییه مزایده ۱۸۴ دستگاه خودروی توقیفی در پرونده‌های مواد مخدر با اقدامات دادگستری استان هرمزگان برگزار شد.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: با توجه به دستور رئیس قوه قضاییه برای تسریع در تعیین تکلیف اموال توقیفی در پرونده‌های موادمخدر و نامه دادستان کل کشور در این خصوص، در جریان برگزاری جلسه کمیته حقوقی و قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان با حضور معاون قضایی دادستان کل کشور در خصوص تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی در پرونده‌های مواد مخدر و در مواردی که سه ماه تا شش ماه از توقیف آن‌ها گذشته است به منظور جلوگیری از تضییع اموال و تخریب آن‌ها و در راستای اجرای مفاد ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی و شیوه نامه ابلاغی، مقرر شد؛ در کوتاهترین زمان ممکن با برگزاری مزایده نسبت به فروش آن‌ها اقدام شودو وجه حاصل تا تعیین تکلیف نهایی در حساب مشخصی نگهداری شود.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در راستای اجرای دستور رئیس قوه‌قضاییه گفت: بر این اساس، مزایده فروش ۱۸۴ وسیله نقلیه موجود در پارکینگ‌های استان هرمزگان با حضور ۲ هزار و ۳۱۵ نفر شرکت کننده برگزار شد و برندگان آن مشخص شدند.

وی با بیان اینکه مبلغ حاصل از فروش این وسایل نقلیه بیش از ۲۴۲ میلیارد و ۶۹۱ ریال بوده است، تصریح کرد: تمامی مراحل این مزایده توسط شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر تحت نظارت نماینده دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس برگزار شده است.

قهرمانی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به تأکیدات ریاست قوه قضاییه، پارکینگ مواد مخدر استان ساماندهی شد و هم اکنون هیچ وسیله نقلیه توقیفی مربوط به قبل از سال ۱۳۹۹ در این پارکینگ وجود ندارد و دستورات لازم جهت مزایده و فروش حدود ۳۰۰ دستگاه موتورسیکلت و خودروی مربوط به سال ۱۳۹۹ و بعد از آن نیز صادر شده است که به زودی اطلاع رسانی می‌شود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با تأکید بر جدیت دستگاه قضایی در ضربه زدن به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان و مصادره اموال حاصل از پولشویی و تجارت مواد مخدر، خاطرنشان کرد: با توسل به اقدام‌های پیشگیرانه و برخورد قاطع و بدون اغماض برای خشکاندن ریشه‌های قاچاق موادمخدر از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد و در راستای عمل به وظایف قانونی عرصه را بر سوداگران مرگ تنگ خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخایر خون استان اصفهان
حضور فعال دختران هرمزگانی در اردو‌های کارآفرینی طرح ملی یاس
جریمه پلیس راهور اصفهان در انتظار متخلفان به طرح زوج و فرد
اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال
آیین اقتدار بسیج در مصلای امام خمینی رحمت‌الله علیه خوی
اولویت یافتن ایمن‌سازی دام سبک در مقابل تب برفکی
یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان وصول شد
اجتماع باشکوه بسیجیان یاسوج در حسینیه ثارالله
هفدهمین سازش پرونده قتل عمد آذربایجان غربی به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
نقدینگی و تسهیلات، شایع‌ترین مشکل صنایع
درد و رنج آوارگان فلسطینی در فصل سرما
همایش بسیجیان در خوروبیابانک برگزار شد
نقش بسیج در همه دوران‌های انقلاب اسلامی بی بدیل هست
آبرسانی به ۳۰ روستای لرستان در هفته بسیج
سازش پرونده معدنی ۵۰ میلیارد ریالی در حوزه قضایی بهاباد
جنگ غزه، دستاورد ۶۹ سال توسعه را از بین برد
همایش اقتدار بسیجیان شهرستان مرزی پلدشت
تسریع عملیات مرمت پل تاریخی سلطان در بوکان
مصاف چادرملوی اردکان با رازین پلیمر
پیک آنفولانزا در کشور و توصیه‌های پزشکی برای پیشگیری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)