• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۱۷۲۵۲
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۳
مرکزی » اجتماعی

دستگیری اعضای باند آدم ربایی در اراک

فرمانده انتظامی استان: آدم‌ ربایان درخواست مقادیر زیادی طلا از فرد ربوده شده را داشتند که با هوشیاری و سرعت عمل کارآگاهان پلیس آگاهی استان ناکام ماندند.

دستگیری اعضای باند آدم ربایی در اراکبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ فرمانده انتظامی استان گفت: در اوایل آذر ماه سال جاری خانمی به پلیس آگاهی استان مرکزی مراجعه کرد و اذعان داشت همسرش ناپدید شده است با توجه به اهمیت موضوع بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس قرار گرفت.

هادی رفیعی کیا افزود: با توجه به حساسیت موضوع و احتمال ربوده شدن فرد ناپدید شده به دلایل شخصی، پرونده‌ای تشکیل و گروهی از کارآگاهان زبده پلیس آگاهی استان مرکزی بررسی موضوع را شروع کردند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد که فرد ربوده شده طلا فروش است و احتمال ربوده شدن آن از سوی مأموران پلیس قطعی و بررسی‌های میدانی برای شناسایی فرد یا افراد آدم ربا شروع شد.

این مقام ارشد انتظامی در استان مرکزی با اشاره به سرعت عمل پلیس و رهایی فرد ربوده شده از چنگال افراد آدم ربا و ناکامی سارقان از سرقت طلا عنوان کرد: موضوع دستگیری اعضاء باند با توجه به اینکه آدم ربا‌ها بعد از آزادی گروگان متواری شدند در دست بررسی و پیگیری کارآگاهان قرار گفت.

سردار رفیعی کیا بیان کرد: با انجام اقدامات پلیسی سر نخی از متهمان در استان‌های مختلف بدست آمد و با توجه به پراکندگی سارقان اقدامات پلیس به یکی از این افراد که در حوزه استان مرکزی مخفی شده بود متمرکز شد.

او با اشاره به دستگیری فرد مظنون بعد از مدتی تعقیب و مراقبت در عملیاتی منسجم ازسوی کارآگاهان پلیس آگاهی استان مرکزی گفت: متهم بعد از دستگیری به ربودن فرد مذکور با همدستی ۳ نفر دیگر اعتراف کرد.

رئیس پلیس استان مرکزی با بیان اینکه متهمان در شهر‌های اراک، شازند، قم و شهریار مخفی شده بودند افزود: در عملیات‌های جداگانه این افراد دستگیر و به پلیس آگاهی استان مرکزی منتقل شدند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به کشف یک قبضه سلاح کمری به همراه دو تیغه خشاب و ۱۲ فشنگ جنگی و یک دستگاه شوکر برقی در بازرسی از مخفیگاه متهمان ادامه داد: متهمان در ادامه اظهارات خود اذعان کردند بعد از شناسایی طعمه تحت عنوان مأمور به این فرد مراجعه و با عنوان اینکه حکم دستگیری وی را دارند که با این ترفند اقدام به ربودن این فرد کردند.

سردار رفیعی کیا در انتها با بیان اینکه متهمان پرونده با صدور قرار قانونی و تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شدند از مردم به خصوص کسبه تقاضا کرد در صورت مراجعه افراد ناشناس تحت عنوان مأمور ابتدا هویت فرد را محرز و سپس با وی همکاری کنند و در صورت مشاهده هر نوع موارد مشکوک موضوع را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ استان اطلاع دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)