• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۲۰۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
اجتماعی » جامعه و شهری
آخوندی:

برنامه‌ چهارم توسعه شهر تهران به صورت عملیاتی تدوین می شود

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: با توجه به منابع مشخص و محدود شهرداری، برنامه‌ چهارم توسعه به صورت عملیاتی تدوین می شود .

برنامه‌ چهارم توسعه به صورت عملیاتی تدوین می شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،محمد آخوندی در نشست خبری با محوریت برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران با بیان اینکه بر اساس ماده ۱۵ قانون نوسازی و عمران شهرداری‌ها مکلف به تدوین برنامه‌های پنج ساله هستند، گفت: به استناد نامه جدید سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور در سال جدید شورا‌ها ملزم به تدوین برنامه‌ها به صورت چهار ساله هستند تا همان دوره مدیریتی پاسخگوی عملکرد خود باشند.

محمد آخوندی افزود: سال ۱۴۰۱ سال اول برنامه است و به نوعی سال اول را پشت سر گذاشتیم و سه سال دیگر باقی مانده است. شهرداری از اردیبهشت  مقدمات را برای تدوین برنامه فراهم کرده و جلسات و کارگروه‌هایی را برگزار کردند.

وی با بیان اینکه نیرو‌های متخصص شهرداری که تجربه برنامه‌های سابق را داشتند، برنامه چهارم را تدوین کردند، گفت: این برنامه با دعوت از اساتید دانشگاه و کارشناسان متخصص از شورا برنامه پیش رفت و پس از آماده شدن نسخه اولیه و ارائه به شورا، در دو ماه اخیر نیز با تلاش کارشناسان نیرو‌های متخصص شهرداری، جلسات متعددی در کمیسیون‌های مختلف شورا برگزار شد.

آخوندی اعلام کرد: چهار جلسه کمیسیون تلفیق شورا در همین راستا برگزار شد و پس از جمع بندی‌های صورت گرفته، مسئله محوری و عملیاتی بودن، تغییراتی در فرم ارائه برنامه اتفاق افتاد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از گردآورندگان این برنامه گفت: تلاش بر این بود با توجه منابع مشخص و محدود شهرداری، برنامه‌ای عملیاتی تدوین شود و به شکل آرزو و تخیل نباشد؛ مسیر توسعه تهران به دلایل مختلف دچار توقف شد و برای بازگشتن به سرعت سابق کار سختی را داریم، اما برنامه ما این است که با تمام وجود فعالیت کنیم و برنامه چهارم را به نتیجه برسانیم.

آخوندی با بیان اینکه بر اساس احکام، شبکه فیبر نوری باید حداقل ۳۰۰ کیلومتر افزایش پیدا کند، افزود: افزایش سلامت اداری، جلوگیری از تعارض منافع و تحقق عدالت در بخش هوشمندسازی پیش بینی شده است.

وی میزان بودجه محقق امسال را ۵۰ هزار و ۳۷ میلیارد تومان دانست و افزود: تا پایان آذرماه ۳۳ هزار میلیارد تومان معادل ۶۷ درصد بودجه محقق شده و پیش بینی می‌شود که بودجه تا پایان سال به طور کامل محقق شود.

آخوندی با بیان اینکه در بخش درآمد‌ها پنج هزار میلیارد تومان از درآمد‌های غیر پایدار کاهش یافت و به ارزش افزوده که درآمد پایدار است افزوده شد، تصریح کرد: این موضوع به نوع خود اتفاق بزرگی در بودجه سال ۱۴۰۱ است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ما تلاش می‌کنیم شهر گران اداره نشود، گفت: تا ۱۵ بهمن  باید نرخ عوارض را در شورا مصوب کنیم و این موضوع را که شهر گران اداره نشود، در پیش بینی نرخ عوارض لحاظ خواهیم کرد.

آخوندی در ادامه افزود: با افزایش ۵۷ درصدی حقوق و دستمزد در سال جاری، منابع از بخش تملک دارایی سرمایه‌ای به بخش حقوق و دستمزد منتقل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)