• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۲۰۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۰
آذربایجان غربی » اقتصادی

توسعه پتروشیمی ارومیه با سرمایه گذاری ده میلیون دلاری

با اجرای طرح توسعه پتروشیمی ارومیه تا سال آینده به نخستین تولید کننده پلی آلومنیوم کلراید کشور تبدیل خواهد شد .

طرحهای توسعه پتروشیمی ارومیهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، با اجرای طرح توسعه پتروشیمی ارومیه تا سال آینده به نخستین تولید کننده پلی آلومنیوم کلراید کشور تبدیل خواهد شد .

مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس امروز در بازدید از طرح توسعه پتروشیمی ارومیه با اعلام این خبر گفت : واحد تولید پلی آلومنیوم کلراید با ظرفیت ۲۳ هزار تن در سال با سرمایه گذاری ۱۰ میلیون دلاری توسط گروه پترول و پتروشیمی ارومیه تا آذرماه سال آینده راه اندازی خواهد شد .

رشید قانعی با بیان اینکه پلی آلومنیوم کلراید برای تصفیه در صنعت آب و فاضلاب کشور کاربرد دارد افزود: در حال حاضر بدلیل نبود تولید این ماده شیمیایی با ارزش در کشور سالانه ۲۰ هزار تن با ارزش ۱۵ میلیارد دلار از طریق واردات تامین میشودکه با آغاز تولید در ارومیه نه تنها نیاز کشور تامین میشود بلکه میتوان ۳ تا ۵ هزار تن در سال را صادر کرد.

وی به صد درصد رسیدن تمام خطوط تولیدی در پتروشیمی ارومیه را از دیگر دستاوردهای طرح توسعه عنوان و اضافه کرد: تا پایان سال جاری رسیدن به این ظرفیت را که هم در تکمیل زنجیره ارزش و هم در توسعه منطقه و افزایش اشتغال نقش دارد جشن خواهیم گرفت.

مدیرعامل گروه پترول توسعه پتروشیمی مناطق غرب و شمال غرب را که در سالهای قبل مغفول مانده بودند را از سیاست های جدید توسعه ای بیان و تصریح کرد : از امسال به بعد نگاه به پتروشیمی های ارومیه ، کرمانشاه و ایلام همانند پتروشیمی های مستقر در ماهشهر و عسلویه خواهد بود.

قانعی از رشد ۳ درصدی تولید از لحاظ وزن و ۲۰۰ درصدی از لحاظ ارزش ریالی گروه پتروشیمی پترول خبر داد و گفت: ارزش هلدینگ از هزار هزار میلیارتومان عبور کرده است و سود سالانه هم به بیش از ۱ هزار میلیارد تومان در سال رسیده است.

وی رسیدن به این موفقیت مهم را نتیجه نگاه یکسان به همه پتروشیمی های گروه دانست و تصریح کرد : تکمیل نبودن زنجیره های ارزش یکی از مهمترین دلایل کاهش تولید واحدهای پتروشیمی در سالهای قبل بوده است.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس توسعه در تولید کود شیمیایی را از دیگر عوامل موفقیت عنوان و اضافه کرد : در حال حاضر در سبد محصولات خلیج فارس تمام گروه های کود را شامل اوره و سلفات ها را داریم و اماده توسعه بخش تولید کود هستیم .

قانعی با انتقاد از رویکرد وزارت جهاد کشاورزی در ممنوعیت صادرات کودهای شیمیایی و عدم پرداخت به موقع طلب واحدهای پتروشیمی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان فقط طلب پتروشیمی ارومیه و لردگان از وزارت جهاد کشاورزی است که پرداخت نمیشود چطور میتوان انتظار داشت با این سقف بدهی واحدهای تولیدی نسبت به توسعه خود اقدام کنند !

وی دقیق نبودن استانداردها را از دیگر مشکلات بیان کرد وگفت : استانداردها در بخش کشاورزی با ظرفیت های تولیدی مطابقت ندارند و باعث خود تحریمی صادرات شده است و وزارت جهاد کشاورزی حاضر نیست با تغیر رویکرد خود اجازه فعالیت پتروشیمی ها در صادرات کود شیمیایی را بدهد.

پتروشیمی ارومیه در حال حاضر با تولید ۴۶ هزار تن سولفات آمونیوم رتبه نخست کشور و با ۴۰ هزار تن تولید سولفات پتاسیم رتبه دوم این دو کود با ارزش را دارد.

 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)