• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۲۰۸۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۳
بین الملل
در شبانه روز گذشته؛

ژاپن رکورددار بیشترین ابتلا و فوت ناشی از کرونا

ژاپن با ثبت ۴۴۹ قربانی کرونا و ۱۲۵ هزار و ۱۰۸ مورد ابتلا در جایگاه نخست بالاترین میزان فوتی و ابتلای روزانه کرونایی در شبانه روز گذشته در جهان قرار گرفت.

ژاپن با ۴۴۹ فوتی در صدر لیست قربانیان کرونابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از وبسایت ورلد میترز، طبق جدیدترین آمار از میزان ابتلا به ویروس کرونا و شمار تلفات بیماری کووید-۱۹ در جهان، تا به امروز حداقل ۶۷۲ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۹۶۹ مورد ابتلا به کووید-۱۹ و حداقل شش میلیون و ۷۳۶ هزار و ۴۸ مورد مرگ بر اثر آن در جهان ثبت شده است. همچنین طبق آمار موجود تاکنون حداقل ۶۴۳ میلیون و ۷۴۸ هزار و ۱۱۶ بیمار مبتلا به کرونا از این بیماری بهبود یافته اند.
طبق آمار ثبت شده از ابتدای همه گیری تا کنون : آمریکا با ابتلای ۱۰۳ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۱۶۸ نفر و فوت یک میلیون و ۱۲۷ هزار و ۵۹ نفر بر اثر کرونا در صدر قرار دارد.

همچنین شبانه روز گذشته در آمریکا ۲۶ هزار و ۱۵۷ نفر به کرونا مبتلا شدند و ۳۴۸ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند. آمریکا بعد از ژاپن بالاترین میزان فوتی ناشی از کرونا را در شبانه روز گذشته داشته است.

ژاپن با ثبت ۴۴۹ قربانی کرونا و ۱۲۵ هزار و ۱۰۸ مورد ابتلا در جایگاه نخست بالاترین میزان فوتی و ابتلای روزانه کرونایی در شبانه روز گذشته در جهان قرار گرفت. مجموع مبتلایان کرونا در ژاپن به ۳۱ ملیون و ۷۲۲ هزار و ۹۱۸ نفر و مجموع فوتی‌ها به ۶۳ هزار و ۷۶۹ نفر رسیده است.
آلمان بعد از ژاپن و آمریکا، بالاترین میزان فوتی روزانه کرونا را در شبانه روز گذشته در جهان داشته است. در آلمان تعداد کل موارد ابتلا به کرونا به ۳۷ میلیون و ۶۴۹ هزار و ۸۰۸ مورد و تعداد تلفات این بیماری ۱۶۴ هزار و ۳۹۱ مورد اعلام شده است. طی شبانه روز گذشته در آلمان ۱۲ هزار و یک نفر به جمع مبتلایان و ۲۳۸ نفر به جمع فوتی‌ها اضافه شده است.
فرانسه نیز از نظر فوتی کرونایی در شبانه روز گذشته در رتبه چهارم فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان قرار گرفت. در فرانسه تعداد کل ابتلا به کرونا به ۳۹ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۲۸۱ مورد و تلفات آن ۱۶۳ هزار و ۶۴۴ مورد اعلام شده است. طی شبانه روز گذشته در فرانسه پنج هزار و ۸۹۴ مورد ابتلا و ۸۲ مورد فوتی ثبت شده است.
در برزیل نیز روز گذشته ۱۴ هزار و ۲۸۵ مورد جدید ابتلا به کرونا و ۷۷ مورد مرگ ثبت شد و تعداد کل تلفات کرونا به ۶۹۵ هزار و ۶۶۸ نفر رسید.
در هنگ کنگ نیز در شبانه روز گذشته سه هزار و ۷۹۳ نفر به کرونا مبتلا شدند و ۵۶ نفر فوت کردند.
در شبانه روز گذشته در مجارستان نیز ۸۶۶ مورد ابتلای جدید و ۵۱ مورد فوتی ثبت شد.
در روسیه تعداد کل ۲۱ میلیون و ۸۷۰ هزار و ۴۲۲ مورد ابتلا به کرونا و ۳۹۴ هزار و ۵۲۹ مورد مرگ بر اثر آن گزارش شده است. ۵ هزار و ۴۷۸ مبتلای جدید طی شبانه روز گذشته در روسیه به ثبت رسیده و ۴۶ نفر نیز جان باخته اند.
از نظر ابتلا به کرونا، کره جنوبی بعد از ژاپن بالاترین میزان ابتلای به کرونا در شبانه روز گذشته در جهان را داشته است. کره جنوبی ۳۶ هزار و ۹۰۸ مورد ابتلای جدید و ۴۳ مورد فوتی جدید را در شبانه روز گذشته به ثبت رسانده است. در کره جنوبی تعداد کل ابتلا به کرونا ۲۹ میلیون و ۸۹۸ هزار و ۱۴۲ مورد و تلفات آن ۳۳ هزار و ۵۷ مورد اعلام شده است.
در تایوان نیز در شبانه روز گذشته، ۲۱ هزار و ۳۱ نفر به کرونا مبتلا شدند و ۲۶ نفر جان خود را از دست دادند.
در شبانه روز گذشته در فیلیپین نیز ۲۸۷ مورد ابتلای جدید و ۱۹ مورد فوتی ناشی از کرونا ثبت شد.
در (فلسطین اشغالی) نیز شبانه روز گذشته هزار و ۵۸۹ نفر به کرونا مبتلا شدند و ۱۱ مورد فوتی ثبت شد. مجموع مبتلایان به کرونا به ۴ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۸۱۱ نفر و مجموع فوتی به ۱۲ هزار و ۱۳۷ نفر رسیده است.
استونی و اندونزی نیز در شبانه روز گذشته به ترتیب ۱۱ و ۱۰ مورد فوتی براثر کرونا را ثبت کردند.
بر اساس به روزرسانی آمار واکسیناسیون کرونا در کشور‌های جهان که ۱۵ ژانویه به روزرسانی شده است، تاکنون ۵.۵۱ میلیارد نفر تقریبا معادل ۷۱.۸ درصد جمعیت جهان دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
میزان واکسیناسیون در جهان ۱۳.۱۷۴ میلیارد دوز معادل ۱۷۲ دُوز برای هر ۱۰۰ نفر است. با این حال شکاف قابل توجهی بین برنامه‌های واکسیناسیون در کشور‌های مختلف دیده می‌شود.
آمار واکسیناسیون این کشور‌ها به شرح زیراست:
در آمریکا تا کنون ۸۰% مردم در برابر کرونا واکسینه شده اند که از این تعداد ۶۸% دو دوز واکسن و ۳۴% دوز تقویتی واکسن را دریافت کرده اند. در هند، ۷۵% مردم واکسن دریافت کرده اند که ۷۰% کاملا واکسینه شده اند و ۱۶% دوز تقویتی را دریافت کرده اند.
در برزیل، ۸۹% مردم واکسن زده اند و از این تعداد ۸۳% به طور کامل واکسینه شده اند و ۵۹% دوز تقویتی واکسن را دریافت کرده اند. در فرانسه این آمار به ترتیب، ۸۱% آمار واکسیناسیون، ۷۹% دریافت دو دوز واکسن و ۷۰% دریافت دوز تقویتی کرونا اعلام شده است. در آلمان ۷۸% تا کنون واکسن زده اند و ۷۶% دو دوز واکسن و ۷۸% دوز تقویتی واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
انگلیس تا کنون ۸۱% مردم خود را در برابر کرونا واکسینه کرده است که ۷۶% این تعداد دو دوز واکسن و ۶۰% تعداد دوز تقویتی کرونا را دریافت کرده اند. در ایتالیا این آمار به ترتیب ۸۴% واکسن، ۸۰% دو دوز واکسن و ۷۷% دوز تقویتی واکسن است. در روسیه تا کنون ۶۱% واکسن زده اند و از این تعداد ۵۵% دو دوز واکسن و ۱۴% دوز تقویتی واکسن را دریافت کرده اند.
در ایران هم تا کنون ۷۹% از مردم در برابر کرونا واکسینه شده اند و از این تعداد ۷۱% دو دوز واکسن و ۳۸% دوز تقویتی واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
از خودتان نمی پرسید، ژاپنی ها که این همه واکسن فایزر زده اند و چند دوز هم زنده اند، چرا در چنین وضعیتی هستند؟! آمریکا و آلمان و فرانسه چطور؟!
نظر شما
آخرین اخبار
بانوان بوکسور در رینگ کشوری
سرمایه گذاری ۲۰۰ همتی دولت در صنعت آب و برق گلستان
توسعه فضا‌های آموزشی در دزپارت استان خوزستان
دوره تخصصی «نهج‌البلاغه‌پژوهی» برگزار می‌شود
زلزله ۳.۵ ریشتری در حوالی چلگرد
پیشرفت چشمگیر کتابخانه مرکزی مازندران پس از ۱۸ سال
افتتاح فاز یک پروژه پرورش گوسفند داشتی پرتولید در شهرستان مهریز 
دانه‌های برف در همدان، باز هم زینت بخش زمین شد
نقش کلیدی تغذیه و فعالیت بدنی در پیشگیری از تحلیل عضلانی
پرداخت هزار و ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و کارآفرینی در خراسان جنوبی
دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا؛ صدرنشینی میزبان در روز دوم
دهدشت پر بارشترین منطقه استان در بارشهای امروز
عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 
خوزستان، نائب قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان کشور
افتتاح طرحهای تقویت پست برق خراسان رضوی با ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار
روزشمار انقلاب اسلامی در اردبیل
حل مسئله محور؛ رویکرد اصلی جایزه ملی «تا ثریا»
واگذاری۱۰ هزار سند بنیاد علوی در کشور
امدادرسانی به ۵۹۵ حادثه دیده برف وکولاک در استان
یک باند کلاهبرداری در شاهرود متلاشی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)