• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۲۲۵۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۴

۵ نکته مهم برای تهیه کنسرو ذرت در منزل

کنسرو ذرت یکی از کنسرو‌های پر کاربرد در دنیای آشپزی است که برای تهیه انواع سالاد، سوپ، فست فود و غذا‌های مدرن به کار می‌رود.

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما ، ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطی‌های کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم‌پز از فروشگاه‌های سبزیجات تهیه می‌کنیم.

طبیعی است که تهیه کنسرو ذرت در منزل با روشی بسیار آسان و بدون استفاده از مواد نگه دارنده و طعم دهنده‌ها بسیار سالم‌تر و مطمئن‌تر خواهد بود؛ پس بهتر است دست به کار شوید و یک کنسرو ذرت بسیار آسان و فوری را در منزل تهیه کنید.

۵ نکته مهم برای تهیه کنسرو ذرت در منزل

در ادامه این مطلب طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی همراه با ارائه نکات مهم مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کنسرو ذرت

بلال تازه: ۵ عدد
نمک: ۵ قاشق مرباخوری
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
آب: به میزان لازم

طرز تهیه کنسرو ذرت

مرحله اول: ابتدا بلال‌ها را پوست کنید و دانه‌های ذرت را با دست جدا کنید. یک قابلمه مناسب را پر از آب کنید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس دانه‌های ذرت را توی آب جوش بریزید و پانزده دقیقه زمان بدهید تا ذرت با آب بجوشد. سپس اجاق گاز را خاموش کنید. شیشه‌های تمیز و خشکی را که از قبل برای تهیه کنسرو آماده کرده‌اید، روی میز بچینید و با یک ملاقه سوراخ‌دار ذرت‌ها را از قابلمه خارج کنید و داخل شیشه‌های تمیز بریزید. شیشه را به اندازه‌ای که یک بند انگشت از سرش خالی باشد، پر کنید. حالا توی هر شیشه یک قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید؛ سپس داخل شیشه‌ها را با همان آبی که ذرت در آن جوشیده است، پر کنید و درب شیشه‌ها را محکم ببندید.

مرحله دوم: سعی کنید حتما درب شیشه‌ای که برای این کار در نظر گرفته‌اید، فلزی باشد. حالا شیشه‌ها را دوباره توی یک قابلمه بزرگ کنار هم بچینید و قابلمه را با آب پر کنید. اجاق گاز را روشن کنید تا آب قابلمه جوش بیاید و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا شیشه‌ها توی قابلمه آب جوش، بمانند. سپس اجاق را خاموش کنید و شیشه‌های کنسرو را بیرون بیاورید. یک حوله یا دستمال تمیز روی میز یا کابینت پهن کنید و شیشه‌های کنسرو ذرت را به صورت سرو ته روی دستمال قرار بدهید و بگذارید یک ساعت در آن حالت بمانند تا هوای اضافی داخل شیشه خارج شود. کنسرو ذرت شما آماده است. این کنسرو خانگی را می‌توانید هم در یخچال و هم در جای خنک و خشک نگهداری کنید. این تعداد بلال برای تهیه ۴ تا ۵ شیشه کنسروی در نظر گرفته شده است.

۵ نکته مهم برای تهیه کنسرو ذرت در منزل

۵ نکته مهم برای تهیه کنسرو ذرت

۱- برای تهیه این کنسرو به شیشه‌هایی با در فلزی خشک، تمیز و سالم نیاز دارید. قبل از تهیه کنسرو حتماً در‌های فلزی شیشه را داخل آب درحال جوش بجوشانید و بعد با یک دستمال تمیز آن‌ها را کاملاً خشک کنید. توجه داشته باشید که درب شیشه زنگ زده و باد کرده نباشد.

۲- بهترین بلال برای تهیه کنسرو ذرت بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه‌های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه کنسرو مناسب هستند. دانه‌های این نوع بلال بعد از کنسرو شدن به رنگ زرد روشن هستند و هرگز تیره نمی‌شوند.

۳- برای اینکه بتوانید دانه‌های ذرت را راحت‌تر جدا کنید، ابتدا با کمک چاقو یک ردیف عمودی از بلال را خالی کنید. به این صورت ردیف‌های بعدی به راحتی و با دست خالی می‌شوند.

۴- بهتر است برای تهیه کنسرو ذرت از سرکه استفاده نکنید؛ زیرا سرکه طعم شیرین و دلچسب ذرت را از بین می‌برد.

۵- برای تهیه کنسرو ذرت داخل هر شیشه کنسروی متوسط یک قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید. در صورتی که دانه ذرت شما بیش از اندازه شیرین است، می‌توانید شکر را حذف کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)