• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۲۳۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۹
علمی و فرهنگی » زنان و خانواده

برخی از میادین و خیابانها به نام بانوان شهیده

دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان : پیگیر طرح نامگذاری برخی از میادین و خیابانهای تهران به اسم بانوان شهیده هستیم.

برخی از میادین و خیابانها به نام بانوان شهیدهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، خانم لاله افتخاری دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان در برنامه شهر آفتاب رادیو تهران ، از چگونگی برگزاری همایش بین المللی بانوی مهر سخن گفت.

سوال: با خبر شدیم از برگزاری ششمین دوره همایش بین المللی بانوی مهر خانم افتخاری با چه هدفی این نمایش آغاز شده و البته به اهدافش دست یافته یا خیر ؟

افتخاری: بسم الله الرحمن الرحیم همانطور که فرمودید در روز چهارشنبه بیست و هشتم دی ماه همایش بین المللی بانوی مهر به عنوان ششمین همایش در برج میلاد برگزار شد در این همایش افتخار داشتیم در خدمت حدود هزار نفر از هموطنان بیش از ۷۰ نفر از شیفتگان فرهنگ فاطمی از کل دنیا باشیم به حمدالله محور های خوبی که بیشترمورد نیاز جامعه در این همایش مطرح شده بود که به مقولاتی رسید به خاطر اینکه همایش همایش علمی پژوهشی با مجوز بود و همینطور آثار فرهنگی و هنری گرفته بود از فیلم و کلیپ و مطالب دیگری که بود در این همایش همانطور که فرمودید اهدافی که بود همگرایی بین دستگاه‌ها و سازمان ها و نهادها ایجاد بشود برای اینکه این ها بتوانند در محورهای اصلی همایش در مورد جمعیت ، مادر فاطمی وتمدن اسلامی با یکدیگر به یک مشارکت مطلوبی برسند برای همین بود که بیش از 25 دستگاه و سازمان و نهاد و موسسات علمی و پژوهشی و دانشگاهها ، وزارت خانه ها اینها دور هم جمع شده بودند و حاصل آن این همایش شد و از طرف دیگر حضرت آقا در ملاقاتی که اخیراً توفیق داشتند جمعی از بانوان خدمتشون شرفیاب بشوند تاکید بر بحث ایثار و شهادت و گسترش این فرهنگ داشتند مطالعه خاطرات همسران شهدا و مباحثی از این قبیل داشتند که خوب یکی از محورهای همایش هم تاثیر بانوان بر گسترش و فرهنگ ایثار و شهادت بود که هم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هم تصاویر شهدای بانو بود که مزین شده بود اطراف برج میلاد به تصاویر این عزیزان که الگوی یک زن موفق مسلمان این شهدا هستند و همینطور به نیابت از شهید بزرگوار شهید ابومهدی المهندس و همرزمشان و در حقیقت فرمانده ایشان شهید سلیمانی عزیز این همایش برگزار شد و تصاویر نیابت از شهدا بود و اقداماتی که شده بود کارتهایی که انجام شده بود که ما به نیابت از این شهدا در مقابل همه برنامه های استکبار چه درباره جمعیت و چه مسائل دیگر می ایستیم .

سوال : خانم افتخاری اتفاقاً ما هم در برنامه شهر آفتاب هر روز برنامه را به یک شهید همشهری تقدیم می کنیم حالا شاید در جریان باشید ما در برنامه های قبلمان 29 روز برنامه را به نام شهیده تهرانی نامگذاری کردیم حالا شما هم در این اجلاس کار مشابه ای داشتید ظاهراً نامگذاری میادین و محورهای تهران به نام بانوان شهید این طرح به کجا رسید ؟ افتخاری : این طرح را پیگیر هستیم مصوبه شورای شهر داشته و قرار است که ایشالا برخی از میادین و برخی از خیابانها به اسم بانوان شهیده باشد همین کار به عنوان یک همایش مقدماتی بین المللی برای این همایشی که برگزار شد در آذر ماه در هرمزگان انجام گرفت و بندر هرمز با نام یک بانوی شهیده بانو فاطمه نیک نامگذاری شد از این همفکری و همگرایی که هست واقعاً باید استقبال کنیم اینکه زحمت کشید وحسن انتخاب داشتید که برنامه های خودتان را به نام شهدا گذاشتید. 

سوال : برای هفتمین دوره همایش بانوی مهر قرار شد چه کنید امکان دارد در یک دقیقه پاسخگو باشید ؟

افتخاری : ما بعد از این برنامه نشست خیلی خوبی با اعضاء هیات امناء جهانی زنان مسلمان و اعضای مجمع عمومی داشتیم و دیروز مصوب شد یکسری برنامه های اصلی برای سال آینده هفتمین همایش بانوی مهر و نشستهای مقدماتی باید انجام بشود یعنی همچنان که از نام آن مشخص است سال گذشته پنجمین مرتبط بود و دوباره الان هم هست البته این نکته هم لازم به ذکر است که ما در فاصله دو همایش که در ولات حضرت زهرا (س) برگزار می شود همایش های مشابه ای در کشور عراق و لبنان و دیگر کشورهایی که اتحادیه در آنها شعبه هایی دارد برگزار می شود .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)