• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۲۵۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۳
بین الملل » اقتصادی

سال ۲۰۲۳ فشار همچنان بر اقتصاد جهان ادامه دارد

براساس پیش بینی‌های انجام شده، سال ۲۰۲۳ همچنان سالی سخت برای اقتصاد جهانی خواهد بود و شرکت‌ها همچنان به اخراج کارکنان و کاستن از فرصت‌های شغلی ادامه خواهند داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی و براساس پیش بینی‌های انجام شده، سال ۲۰۲۳ همچنان سالی سخت برای اقتصاد جهانی خواهد بود و شرکت‌ها همچنان به اخراج کارکنان و کاستن از فرصت‌های شغلی ادامه خواهند داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ژانویه، ماهی است که ما معمولاً وقایع سال نو میلادی را پیش بینی و برای خود برنامه ریزی می‌کنیم. آیا امسال سالی است که باید به دنبال شغلی جدید باشیم؟ اما امسال پیدا کردن شغل جدید چندان ساده نخواهد بود، زیرا اقتصاد جهانی روی لبه پرتگاه رکود قرار دارد؛ این حرفیست که بانک جهانی می‌زند. شمار فزاینده‌ای از شرکت‌ها در حال کاستن از فرصت‌های شغلی خود هستند تا از این طوفان جان سالم به در ببرند. این موضوع در حوزه فناوری بیشتر به چشم می‌خورد و درباره آن‌ها هم شنیده ایم. شرکت‌هایی مثل آمازون (با کاهش ۱۸ هزار فرصت شغلی)، مایکروسافت (با کاهش ده هزار فرصت شغلی)، فیس بوک، یعنی متا (با کاهش ۱۱ هزار فرصت شغلی) و توئیتر (با کاهش ۳۵۰۰ فرصت شغلی) این را در کاهش تبلیغاتی که شرکت‌های دیگر به آن‌ها می‌سپارند، احساس می‌کنند.
در بخش بانکداری، نگرانی از این که شرکت‌ها پول کمتری برای معامله داشته باشند باعث کاستن از فرصت‌های شغلی شده است. کردیت سویس (با کاهش نه هزار فرصت شغلی)، گلدن سکس (با ۳۲۰۰ فرصت شغلی)، مورگان استنلی (با کاهش ۱۶۰۰ فرصت شغلی) از این جمله اند. شرکت‌های کالا‌های مصرفی هم زیر فشار قرار دارند. در ماه‌های اخیر شرکت‌هایی مانند فورد (با کاهش سه هزار فرصت شغلی)، خرده فروشی اچ اند ام (با کاهش ۱۵۰۰ فرصت شغلی)، تولید کننده تجهیزات پزشکی فیلیپس (با کاهش چهار هزار فرصت شغلی) و شرکت تحویل مواد غذایی دور دَش (با کاهش ۱۲۵۰ فرصت شغلی) از کاهش فرصت‌های شغلی خبر داده اند. برای بسیاری از شرکت ها، کارکنان ادمینی و کارمندان دفتر اصلی بیش از کارکنان بخش اصلی و خط مقدم در معرض اخراج قرار دارند؛ در حالی که کارمندان دارند خود را به دور کاری و زندگی بعد از دوران همه گیری کرونا عادت می‌دادند. به صورت کلی، در بزرگترین اقتصاد دنیا یعنی آمریکا، فدرال رزروز یا همان بانک مرکزی انتظار دارد میزان بیکاری از سه ممیز هفت دهم درصد به ۴/۶ درصد افزایش یابد. همچنین بانک مرکزی اروپا نیز پیش بینی کرده است میزان بیکاری در حوزه یورو از شش و نیم درصد به شش ممیز نه دهم درصد افزایش یابد. در این دو حوزه مهم اقتصادی در جهان، میلیون‌ها فرصت شغلی از دست می‌رود و در چین نیز نگرانی‌ها و بی اطمینانی‌های زیادی درباره برداشته شدن محدودیت‌های کرونایی وجود دارد؛ باید دید اصلی‌ترین عامل این میزان از کاهش فرصت‌های شغلی چیست؟ شرکت‌ها به صورت فزاینده این نگرانی را دارند که کاهش رشد اقتصاد جهانی باعث کاسته شدن از تقاضا برای تولیدات آن‌ها خواهد شد. بانک جهانی می‌گوید تورم در سال جاری در سطح دنیا کاهش می‌یابد، ولی میزان تورم همچنان بالای پنج درصد (۵/۲ درصد) خواهد بود و به دلیل جنگ در اوکراین و ادامه تاثیراتی که از همه گیری وجود دارد، بیشتر کالا‌ها همچنان گران خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
برخورد دستگاه قضایی خوزستان با فساد در طرح‌های فاضلاب
بسته خبر‌های کوتاه ۵ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
واگذاری زمین باید باتوجه به ملاحظات زیست محیطی انجام شود
توسعه فیبرنوری گامی به سوی ارتقای زیرساخت شبکه ارتباطی خوزستان
اوقات شرعی اهواز، ۶ اسفند ۱۴۰۴
ممنوعیت تردد شناور‌های خودروبر از بنادر چارک و آفتاب به کیش، فردا از ساعت ۱۳
اجرای طرح آسفالت معابر شهر دوگنبدان
درخشش تیم موی تای بانوان زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
ثریا آقایی به کشور بازگشت
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)