• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۰۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۹
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

صادرات محصولات سیستان و بلوچستان به کشورهای مختلف

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان گفت: محصولات و کالاها از سیستان و بلوچستان به کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، عراق، کویت، امارات، ترکمنستان، ازبکستان، اندونزی و تاجیکستان و لبنان صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ؛ خاشی  گفت: ارزش کالاهای صادراتی از طریق گمرکات این استان از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۲۵۸ میلیون و ۴۴۷ هزار و ۵۵۵ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال سه درصد افزایش یافته است.صادرات محصولات سیستان و بلوچستان به کشورهای مختلف

عمده اقلام صادرات قطعی گمرکات استان در این مدت سیمان، کلینکر، سنگ تراورتن، کک زغال، زغال سنگ حرارتی، خرما، گاز، تره بار، سم کشاورزی، گوجه فرنگی، پودر رختشویی، سیب درختی، آلو بخارا، کشمش تیزابی، کاشی، میگو، ماهی، کنسرو ماهی و سایر محصولات کشاورزی و مواد خوراکی مجاز بوده است.

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان در ادامه در تشریح اقدامات حوزه ترانزیت بیان کرد: طی ۱۰ ماه ابتدایی سال ۳۱ هزار و ۹۷۷ کامیون و ۹۶۳ واگن به وزن ۶۶۰ هزار و ۳۰۳ تن شامل لوازم یدکی مستعمل خودرو، ماش، سنگ لاجورد، مغز بادام، گاز، سیب درختی، لاستیک، سیب زمینی، برنج خوراکی، گاز مایع، سیمان و گوگرد از طریق گمرکات میلک، میرجاوه و چابهار به کشورهای پاکستان، افغانستان، چین، جمهوری آذربایجان، امارات، هند و عراق ترانزیت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۱۶ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: از ابتدای سال تاکنون کل کالای صادراتی خروجی از طریق گمرکات سیستان و بلوچستان از نظر ارزشی یک میلیارد و ۲۵۸ میلیون و ۴۴۷ هزار و ۵۵۵ دلار و از نظر وزنی سه میلیون و ۷۱۶ هزار و ۲۸۹ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش سه درصد و از نظر وزن هشت درصد افزایش داشته است.

وی بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون هشت هزار و ۹۵۰ فقره پروانه صادراتی به ارزش ۲۲۷ میلیون و ۷۳۱ هزار و ۲۳۹ دلار به وزن یک میلیون و ۴۷۰ هزار و ۸۳۸ تن بابت صادرات قطعی از گمرکات زاهدان، میرجاوه، میلک، چابهار و پیشین و بازارچه‌های مرزی میلک، میرجاوه، پیشین، گمشاد، کوهک و جالق سراوان و ریمدان تشکیل شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد پروانه ۳۶ درصد افزایش، از نظر ارزش ۲۹ درصد افزایش و از نظر وزن ۵۳ درصد افزایش نشان می‌دهد.

خاشی گفت: در حوزه کالاهای اظهار شده در سایر گمرکات کشور خروجی از گمرکات و بازارچه‌های مرزی استان نیز ۳۱ هزار و ۶۰۳ فقره پروانه به ارزش یک میلیارد و ۳۰ میلیون و ۷۱۶ هزار و ۳۱۶ دلار به وزن ۲ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۴۵۱ تن اعلام وصول شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد پروانه ۹ درصد کاهش، از نظر ارزش یک درصد کاهش و از نظر وزن ۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: عمده اقلام خروجی این حوزه شامل گاز، قیر، سیمان، کاشی و سرامیک، آهن و فولاد، مواد غذایی مجاز و تره بار بوده است.

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان به عملکرد حوزه واردات قطعی اشاره و اظهارداشت: از ابتدای سال تاکنون پنج هزار و ۷۴۶ فقره اظهارنامه وارداتی به ارزش یک میلیارد و ۵۹۲ میلیون و ۴۲۱ هزار و ۶۵ دلار به وزن یک میلیون و ۶۷۱ هزار و ۸۲۱ تن تشکیل شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد اظهارنامه ۴۰ درصد افزایش، از نظر ارزش ۴۰ درصد افزایش و از نظر وزن ۱۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی افزود: عمده اقلام وارداتی به استان شامل گندم، برنج، ذرت دامی، جو دامی، انبه، موز، کنجد، سیب زمینی، دام زنده، پارچه، چای، چتایی، لوازم یدکی خودور سواری، لاستیک اتوموبیل سبک و سنگین، دستگاه‌های خنک کننده، ادویه، ماهی و برخی اقلام مجاز دیگر بوده است.

خاشی ادامه داد: این اقلام بیشتر از کشورهای روسیه، پاکستان، فرانسه، آلمان، هند، برزیل، امارات متحده عربی، چین، تایلند، هلند، کنیا و افغانستان وارد شده است.

وی به خدمات مسافری اشاره کرد و اظهارداشت: از ابتدای سال تاکنون به ۲۶۱ هزار و ۷۸۵ مسافر ورودی و ۲۲۲ هزار و ۱۳۹ مسافر خروجی از گمرکات استان خدمات گمرکی و تشریفات مسافری ارائه شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل مسافران ورودی ۲۷۹ درصد افزایش و مسافران خروجی ۲۴۸ درصد افزایش داشته است.

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان افزود: این افراد از سالن‌های مسافری گمرک در مرزهای میلک، میرجاوه و ریمدان و همچنین فرودگاه‌های زاهدان و فرودگاه کنارک تردد کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)