• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۲۱۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

اختصاص بودجه ۴۷ هزار میلیارد تومانی به طرح «پزشک خانواده»

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۷ هزار میلیارد تومان در لایحه بودجه سال آینده به طرح «پزشک خانواده» اختصاص داده شده است.

اختصاص ۴۷ هزار میلیارد تومان در لایحه بودجه به طرح «پزشک خانواده»به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس کمیته بهزیستی و توانبخشی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه طبق قوانین بالادستی، سازمان برنامه و بودجه موظف است که یک درصد مالیات بر ارزش افزوده را به حساب وزارت بهداشت واریز کند، گفت: امسال برای آن سقف ۳۵ هزار میلیارد تومان تعیین کرده اند، اما پیش بینی ما ۵۰ هزار میلیارد تومان است؛ بنابراین ۱۵ هزار میلیارد تومان کسری وجود دارد که به نظر من سازمان برنامه و بودجه باید در این خصوص تجدید نظر کند.

محمد علی محسنی بندپی در خصوص بودجه حوزه بهداشت و درمان کشور، گفت: یکی از نقاط قوت بودجه حوزه بهداشت و درمان، واقعی بودن هزینه‌های دانشگاه علوم پزشکی است که به عملکرد پارسال دانشگاه اضافه کرد که اتفاق خوبی در لایحه بودجه است. بحث تعرفه خدمات پرستاران و نظام ارجاع و پزشک خانواده هم از دیگر مباحث است که ۴ و ۶ دهم برای تعرفه پرستاری و ۴۷ هزار میلیارد تومان هم برای پزشک خانواده گذاشتند که در کمیسیون بهداشت و درمان باید تلاش کنیم تا اجرایی شود.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از مهمترین ضعف‌های حوزه بهداشت و درمان بودحه، بحث حذف ردیف «سایر» در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است که در این ردیف، حدود ۱۶ بخش وجود داشت که برای هزینه ایاب و ذهاب دانشجویی و کارکنان، غذای دانشجویی، تعمیرات خوابگاه دانشجویی هزینه می‌کردند که این بخش را حذف کردند که به نظر من با این کار، دانشگاه آسیب زیادی می‌بیند.

آقای بندپی گفت: مسئله دیگر تعیین سقف برای یک درصد ارزش افزوده است. طبق قوانین بالادستی، سازمان برنامه و بودجه موظف است که یک درصد مالیات بر ارزش افزوده را به حساب وزارت بهداشت واریز کند که امسال برای آن سقف ۳۵ هزار میلیارد تومان تعیین کرده، اما پیش بینی ما ۵۰ هزار میلیارد تومان است؛ بنابراین ۱۵ هزار میلیارد تومان کسری وجود دارد که به نظر من سازمان برنامه و بودجه باید در این باره تجدید نظر کند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتبار طرح دارویار در بودجه افزود: در بودجه ۱۴۰۲، ۱۰ درصد هدفمندی را حذف و به جای آن ۶۹ هزار میلیارد تومان به دارو و غذا و تجهیزات پزشکی اختصاص دادند. اما حذف هدفمندی به طور جدی مورد مخالفت جدی ما در کمیسیون بهداشت و درمان است و اگر قرار بود به دارو و غذا و تجهیزات پزشکی پرداخت شود، برآورد معاونت دارو و تجهیزات پزشکی حدود ۱۰۵ هزار میلیارد تومان است؛ یعنی اگر تورم سال آینده را که پیش بینی افزایش آن وجود دارد، همان ۴۰ درصد بانک جهانی و دولت در نظر بگیریم، بیشتر از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان نیاز است که برای تحقق آن تلاش می‌کنیم.

آقای بندپی گفت: دارو و تجهیزات پزشکی از لوازم مورد نیاز اسیب پذیرترین مردم جامعه است که نباید اجازه دهیم آسیب ببیند. من فکر می‌کنم با توجه به اینکه طرح «دارویار» طرح بسیار خوبی بود، اما خوب اجرا نشد، زیرا ما در خراب کردن بهترین طرح‌هایی که در دنیا خیلی خوب اجرا شده است، حرفه‌ای هستیم و شاید مدیران ما در اجرای بهینه این طرح خیلی توجه جدی نکردند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی افزود: در حوزه بهداشت و درمان پیشنهاد‌هایی مطرح کردیم از جمله حذف عوارض گمرکی آمبولانس‌های وارداتی اورژانس ۱۱۵، هلال احمر، خدمات جامعه سلامت و بیمارستان‌ها است؛ پولی که برای خرید آمبولانس گذاشتند هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که فکر می‌کنم کفاف خرید ۳۰۰ یا ۵۰۰ آمبولانس را بدهد درحالی که ناوگان آمبولانس ما فرسوده است که نیاز به نوسازی دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احتمال بازگشت وبا به انگلیس پس از ۱۲۵ سال
آغاز ۲۸ مین دوره مسابقات قهرمانی هاپکیدو کشور جام فجر انتخابی تیم ملی در رشت
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
کلنگ‌زنی ۴۲ میلیارد تومان پروژه با حضور معاون عمرانی استاندار
اعزام کاروان دانشجویان دانشگاه ملی مهارت به اردوی زیارتی راهیان نور
سفر معاون وزیر ارتباطات به برخوار و بررسی مشکلات ارتباطی شهرستان
تساوی سپیدرود و شکست بندرآستارا در تقابل با حریفان در لیگ دسته دوم فوتبال
ابراز خوشحالی مردم استان از بارش باران
برگزاری سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت در تهران
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان و استاندار گلستان از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن
از ظهر شنبه: صدور هشدار دریایی سطح نارنجی
توزیع جهیزیه و تانکر آب در سرخه
برگزاری نشست نظارتی انتخابات شوراهای شهر و‌ روستا
حضور باشکوه مردم در جشن انقلاب؛ پاسخی محکم به جریان‌های بدخواه ایران
تقدیر مردم و خانواده‌های شهدا از حضور حماسی ملت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید ایران و ترکیه بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی
الحاق یک دستگاه آمبولانس‌ به بیمارستان رازی ماهنشان
گرامیداشت یاد و نام شهدای فجرآفرین در گنبدکاووس
تداوم تندباد و بارش پراکنده در اصفهان
۲۲ بهمن تجلی گاه خروش و غیرت مردم کهگیلویه و بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)