• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۲۲۲۹
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
اردبیل » اقتصادی

سه طرح کشاورزی در استان اردبیل از رکود خارج شد

سه طرح کشاورزی در استان اردبیل پس از سال‌ها بلاتکلیفی از رکود خارج شد.

سه طرح کشاورزی نیر از رکود خارج شدبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اعلام این خبر، گفت: اولین طرح مربوط به ایجاد شهرک دامپروری شهرستان نیر در سطح ۱۰ هکتار است که از سال ۱۳۸۵ راکد بوده و هم‌اکنون با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی در هشت ماه آینده مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.
نادر تقی‌زاده با بیان اینکه با افتتاح این طرح شهرستان نیر به قطب دامپروری در استان تبدیل خواهد شد، افزود: برای اجرای این طرح ۹۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که در صورت تکمیل زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از یک هزار نفر در شهرستان نیر فراهم می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل طرح دیگر را تکمیل پایاب سد سرخاب دانست که به دلیل داشتن معارض چندین سال راکد مانده بود و با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال به پیمانکار واگذار شده و بزودی عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سومین طرح راکد را سامانه نوین آبیاری بوسجین نیر اعلام کرد و گفت: این طرح در سطح بیش از ۶۰۰ هکتار قابل اجرا است که هم‌اکنون ۱۷۰ هکتار از عملیات اجرایی آن اجرا شده و ۲۰۰ هکتار دیگر هم در دست اجرا قرار گرفته و بقیه طرح نیز در صورت توافق وراث و معارضین و جلب رضایت آن‌ها اجرا می‌شود.
با بیان اینکه صدور سند اراضی کشاورزی، کشت قراردادی و طرح الگوی کشت از مهم‌ترین برنامه‌های اولویت‌دار وزارت جهاد کشاورزی است، گفت: این طرح بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر خوداتکایی در محصولات استراتژیک اجرا می‌شود و هدف اصلی آن تولید محصولات استراتژیک از جمله گندم، جو و دانه‌های روغنی بوده که در سال اول بر روی محصول گندم هدف‌گذاری شده و در سال‌های آینده سایر محصولات مهم و اساسی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
تقی‌زاده سنددار کردن و حفظ کاربری اراضی کشاورزی را از دیگر مأموریت‌های اصلی سازمان برشمرد و افزود: امور اراضی سازمان دارای وظایف و ماموریت‌های خطیری از جمله تثبیت مالکیت و سندارکردن اراضی کشاورزی و رفع تداخلات اراضی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: اجرای طرح الگوی کشت برای بهره‌وری درست و مدیریت صحیح منابع آب و خاک در استان ضرورت دارد و بحران آبی حاکم در کشور ایجاب می‌کند که با سیاست اصولی و درست از منابع خدادادی بصورت درست استفاده کنیم.
تقی‌زاده ارتقای سطح سلامت مواد غذایی، اصلاح و بهینه کردن الگوی مصرف، حمایت موثر از تولید و صادرات، ارتقاء ضریب بهره‌وری از آب در تولید محصولات کشاورزی و استفاده علمی و بهره‌برداری بهینه از سایر نهاده‌های تولید را از جمله اهداف این طرح ذکرکرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)