• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۳۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
اقتصادی » اقتصاد کلان

تهیه مکمل اقتصادی و گردشگری تبریز ـ ارس باعث رشد شاخص های اقتصادی می شود

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در دیدار با عضو شورای شهر تبریز، گفت: آماده همکاری با شهرداری تبریز برای تدوین بسته‌های ترکیبی و مکمل اقتصاد و گردشگری تبریز-ارس هستیم.

تهیه مکمل اقتصادی و گردشگری تبریز ـ ارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از فرینا، مجید کیانی با بیان اینکه در مسئله اقتصاد گردشگری آذربایجان‌شرقی غفلت شده است، اظهار داشت: تهیه و اجرای بسته مکمل اقتصادی و گردشگری تبریز-ارس راهکار خوبی برای توسعه صنعت توریسم و ارتقاء شاخص‌های اقتصادی آذربایجان‌شرقی است.

کیانی با تاکید بر لزوم قرابت بیش از پیش تبریز و ارس، عنوان کرد: باید از ظرفیتی که قانون و نظام برای توسعه و پیشبرد اهداف عالی کشور فراهم کرده است استفاده کنیم. لازمه تحقق توسعه و رشد اقتصادی، اندیشه و نگاه ژرف و به دور از تعصب و بخشی‌نگری و همکاری و همپوشانی است.

وی با بیان اینکه ارس و تبریز باید شتاب دهنده همدیگر در مسائل اقتصادی باشند، ابراز داشت: اقتصاد گردشگری و تهیه و اجرای بسته‌های مکمل سرمایه‌گذاری بین تبریز و ارس از مسائل مهمی است که مورد غفلت قرار گرفته است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، نبود زیرساخت‌ها و تجهیزات تفریحی در استان را یکی از عوامل مهم مسافرت هموطنان به خارج از کشور عنوان کرد و متذکر شد: نبود شهر بازی مدرن یکی از ضعف‌های بزرگ در تبریز و منطقه آزاد ارس است. ما آماده هرنوع همکاری برای راه‌اندازی این زیرساخت مهم در ارس هستیم.

کیانی با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساخت‌های جذاب و مدرن و استفاده از طبیعت زیبای این منطقه برای جذب گردشگران، توضیح داد: غفلت‌های تاریخی در حوزه گردشگری ارس رخ داده و عدم توجه به حاشیه رود و ساحل سازی در این طبیعت و مناظر شگفت انگیز و همچنین بی‌توجهی مطلق به جنگل‌های باشکوه و زیبای محدوده خداآفرین موجب تعجب است.

وی با بیان اینکه ما اقتصاد را برای فرهنگ می‌خواهیم، اعلام کرد: هر نوع بی‌توجهی به این ظرفیت‌های کم نظیر، زمینه‌سازی برای خروج ارز و بروز مشکلات و آسیب‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و جفا در حق کشور است. ما در حال تلاش برای جذب سرمایه‌گذار برای راه اندازی پروژه‌های تفریحی و سرگرمی مدرن و احداث فرودگاه تفریحی و ورزشی در خداآفرین و ساحل سازی زیبا در حاشیه رود ارس برای جذب گردشگران داخلی و خارجی هستیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، تهیه و اجرای بسته‌های ترکیبی گردشگری تبریز ـ ارس را مورد تاکید قرار داد و گفت: با همکاری شهرداری تبریز و استفاده از ظرفیت آژانس‌های گردشگری و تدوین و اجرای تور‌های ترکیبی از تبریز تا ارس و کلیبر و حتی تا کشور‌های همسایه، چرخه اقتصاد استان را به سمت رونق اقتصاد و اشتغالزایی سوق دهیم.

کیانی، خرید و اقامت و غذا و شهر خوب را معیار‌های اصلی ایرانیان برای انتخاب مقصد گردش و تفریح عنوان کرد و افزود: پشتیبانی ظرفیت‌های اقامتی، رستوران‌ها و میراث تاریخی و فرهنگی تبریز نقش بسزایی در موفقیت قطعی تور‌های ترکیبی تبریز ـ ارس خواهد داشت.

وی، ساماندهی مشاغل بازار تبریز و ارس، عدم واردات کالای خارجی مشابه ایرانی و نقش آفرینی بازار ارس برای تکمیل بازار تبریز را مهم ارزیابی کرد و گفت: رونق صنعت گردشگری و تجارت در تبریز و ارس باید با ارزیابی‌های کارشناسانه و ارائه فرصت‌ها و مشوق‌های مکمل سرمایه‌گذاری تحقق یابد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه ارس اکسپو و معرفی توانمندی‌ها، دستاورد‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری در منطقه آزاد ارس، گفت: آماده میزبانی از مجموعه سرمایه گذاری شهرداری تبریز برای آغاز همکاری‌های مشترک هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)