• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۴۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶
اجتماعی » تعاون و اشتغال

مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای هیئت امنائی، راه اندازی می‌شود

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، از راه اندازی مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای هیئت امنائی در کنار مراکز ثابت دولتی و آموزشگاه‌های آزاد خبر داد.

مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای هیأت امنائی راه اندازی می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ «غلامحسین حسینی نیا» در نشست وبیناری با مدیران کل استان‌ها و حوزه آموزش، بر بهره گیری، جلب و توسعه مشارکت‌های اصناف و خیّران مهارتی در احداث و اداره مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تأکید کرد.

وی بیان داشت: با هیئت امنایی شدن مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در واقع، آموزش‌های مهارتی به سمت تقاضامحوری سوق می‌یابد و هیئت امنای هر مرکز که از افراد صاحب نظر در حوزه فعالیت تشکیل شده است؛ خط و مشی‌های کلی ارائه آموزش‌های متناسب با نیازکار را بررسی و بر اساس اهداف و برنامه ریزی‌های تعیین شده توسعه مهارت آموزی در گام دوم انقلاب را فراهم می‌کنند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به توسعه اقتصادی دنیای امروز بر پایه نوآوری و خلاقیت، تصریح کرد: هم افزایی و بهره گیری از ظرفیت واحد‌های تولیدی و خدماتی در ارائه‌ی آموزش‌های مهارتی، گام مؤثری در توسعه چتر مهارتی در کشور است.

وی با بیان اینکه ۴ میلیون واحد صنفی درکشور وجود دارد، افزود: از این تعداد، یک میلیون و ۴۰۰ واحد، توانایی فعالیت در طرح محیط کار واقعی و همچنین راه اندازی مراکز مهارتی هیئت امنایی را دارند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، اظهار داشت: همکاری در زمینه توانمندسازی نیروی انسانی شاغل در واحد‌های صنعتی و فعال سازی زیرساخت‌های آموزشی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز صنایع کوچک و متوسط، افزایش سطح دانش مدیریتی و مهارتی مدیران و صاحبان صنایع و همکاری در طرح کاربینی مربیان بخش دولتی و خصوصی از اهداف این تفاهم نامه است.

وی یادآور شد: به منظور پیشبرد و هدایت تعهدات دو طرف، پس از امضای این تفاهم نامه، کارگروه سیاست گذاری ملی با عضویت نمایندگان طرفین و به ریاست مدیرکل دفتر آموزشگاه‌های آزاد و مشارکت مردمی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و دبیر معرفی شده از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، تشکیل خواهد شد.

غلامحسین حسینی نیا، با تأکید بر ظرفیت سازی برای مشارکت فعال و مؤثر اصناف و بخش خصوصی در ارائه آموزش‌های مهارتی در جهت اثربخشی و کارآمدی آموزش‌های مهارتی و طرح محوری شدن مهارت ها، اذعان داشت: واحد‌های تولیدی و اصناف می‌توانند با بهره گیری از تسهیلات تبصره ۱۸، بر اساس ماهیت آموزشی خود اقدام به امر تولید یا قبول سفارش و فروش محصولات تولیدی و عرضه خدمات کنند؛ در صورتی که آموزش‌های ارائه شده آنان، منطبق با استاندارد‌های شایستگی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور باشد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، تصریح کرد: دستورالعمل اجرایی جدید «آیین نامه بند (ب) تبصره ۷۵» در راستای کارآموزی و آموزشی اثربخش‌تر و کارآمدتر با مشارکت مهارت آموز در فرآیند طرح و محیط کارعملی و همچنین ترغیب بیشتر مهارت آموزان در فرایند یادگیری به واسطه مشخص بودن هدف و نتیجه در آموزش طرح محور و ارائه چشم انداز روشنی از آینده به مهارت آموز تدوین، تصویب و ابلاغ شده است.

وی اذعان داشت: در این دستورالعمل، درآمد‌های فروش محصولات، تولیدات، ضایعات و دورریزی‌های مواد اولیه ومصرفی ناشی از آن و یا عرضه خدمات در زمینه‌های صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ وهنر، ناشی از اجرای آموزش یا آزمون‌های طرح محور و در چارچوب برنامه‌های آموزشی (عرضه محور و یا مبتنی بر قرارداد) با مشارکت عوامل مؤثر در آموزش (مهارت آموزان، مربیان و سایر پرسنل مرتبط در واحد‌های آموزشی بدون محدودیت مکان و یا گروه‌های هدف) کسب می‌گردد.

به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بر اساس این دستورالعمل مراکز آموزشی که اقدام به تولید یا قبول سفارش، فروش محصولات تولیدی و عرضه خدمات می‌کنند، مکلف اند به گونه‌ای برنامه ریزی نمایند که این امر با برنامه‌های آموزشی آن‌ها منطبق و هماهنگ باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)