• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۴۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶
خراسان رضوی » اجتماعی

نقشه اقتصادی خراسان رضوی با همکاری بخش خصوصی تدوین می‌ شود

نخستین راهبرد اقتصادی خراسان رضوی ممانعت از تعطیلی واحدهای تولیدی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی با تاکید بر تعامل بخش دولتی و بخش خصوصی در نقشه اقتصادی خراسان رضوی با همکاری بخش خصوصی تدوین می‌ شودتدوین نقشه اقتصادی استان گفت: مشارکت فعالان بخش خصوصی برای تدوین نقشه اقتصادی استان به منظور حل مسائل و ارایه راهکارها در این خصوص نیاز است.

یعقوبعلی نظری امروز در دیدار با اعضای هیات رئیسه خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: از دیدگاه مدیریت عمومی خیلی مهم است که مسائل و مشکلات و همچنین خلاها توسط فعالان اقتصادی فهرست شود.

وی بیان کرد: براساس این فهرست مزیتها و مسائل اقتصادی خراسان رضوی تهیه و یک بسته حرکتی در این زمینه تعریف می شود، در این راستا می توان برخی زنجیره های تولید در استان از جمله زنجیره های حوزه معدن را کامل کرد.

استاندار خراسان رضوی گفت: دستگاه های دولتی در حوزه اقتصادی آماده واگذاری امور به بخش خصوصی هستند و به واقع دولت نباید تصدی گری در امور داشته باشد حتی این مهم را برای بخش نظارت نیز قائل هستیم.

وی اظهار داشت: خانه صنعت ظرفیت مطلوبی در مدیریت امور دارد و در واقع باید مدیریت فعالان اقتصادی توسط خود آنان انجام گیرد.

نظری نخستین راهبرد اقتصادی استان را ممانعت از تعطیلی واحدهای تولیدی ذکر و بیان کرد: افزون بر این هیچ واحد تولیدی نباید راکد بماند، زمانی که فعالان اقتصادی همیار همدیگر برای رفع مشکلات باشند، حتی نیازی به وجود کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هم نیست.

وی اظهار داشت: تلاش برای احیای واحد تولیدی که با همه سرمایه و دستگاه ها و ماشین آلات راکد است، بهتر از ایجاد کارخانه یا واحد تولیدی جدید در استان است، لذا راهبرد دوم باید احیای واحدهای راکد باشد

استاندار خراسان رضوی راهبرد سوم در اقتصاد استان را افزایش بهره وری دانست و گفت: واحدهای صنایع غذایی یا کارخانه های آرد که کمتر از ظرفیت اسمی خود فعالیت دارند، با افرایش بهره وری در آنها می توان ظرفیت تولیدشان را افزایش داد، این موضوع با بروز رسانی و آموزش نیروهای انسانی قابل انجام است.

وی راهبرد چهارم در اقتصاد خراسان رضوی را ایجاد ظرفیتهای جدید ذکر و بیان کرد: نمی توان مانع از ایجاد ظرفیتهای جدید در قالب صدور مجوزهای تولید شد اما می توان آنها را هدایت و کنترل کرد.

نظری تشکل سازی و حل مسائل اقتصادی از مجراهای تشکیلاتی را از دیگر وظایف فعالان اقتصادی در خراسان رضوی برشمرد و گفت: ساماندهی بخش تولید استان را می توان از طریق تکمیل زیرساختهای انرژی مانند آب و برق با سرمایه گذاری خود فعالان اقتصادی محقق کرد.

وی خاطر نشان کرد: ماموریتی که به اتاق بازرگانی مشهد ذیل قرارگاه حمایت از فعالیتهای اقتصادی داده شد، جذب سرمایه های خرد مردمی بود تا از این ظرفیت بتوان مردم را توانمند کرد، خانه صنعت نیز باید برنامه های پیش برنده و پیشران داشته باشد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به قول مساعد فعالان اقتصادی خراسان رضوی برای ایجاد هزار مگاوات برق خورشیدی گفت: خانه صنعت می تواند روی تولید برق از طریق انرژی بادی و انرژی خورشیدی تمرکز ویژه نماید و حرکت صنعت را در استان سرعت بخشد.

نظری با تاکید بر تکمیل زنجیره های تولید در خراسان رضوی اظهار داشت: در این راستا افغانستانی ها انگیزه بیشتری برای سرمایه گذاری در مشهد دارند که باید زمینه جذب این سرمایه ها فراهم شود.

وی بیان کرد: خانه صنعت، معدن و تجارت باید ساز و کار نظارتی را در درون خود ایجاد کند و دستگاه های دولتی نیز نظارت عالیه را بر امور خواهند داشت، در این راستا حتی صدور مجوزها برای راه اندازی واحدهای تولیدی نیز به خانه صنعت واگذار می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام بخش‌های نمایشگاه بین المللی قرآن به حذف غرفه‌های غیرمرتبط
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران
صحنه تماشایی خیابان‌های ایلام، پیش از آغاز راهپیمایی
همه می آیند
لاریجانی: مذاکرات چارچوب‌مند موفق خواهد بود
هوشمندسازی بیش از ۵ هزار کنتور در نیشابور
۴ تالاب مهم کشور در آستانه آبگیری مجدد
حضور مردم یاسوج در خیابان پیش از آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن
امروز، ایران جان در قلب زنجانی‌ها
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
دلنوشته های دانش آموزان برای شکوه و آبادانی ایران اسلامی
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان مازندران
رونمایی ازکتاب چه غریبانه در چهارمحال و بختیباری
نمایشگاه مجازی تصاویر روز‌های انقلاب ۵۷ کهگیلویه و بویراحمد
حضور گسترده اهالی روستای سنجر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
جشن انقلاب در گیلان؛ زیر باران های نقره ای
نصب و راه اندازی ۴۷ نیروگاه کوچک خانگی در تکاب
راهپیمایی مردم خرمشهر در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه ۲۲ بهمن؛ طنین وحدت مردم در خیابان‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)