• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۴۵۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۲
بین الملل » غرب آسیا

تظاهرات گسترده در فلسطین اشغالی در سایه بحران داخلی

خبرنگار العالم: با وجود وخامت امنیتی رژیم صهیونیستی، مشارکت در این تظاهرات نشان دهنده میزان دو دستگی و فروپاشی در داخل این رژیم است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از العالم؛ برای سومین هفته متوالی ده‌ها هزار نفر در مناطق مختلف تل آویو علیه کابینه بنیامین نتانیاهو تظاهرات کردند. تظاهرکنندگان، کابینه نتانیاهو را مسئول عملیات اخیر در قدس اشغالی و برخی مناطق کرانه باختری دانستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خضر شاهین خبرنگار العالم گزارش داد: در سایه عملیات فردی فلسطینی‌ها که به کشته و زخمی شدن شماری از شهرک نشین‌ها منجر شد و نشان دهنده شکست دستگاه‌های امنیتی در برقراری امنیت برای شهرک نشین‌ها در داخل رژیم اشغالگر است، ده‌ها هزار نفر در قدس، حیفا و تل آویو و نیز در برابر خانه نتانیاهو در هرتزلیا تجمع کردند.

تظاهرکنندگان بر ضرورت بازخواست نتانیاهو و دارو دسته تندروی او تاکید کردند که این رژیم را به فروپاشی، بی ثباتی، دیکتاتوری و بازیچه قرار دادن دستگاه قضایی برای فرار از محاکمه به علت پرونده‌های فساد و خیانت در امانت، سوق داده است، اتهام‌هایی که نتانیاهو و برخی دیگر از اعضای کابینه تندروی او با آن‌ها مواجه اند.

عاهد الرشق عضو جنبش فتح در منطقه قدس اشغالی گفت: این کابینه فاشیست، گله‌های شهرک نشین ها، پلیس و ارتش اشغالگر را برای هدف قرار دادن ملت فلسطین در هر جایی که بیابند، رها کرده است. ما در داخل جامعه اسرائیل می‌بینیم که چگونه علیه این کابینه فاشیست تظاهرات برگزار می‌شود. خود آن‌ها از اقدامات این کابینه راضی نیستند.

خبرنگار افزود: تظاهراتی که در داخل رژیم صهیونیستی برای چهارمین هفته برگزار شد، پس از جلسه امنیتی برگزار شد که وزیر جنگ خواستار برگزاری آن با رئیس ستاد نیرو‌های مسلح و روسای دستگاه‌های امنیتی شده بود. در این جلسه تصمیم گرفته شد که سطح آماده باش امنیتی به بالاترین سطح ارتقاء یابد و از نیرو‌های ارتش در کرانه باختری از جمله در قدس اشغالی حمایت شود و به اهداف نظامی فلسطینی‌ها حمله ور شوند.

تظاهرکنندگان تاکید کردند، کابینه نتانیاهو درصدد بهره برداری از اوضاع امنیتی کنونی در داخل رژیم برای اعمال فشار بر این تظاهرات است، تظاهراتی که به نقطه ضعف و عامل فشار بر کابینه اشغالگر تبدیل شده است.

فراس یاغی نویسنده و تحلیلگر سیاسی گفت: کابینه اسرائیل دچار مشکلاتی داخلی در داخل نظام سیاسی اسرائیل است. این کابینه تلاش می‌کند از طریق ایجاد تغییرات در دستگاه قضایی به مفهوم دمکراسی در داخل اسرائیل پایان دهد. ما شاهد تظاهرات گسترده‌ای در داخل اسرائیل بودیم که هدف آن با اقدامات نظامی در کرانه باختری و قدس در واقع فرار از بحران داخلی است.

خبرنگار ادامه داد: با وجود وخامت امنیتی رژیم صهیونیستی، مشارکت در این تظاهرات نشان دهنده میزان دو دستگی و فروپاشی در داخل این رژیم است. این تظاهرات در سایه اقدامات شدید امنیتی و پیچیده به علت بحرانی بودن اوضاع امنیتی برگزار شد تا مبادا تظاهرات به خشونت کشیده شود و به همین علت، نیرو‌های پلیس در مناطق مختلف به صورت گسترده مستقر شده اند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)