• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۵۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۴
آذربایجان شرقی » سیاسی

اجرای ۸۰۰ برنامه به‌مناسبت دهه فجر در آذربایجان شرقی

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از اجرای ۸۰۰ ویژه برنامه در استان به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.

اجرای ۸۰۰ برنامه به‌مناسبت دهه فجر در آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی حجت‌الاسلام اسکندری گفت: ستاد گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر استان ویژه‌برنامه‌ها را در قالب کمیته‌های تخصصی در هشت سرفصل در ایام الله برگزار خواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر با محوریت جهاد تبیین و ملهم از بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب است که در راستای بیان دستاورد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اجرا می‌شود اظهار کرد: ستاد گرامیداشت ایام الله دهه فجر استان طی جلسات مختلف و با شعار «ایران استوار ۴۴ سال افتخار» از هفتم آذرماه در قالب ۲۴ کمیته تخصصی و با ۱۷ عضو اصلی فعالیت‌های خود را آغاز کرده است.

حجت الاسلام اسکندری با اشاره به برپایی نمایشگاه دستاورد‌های ۴۴ ساله انقلاب اسلامی ایران و دولت خدمتگزار در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن تبریز اضافه کرد: در این نمایشگاه غرفه‌های مختلفی از دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران به نمایش درمی‌آید.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در اولین روز از دهه مبارکه فجر که مصادف با ورود تاریخی امام راحل به میهن اسلامی است، از مسیر فرودگاه تا وادی رحمت رژه موتورسواری انجام خواهد شدادامه داد: نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس و همچنین ویژه‌برنامه تجدید میثاق با انقلاب و امامین انقلاب از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور حجت‌الاسلام عالی در مصلی امام خمینی (ره) از جمله برنامه‌های این روز است.

اسکندری با اشاره به اینکه در ۱۳ بهمن‌ماه نیز مراسم غباروبی و عطرافشانی مزار شهدای ارامنه و گلزار شهدای وادی رحمت با حضور مسئولان برگزار خواهد شد اضافه کرد: در قالب این برنامه تمامی گلزار‌های شهدای شهری و روستایی حتی آرامستان‌های تک شهید غبارروبی و عطرافشانی می‌شود.

وی با اشاره به افتتاح طرحهای عمرانی، خدماتی فرهنگی در ایام الله دهه فجر در استان در راستای معرفی خدمات دولت، اظهار کرد: در این ایام ۷۹۰ طرح با هزینه ای افزون بر ۳۰۰۰ میلیارد تومان در استان افتتاح خواهد شد.

اجرای ۸۰۰ ویژه‌برنامه به‌مناسبت دهه فجر در آذربایجان شرقیحجت الاسلام اسکندری برگزاری جنگ‌های شادی، پخش فیلم‌های مختلف و همچنین جشن‌ها و ویژه‌برنامه‌ها را جزو برنامه‌های تدارک دیده شده برای دهه فجر مطرح کرد و گفت: برگزاری «جشن انقلاب» ویژه بانوان، راه‌اندازی «اتوبوس شادی» و «کتاب سیار» در مسیر‌های راهپیمایی، برپایی کارگاه شعر، داستان و دلنوشته «من میهنم را دوست دارم»، برپایی نمایشگاه ویژه روستاییان، کارگاه سواد رسانه‌ای، نمایشگاه توانمندسازی از دیگر برنامه‌ها است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اضافه کرد: یادواره کشوری نیمکت‌های سوخته در مدارس زینبیه و ثارالله میانه برگزار می‌شود و تجلیل از کارآفرینان نمونه عشایری، دیدار با خانواده شهدا، تجلیل از مربیان و خبرنگاران، تجلیل از فعالان فرهنگی و هنری در حوزه ادبیات انقلاب، فصاسازی و تبلیغات محیطی، پخش بیش از ۵۰۰ دقیقه برنامه مختلف تلویزیونی و رادیویی به‌ویژه مرتبط با قشر نوجوان، جوانان و زنان، برگزاری مسابقه عکاسی و نقاشی تحت عنوان «ایران زیبای من» از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به برنامه نورافشانی و ندای تکبیر به‌ مناسبت ۲۲ بهمن‌ماه به‌ویژه در مسجد حاج احمد تبریز افزود: راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن نیز عصاره تمام برنامه‌های این دهه است و مردم با حضور دشمن‌شکن خود مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و طراحان نقشه‌های اخیر خواهند زد.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی استان با اشاره بر اینکه طبق روال هر ساله، مسیر اصلی راهپیمایی ۲۲ بهمن از میدان دانشسرا به سمت میدان نماز تبریز است، تصریح کرد: طی هماهنگی‌های انجام شده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنران اصلی مراسم ۲۲ بهمن تبریز خواهد بود.

وی با اشاره به فعالیت‌های کمیته کودک و نوجوان و کمیته دانش آموزی ستاد گرامیداشت دهه فجر استان اظهار کرد: در این کمیته‌ها نیز برنامه‌های مختلفی تدارک دیده شده و تمرکز بیشتر روی متولدین دهه ۸۰ و ۹۰ بوده که به‌صورت گفتگو محور اجرا خواهد شد.

حجت الاسلام اسکندری با اشاره به سخنی از امام راحل مبنی بر اینکه قرآن، کتاب انقلاب ما بوده و قانون اساسی ایران اسلامی مأخوذ از این کتاب مقدس است خاطرنشان کرد: جسارت به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد را که خط گرفته از آمریکای جنایتکار بود و همچنین اهانت به مرجعیت و رهبری و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را از سوی غربی ها محکوم می‌کنیم.
.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح‌های گسترده ایمنی جاده‌ای در محور ارومیه–تبریز
تولید لباس کار به روش بدون کارخانه
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی و صهیونیستی در بردسکن
گرامیداشت چهلمین روز شهات رضا نوری
«تسبیح سحر» از حرم بانوی کرامت مهمان خانه‌های مردم می‌شود
اطلاعیه برق قائم‌شهر برای قطعی فردا شنبه
کتاب «معلمی و آداب زندگی» اثری برای کنشگران تعلیم و تربیت
مسئولان مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان را پیگیری کنند
پیروزی میزبانان در دور رفت مرحله نیمه پایانی سوپر لیگ گلف
تأکید بر تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور
برگزاری مانور یاوران انقلاب در میناب
دستگیری عوامل سرقت دو شماره کانکس در عملیات ماموران کلانتری ۲۲
روایت یک پهلوان مردمی در «آخرین زنگیِ زمانه»
پایان عملیات ساخت پل منطقه مال جونکی مسجدسلیمان
دشمن در پی انتقال میدان تقابل از حوزه نظامی به معیشت مردم است
نام نویسی بیش از ۸ هزار نمایندگی در انتخابات شورا‌های روستایی هرمزگان
عدالت مالیاتی با ساماندهی معافیت‌ها
جشنواره ورزشی، فرهنگی و هنری اجتماعات نخبگان استان قم
تسهیلات ۸۵ درصدی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی
مهم ترین خبرهای ورزشی فارس، امروز اول اسفند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)