پخش زنده
امروز: -
لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس جمهور برزیل، گفت کشورها باید گروهی تشکیل دهند که به مذاکرات بین مسکو و کی یف اختصاص داشته باشد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس جمهور برزیل، گفت کشورها باید گروهی تشکیل دهند که به مذاکرات بین مسکو و کی یف اختصاص داشته باشد.
به گزارش وبگاه آر تی، داسیلوا روز دوشنبه تأکید کرد که جهان باید گروهی از کشورها را تشکیل دهد که بر دستیابی به راه حل صلح بین روسیه و اوکراین تمرکز داشته باشد. وی گفت: برزیل، بر خلاف بسیاری از کشورهای غربی، تسلیحات به کی یِف نخواهد داد. وی خاطر نشان کرد: «لازم است گروهی با قدرت کافی تشکیل شود تا در میز مذاکره مورد احترام قرار گیرد و با هر دو طرف بنشیند.»
داسیلوا به گروه ۲۰ اشاره کرد که مجموعهای غیررسمی از بزرگترین اقتصادهای جهان است که پس از آغاز بحران مالی ۲۰۰۸، به طور منظم جلساتی برگزار کرده است. وی گفت ما میخواهیم تشکیل گروهی شبیه گروه ۲۰ را برای پایان دادن به درگیری روسیه و اوکراین پیشنهاد کنیم و برزیل در این زمینه تلاش خواهد کرد. داسیلوا افزود که درباره این موضوع با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، شی جینپینگ، رئیس جمهور چین و سران برخی دیگر از کشورهای جهان رایزنی خواهد کرد.