• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۹۹۸۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۲
خراسان رضوی » اجتماعی
معاون رئیس‌جمهور:

ایجاد بازارچه الکترونیکی در عرصه بین‌الملل برای زنان کارآفرین

بازارچه‌ای در عرصه بین‌المللی به صورت مجازی یا الکترونیکی ویژه زنان کارآفرین و بازرگان راه‌اندازی می‌شود تا بانوان فعال اقتصادی بتوانند محصولات خود را از این طریق در بازار عرضه کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در همایش ملی بانوان کارآفرین درایجاد بازارچه الکترونیکی در عرصه بین‌الملل برای زنان کارآفرین تولید دانش بنیان و شکوفایی اقتصاد در محل تالار همایش‌های بین المللی شهدای سلامت مشهد در تماس تلفنی گفت:  توافق برای راه اندازی این بازارچه در نخستین همایش بین المللی زنان تاثیرگذار که چندی قبل در تهران برگزار شد، انجام گرفت.
 
انسیه خزعلی افزود: در این بازارچه محصولاتی که از نظر کیفیت و بسته بندی قابلیت رقابت با مشابه آن کالا‌ها در کشور‌های دیگر را داشته باشند، ارایه خواهد شد تا از این طریق زمینه صادرات تولیدات بانوان کارآفرین ایرانی فراهم شود.
 
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در مرحله دوم به دنبال ایجاد مکانی در کشور‌های طرف همکاری با ایران برای برپایی نمایشگاه‌ها یا فروشگاه‌هایی از محصولات زنان ایرانی هستیم که البته این مکان باید به طور متقابل در ایران نیز برای فعالان اقتصادی آن کشور‌ها ایجاد شود.
 
وی با تاکید بر تشکیل اتحادیه یا تعاونی‌هایی از محصولات مشترک بانوان در استان‌های مختلف کشور اظهار داشت: هم اکنون اتحادیه‌ای از تولیدات سوزن دوزی زنان استان‌های جنوبی کشور ایجاد شده است که مشابه آن می‌توان برای استان‌های دیگر برای زنان با محصولات مشترک بوجود آورد.
 
خزعلی اظهار داشت: برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی با توجه به اشتراکات خود از نظر تامین مواد اولیه و مجوز‌های صادره و مقاصد صادراتی، می‌توان اقدامات ویژه‌ای در ایجاد بازار محصولات برای آنان انجام داد.
 
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت: ما زنان متخصص کم نداریم و نمی‌گوییم سهم زنان در اقتصاد ۵۰ درصد باشد، اما اکنون این سهم بین ۶ تا ۱۶ درصد است که مناسب نیست.
 
فاطمه رحمانی افزود: باید فرهنگ کار را در جامعه ترویج دهیم، زنان کارآفرین می‌توانند در این زمینه نقش‌آفرین باشند. 
 
رییس کانون زنان بازرگان خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: حضور بانوان در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی نشان دهنده رشد آن جامعه است، هر چقدر زنان در اکوسیستم‌های مختلف حضور داشته باشند، آن جامعه به رشد بیشتری دست می‌یابد.
 
آذر کیانی نژاد اظهار داشت: حضور افراد باید متناسب با تخصص و توانمندی و شایستگی آنان در پست‌های مختلف باشد، این شایستگی و تخصص گرایی از فضای کارآموزی و آموزشی و در فضا‌های واقعی کار بوجود می‌آید.
 
وی اضافه کرد: زیرساخت‌های لازم برای آزمون و خطای افراد در محیط واقعی کار باید ایجاد شود که در این زمینه توزیع عادلانه این زیرساخت‌ها برای زنان و مردان ضروری است و از این محل افراد می‌توانند به تجربه و شایستگی لازم دست یابند.
 
کیانی نژاد ایجاد پارک‌های علم و فناوری با رویکرد گسترش و توسعه  کسب و کار‌های بانوان، شتاب دهنده‌هایی ویژه بانوان، صندوق کارآفرینی بانوان با سیاست‌های حمایتی از کسب و کار‌های خرد، صندوق ضمانت بانوان و فضا‌های اشتراکی صنعتی برای بانوان کارآفرین و فعال اقتصادی را خواستار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام ساعت کاری ادارات سمنان در ماه رمضان
افتتاح زمین چمن ورزشی مدرسه میثم تمار محله غدیر گرگان
اعتبار مالیاتی ظرفیتی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
افزایش ۹۴ درصدی تولید میگو در سیستان و بلوچستان
اولویت اصلی باید حل مشکلات معیشتی مردم باشد
هوای شش شهر خوزستان آلوده برای گروه‌های حساس
برپایی کارگاه‌های هنری رویداد «سرزمین من» در یزد
تهران با ۱۱۸ بیمارستان آماده استقبال از گردشگران سلامت
مصاف فوتبالیست‌های شمس آذر مقابل نماینده شیراز
آغاز رزمایش خدمت در محلات مازندران
بزرگداشت شهدای شبه کودتای دی ماه در اصفهان
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آخرین خبرهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا
«محفل»، در شبکه سه
اعلام برنامه مسابقات رده بندی اتحادیه جهانی کشتی
افزایش ظرفیت جوجه‌ریزی در آذربایجان غربی به بیش از ۵۶ میلیون قطعه
نگاهی به برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی در خبر‌های رسانه
برگزاری فینال مسابقات فوتسال دانش آموزی بین مدارس جام اقتدار گلستان در آزادشهر
ارتقای جایگاه ایران درتولید محصولات راهبردی سلامت
هوای مشهد امروز پنجشنبه ۳۰ بهمن «سالم» است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)