• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۴۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹

طرز تهیه کولی غورابیج

کولی غورابیج یکی از انواع غذا‌های ساده و خوشمزه گیلانی است

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، برای تهیه کولی غورابیج در صورت نبود ماهی کولی می‌توانیم آنرا با انواع ماهی‌های کوچک درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و  طرز تهیه کولی غورابیج در ادامه باما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

ماهی کولی ۸ عدد/ سبزی معطر ۵۰۰ گرم/ گردوی سابیده شده ۲۰۰ گرم/ رب انار ۲ قاشق غذاخوری/ آبغوره ½ لیوان/ نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی/ زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کولی غورابیج

طرز تهیه کولی غورابیج

برای تهیه کولی غورابیج گیلانی در ابتدای کار گردوی سابیده شده را به همراه رب انار درون یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. اگر گمج در دسترس دارید می‌توانید به جای قابلمه از آن برای پخت غذا استفاده کنید.

۲ لیوان آب سرد اضافه کرده و مواد را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می‌دهیم گردو به مدت یک تا دو ساعت روی حرارت بماند تا کاملا روغن بیندازد.

بیتشر بخوانید: طرز تهیه چپلی کباب افغانستانی

در حین پخت گردو سبزی معطر که شامل چوچاق، کوتکوتو، نعنا و گشنیز است را آماده می‌کنیم. اگر به بازار‌های محلی شمال کشور دسترسی دارید می‌توانید این سبزی را به صورت آماده تهیه کنید.

اگر نتوانستید چوچاق و کوتکوتو پیدا کنید، به جای آن می‌توانید مقداری جعفری و کمی شنبلیله اضافه کنید. سبزی‌ها را می‌شوییم و خرد می‌کنیم، سپس یک تابه روی حرارت قرار داده و سبزی را به همراه مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

بیشتر بدانید؛ طرزتهیه سالاد لبو

سبزیجات را به طور کامل سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پس از اینکه گردو به خوبی روغن انداخت، آبغوره را به همراه سبزی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچئوبه به قابلمه حاوی گردو اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا مواد ترکیب شوند.  طرز تهیه کولی غورابیج

حالا اجازه می‌دهیم سبزی هم به مدت یک ساعت با گردو بپزد. در همین حین ماهی‌ها را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه طعم دار می‌کنیم، سپس یک تابه روی حرارت قرار داده و نصف لیوان روغن اضافه می‌کنیم.

در این مرحله صبر می‌کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، سپس ماهی‌ها را درون روغن شناور قرار داده و اجازه می‌دهیم کاملا طلایی و برشته شوند. پس از سرخ کردن ماهی ها، آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد و روغن انداخت، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم. در ادامه ماهی‌های سرخ شده را روی خورش می‌چینیم و به همراه برنج ساده یا کته سرو می‌کنیم. 

 

منبع: چیشی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار باند سرقت خودرو در مازندران
انتخابات تناسبی، مشارکت گروه‌های سیاسی در انتخابات شوراها رونق می‌دهد
برای ایران
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)