• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۵۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

نشست خبری فیلم روایت ناتمام سیما در پردیس ملت

نشست خبری فیلم «روایت ناتمام سیما» با حضور عوامل فیلم و اصحاب رسانه در سالن نشست پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دومین نشست خبری چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر دیشب با حضور عوامل فیلم سینمایی «روایت ناتمام سیما» به کارگردانی علیرضا صمدی و تهیه‌کنندگی مجید رضابالا پس از پایان اکران این فیلم سینمایی و با حضور اهالی رسانه در سالن نشست پردیس سینمایی ملت برگزار شد.نشست خبری فیلم روایت ناتمام سیما در پردیس ملت

علیرضا صمدی کارگردان در ابتدا گفت: در نگاهم به سینما سعی دارم فقط نسبت به خودم چند گام جلوتر بروم. ادعای چندانی در فیلمسازی ندارم و فکر میکنم اگر بشود قصه‌ای تعریف کرد که مخاطب سالن را ترک نکند کارم را کرده ام.

وی اضافه کرد: من سه فیلم ساخته ام. صحنه زنی اکران آنلاین خوبی داشت و درکل سعی داشته ام فیلم هایم فضای متفاوت خوبی داشته باشد و ژانر‌های مختلف را تجربه کنم. تجربه در ژانر‌ها برای من مسأله است.

این کارگردان درباره فضای مجازی که محور فیلم بود گفت: فضای مجازی بخشی از روزمره ماست. موبایل از زندگی ما جدا نمی‌شود و تمام زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. باید کنشی که در فضای مجازی هست را در نظر داشت. برای من این سوال وجود داشت که آیا نسبتی بین گناه و جرم و مکافات عمل وجود دارد؟ فضای مجازی در این فیلم بیشتر برای من یک مک کافین است. آدمی که در گذشته خطایی کرده و این گذشته مثل بومرنگ به او برمی گردد.

وی اضافه کرد: من فیلمنامه را دو سال پیش نوشتم و با موج‌های که در این چند وقت راه افتاده بودم فکر کردم این فضا به ایران هم می‌رسد.

وی درباره پیام فیلم گفت: من آنقدر فرد مهمی نیستم که بخواهم پیامی داشته باشم.

کارگردان درباره اینکه در فیلم تحت تاثیر اثری بوده است یا خیر گفت: نمی‌توانم بگویم تحت تأثیر فیلمی نبوده ام یا از ملودرام‌های جهان تاثیر نگرفته ام. وظیفه ملودرام این است که تا پایان مخاطب را نگه دارد. من که نمی‌خواهم سینما را اختراع کنم و ادعا‌های عجیبی کنم که کار مهمی کرده ام.

وی درباره اینکه به سیمرغ فکر می‌کنید یا خیر عنوان کرد: برای من قصه گویی مهم است و چندان به جایزه فکر نمی‌کنم همین که مخاطب بتواند فیلم را تا پایان تحمل کند کار بزرگی کرده ام.

وی در ادامه گفت: تناقضی برای من در زندگی وجود دارد و انسان‌هایی دیده ام که دانشی دارند، اما به آن عمل نمی‌کنند برشت می‌گوید او که نمی‌داند و کاری می‌کند نادان است و او که می‌داند و اشتباهی می‌کند جنایتکار است.

وی درباره اینکه چقدر موافق واقعیت ازارگری‌های زنان بوده است گفت: موافق هستم، اما فکر می‌کنم مرجعی برای بررسی این‌ها باید وجود داشته باشد.

من در این فیلم هم روایتی دروغ دارم و هم روایتی راست و فکر میکنم مرجعی باید وجود داشته باشد.

صمدی در بخش دیگر بیان کرد: من وضعیتی را نمایش داده ام و فکر می‌کنم فیلم کارش پیام دادن نیست.

صمدی درباره روایتگری از زنان و نسبت با فضای مجازی تصریح کرد: من روایت درستی گذاشتم که یک نفر این روایت درست را منتشر می‌کند و روایت غلطی هم وجود دارد که در سطح جهان هم پیش از این رخ داد و برای جانی دپ و کوین اسپیسی دیدیم. من در وضعیتی که در فیلم ترسیم کردم می‌خواستم بگویم سره از ناسره باید جدا شود. مسأله این است که ما در خلوت آدم‌ها نیستیم و نمی‌توانیم به طور مثال بگوییم شاهد بیاور و این موضوع را هم باید در نظر بگیریم.

وی در واکنش به یکی از دیالوگ‌های کلیدی عنوان کرد: دیالوگی در فیلم هست که کاراکتر می‌گوید «من رضایت نداشتم» این واژه «رضایت» برای من خیلی اهمیت دارد.

کارگردان درباره تیتراژ فیلم در توضیحی گفت: من در این قصه که روایت ناتمام سیما است می‌خواستم نشان دهم داستان ادامه دارد. این را در فرم و بعد از تیتراژ آوردم و خواستم بگویم قصه این رنج و درد همچنان ادامه دارد.

وی درباره نام برخی عوامل اظهار کرد: ما فیلم را در شهریور ماه شروع کردیم و برخی دوستان خواستند فعلا اسمشان نباشد.

وی درباره آسیب شناسی فیلم درباره فضای مجازی گفت: فیلم اسپانسر نداشت، اما مسائلی هست برای مدیران که به من ارتباطی ندارد. من در این فیلم آسیب شناسی نداشتم و حرفم این است که فضای مجازی بخشی از زندگی ماست.

رضابالا درباره دغدغه ساخت این پروژه تصریح کرد: در وهله اول درک و شناخت من از علیرضا صمدی و انگیزه او باعث این همراهی شد. او فیلمنامه‌هایی نوشته بود که با هم خواندیم. این اثر را که خواندم احساس کردم موضوعی روز است که با آن دست به گریبان هستیم.

وی اضافه کرد: فکر می‌کردم این اثر می‌تواند یک منظومه فکری باشد که بتوانیم شخصیت‌های این چنینی که در فیلم مطرح می‌شود را بشناسیم. شخصیت جدی فیلمنامه برای من غزل شاکری یا سیماست؛ کسی که رنج را تحمل می‌کند و می‌تواند آن را در شخصیتی متعالی‌تر نمایش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق لشکری و کشوری
پیش بینی احتمال بارندگی طی روزهای آینده در خوزستان
ویژه‌برنامه‌های صداوسیمای زنجان در رمضان ۱۴۰۴
باخت خانگی بانوان هندبالیست کازرونی از نماینده یزد
سقوط خودرو دنا به دره‌ای در جاده چالوس ۳ کشته برجا گذاشت
مهار کامل آتش سوزی نیزار‌های تالاب انزلی
هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن وظیفه ملی و ایمانی است
آیا موز واقعاً سالم است یا فقط شکر است در پوششی دیگر؟
حمله گرگ ۲۸ رأس دام را در کلات تلف کرد
تهدید همزمان با مذاکره «دیکته‌کردن» است
تصادف در جاده لار_جهرم با پنج مصدوم
نامی که پیراهن شد
کشف ۷۰ میلیارد روغن موتور احتکار شده در دلیجان
ماه رمضان ماه ذکر وتلاوت قرآن
اعتراف دشمنان به ناتوانی در برابر جمهوری اسلامی
وزش باد مهمترین پدیده جوی استان زنجان
تشدید نظارت بر مراتع با افزایش قیمت خوراک دام
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازیافت ضایعات PVC در پیچ‌وخم مجوز‌های پتروشیمی
بهره برداری بزرگراه دالکی–کنارتخته تا شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)