• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۵۰۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۵
فارس » اجتماعی

کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالا‌های قاچاق سلامت محور در فارس

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در یک سال گذشته بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق سلامت محور در فارس کشف و معدوم شده است.

ظکشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالا‌های قاچاق سلامت محور در فارسبه گزاش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،محمدجواد راعی از تشکیل کارگروه کالا‌های سلامت محور در معاونت غذا و دارو دانشگاه خبر داد و گفت: طی پیگیری‌ها و نشست‌های مشترک با دستگاه‌ها و نهاد‌های نظارتی استان، در یک سال گذشته بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق سلامت محور کشف و معدوم شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از انجام ۵۵۰۰ بازدید، بازرسی و نظارت گسترده بر داروخانه‌ها با هدف نظارت بر حسن اجرای طرح دارویار در استان فارس خبر داد که از تیر امسال، همزمان با شروع طرح دارویار در سراسر کشور آغاز شده است.
راعی بیان کرد: ساخت کیت‌های تشخیص گونه‌های جانوری در فرآورده‌های گوشتی با روش PCR به جای خریداری کیت‌های خارجی و کسب رتبه سوم شرکت در آزمون‌های مهارت آزمایی باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی از دیگر دستاورد‌های مهم حوزه غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از سال گذشته تاکنون بوده است.


محمدجواد راعی با اعلام برنامه‌های کلان و نوآورانه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از پیگیری ویژه برای احیا و راه‌اندازی مجدد سه اتاق تمیز (کلین روم) در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی، نمازی و بیمارستان آنکولوژی امیر؛ گسترش و توسعه داروخانه ویژه معاونت غذا و دارو، برگزاری نمایشگاه مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت محور در تیر ۱۴۰۱، برگزاری نمایشگاه تجهیزات پزشکی در آذر ۱۴۰۱، برگزاری نمایشگاه گیاهان دارویی در آذر ۱۴۰۱ و برگزاری پنجاه نشست تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی پس از اجرای طرح دارویار خبر داد.

صدور پروانه تولید محصولات دانش بنیان برای نخستین بار در کشور

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به مهمترین دستاورد‌های این دانشگاه در حوزه غذا و دارو، از صدور پروانه تولید پروب‌های سونوگرافی و اکو کاردیوگرافی از محصولات دانش بنیان با فناوری پیشرفته برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: صدور پروانه تولید تجهیزات اندوسکوپی قابل انعطاف شامل گاستروسکوپ – سیستوسکوپ -کلونوسکوپ و برونکوسکوپ نیز از دیگر محصولات دانش بنیان با فناوری پیشرفته‌ای است که برای نخستین بار در کشور انجام می‌شود.

راعی اضافه کرد: کاهش ۳۰ درصدی زمان صدور پروانه‌های خوراکی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی؛ کسب رتبه نخست در حوزه مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی در بین معاونت‌های غذا و دارو کشور؛ توسعه چارت سازمانی آزمایشگاه مرجع غذا و دارو و همچنین تشکیل دو اداره جدید «اداره تجویز و مصرف منطقی دارو» و «اداره مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت محور» در این معاونت نیز از دیگر دستاورد‌های مهم  در سال جاری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)